Då var det slut..

VFU:n alltså. Mitt slutbedömningssamtal gick väldigt bra faktiskt. Jag är duktig, och allt det dära. Sen medför jag lugn och trygghet till patienterna + att jag har väldigt lätt för att prata med patienter. Hon eller övrig personal hade inget dåligt att säga om mig på ngn av punkterna, var faktiskt många som jag hade mkt stark förmåga på t.o.m. så det kändes riktigt kul att höra :) Läraren sa innan vi gick ut på VFU:n att blir man kuggad på denna kanske man ska börja tänka om, om det är sjuksköterska som det är meningen att man ska bli. Men tur då, det behöver inte jag göra :)

Men min vardag.. hmm. sunderbyn har ju blivit en av den. Var ju där i nästan 4v tid så inte så konstigt. Nu blir det halvt pluggide i 1-2v, sen går jag i riktigt pluggide om 2-3v ! Hoja, när ska man känna sig ledig å ha tid över?!

Nu mååååste jag stryka mina skjortor och tunikor som jag tänkt göra i 2-3 v  haha. Har nämligen skola imorgon och då måste man vara fiiin, vet aldrig vem man stöter på där ;) Tyvärr så brukar det ju vara så att man stöter på dom man inte vill se :S Nej hoppas jag slipper! :S

Just ja.. en PIK. tack för att vi har så bra kontakt att jag får läsa i din blogg om din planerade "ihopflyttning" :O :P


Umeå!

Nu har jag bestämt mig, ska ha vita helger nu fram till min planerade Umeåresa, åker nog den 6-7november om ingen praktik eller sånt kommer ivägen!! Känns skönt och bra faktiskt :)

Har mitt avslutande bedömningssamtal idag på sunderbyn, känns som att det kommer nog gå bra, men vissa punkter är som skumma. Är ändå lite nervös :)

Nu måste jag forts. läsa om sexologi, seminarium om det imorgon!


Jag var, trots "allt".

Yes jag var och tränade, men sov en kvart före träningen och när klockan ringde hade jag verkligen ingen som helst lust att gå. Malin skulle inte heller, så var jag själv.. ingen skulle ju märka om jag inte for haha. Men efter det jag har skrivit i bloggen så for jag, kunde inte komma och låtsas skriva att jag varit när sanningen hade varit att jag aldrig for för att jag var slö. Så jag gick för att kunna skriva här att jag var!! haha. självklart var jag ju för min egen skull. Såg idag att H&M kläderna är på G så nu måste det köras lite hårt här innan dom kommer annars får jag skicka tillbaks och byta allt till en större storlek och det vore ju lite skandal haha..

Fattar inte varför det tar sån sjukt lång tid när jag tar emot filer via msn? Ngn som vet? Sån här tid har det då aldrig tagit förr. Att jag sen är extra otålig just ikväll är för att jag är så nära (men ändå så långt ifrån) att få ett nytt avsnitt av Desperate H, från USA.. aahh vill se nu. Fast iofs så är det bara bra, har mkt att läsa och förbereda till imorgon så, ska göra det, sen sussa på ett tag så jag inte sover hela dagen imorgon!!

Sov gott mina kära! ;)



Visst ser det bara för gott ut? Aja ska knapra på ett pink lady äpple som jag har :P Men ah, tänk att frossa i detta ist!

Orkar inte..

eller det är väl lögn. Känner mig mer lat. Pratar om kvällens träning. Men inga ursäkter är godkända ikväll, för jag SKA och träna!

Stanrundan bidrog till:
- att jag har 4 nya ansiktsmasker att testa
- en ny tvål från lush
- ett nytt silverhjärta med kedja till
- lite hårsnoddar från H&M
- Potion 9 från Sebastian (finns typ inget bättre för håret!)
- 2 små, eller egentligen 3 presenter till mamma.
Hittade 2 olika headband, men fick beslutsångest och kunde inte välja och inte råd med 2st, så ska vänta och köpa det på torsdag ist när jag har sällskap med mig (Annhelen? :) istället.

Malin ringde just, försökte övertala henne att träna, hon skulle höra av sig. Hoppas! Känns ännu mer blä att gå själv! :P
Men nu vila innan jag måste byta om till träningen! Du ser ju om jag återkommer efter den eller om jag inte överlevde passet haha.

Förresten så har jag faktiskt bestämt mig, och denna gång är det på riktigt. Det hoppas jag verkligen. En ovana som jag har ska jag blir av med och det NU i veckan!

Just ja, blir en utgångsfrimånad för mig. Så kommer inte vara ute i vimlet förrän nästa löningshelg, om ens då, återstår att se!

NU VILA!


Separationsångest..

Ja det är vad jag har. Imorgon har jag nämligen min sista VFU dag på sunderbyn,känns faktiskt riktigt tråkigt måste jag säga :(. Både personal och patienter har varit underbara!

Idag har jag fått mitt csn fixat = äääääntligen kunnat göra en liten höstbudgetplanering. Som jag väntat på detta haha. Och den är redan gjord, yes of course! :D Kommer iaf överleva hösten tuuur då! :)

Nu funderar jag på om jag ska gå ut på stan en sväng och försöka hitta ngt till min mor som fyller 50år den 19oktober, sjukt svårt att veta vad man ska köpa. Förslaget jag fått av henne kostar typ 100kr om ens det, så måste hitta ngt annat. Ska även söka ngt snyggt headband till mig själv!

Och.... idag ska jag premiärträna! En månad sen sist, sjukt dåligt.. men jag har ju varit sjuk! :P Så jag är lite spänd/nervös det erkänner jag. Vet ju innerst inne att efter 3träningar eller ngt så kommer jag att vara fast igen!

Så hörs till kvällen! Ha en forts. underbar dag :) nu ska jag forts. njuta av livet, för det är faktiskt riktigt bra ibland oxå ;)

S = Sköna söndag! ;D

" S = Skit Söndag

Åh, ja jag hatar verkligen söndag.. allt är bara skit denna dag alltid.. aldrig haft en bra söndag vad jag tror? Eller ja kanske när jag varit utomlands någon gång på den bättre tiden?"

Från ett tidigare inlägg en söndag. Idag instämmer jag inte alls! Sov till 11 idag sen åt jag en god och lite onyttig frukost, med vitt bröd smör ost och kletig och sötad citron marmelad :) Sen blev det lite spa, gjorde ansiktsmask, tog en dusch, smorde in mig med en härlig lotion, plockade bryna och la upp en liten make. Sen har jag och mamma varit på en lång promenad, 1,5tim var vi ute. Kändes riktigt skönt! Skickade sms idag till en när jag vaknade att visst är d skönt att vakna och må bra en söndag, utan ngn som helst ångest!!

Gud så skönt!! Är en i-sittning den 10e oktober jag är sugen på, men måste fundera vore som riktigt skönt med en vit månad!


En bild från våran stuga i armasjärvi.

Härliga lördag!

Ja faktiskt, det enda jag har att klaga på är pissvädret, regnar... :( Så blir nog ingen promenad ikväll.
Blir nog istället att kura ihop sig med min bok jag har med mig, en varm kopp te med lite mörk choklad till.. köpte en ny sort idag och ja jag har redan hunnit smaka haha. men den var bra iaf!!

Ligger 2 stora påsar plus än så länge.. i packningsväg alltså.. vill ha med allt hem men det kommer nog inte gå.. fast ibland brukar jag vara envis och konka på allt ändå klart man vil ha hem allt på engång!! :)

Ikea var det igår.. måste säga att jag gillar deras mat faktiskt, riktigt gott det vi åt igår, var kycklingspett med orientalisk vetepilaff mums :)

Igår slocknade jag redan vid 22 tiden.. helt slutkörd.. tyvärr blev min sömn störd vid det klassiska 3 krogsnåret.. Nekar man eller har man inte svarat vid den 10e gången personen ringer betyder det nog att man stör och inte tänker svara. Orka.. aja men fulla människor är som sagt inte kloka människor.. Därför jag slutat vara en full en :P

Nu ska jag gå och börja göra salladen.. Idag är det laxpaj på menyn! Gott!! :)

Saknar mina vänner... :( Behöver cirka 10 tim till på dygnet tack!!

Det tog sig tillslut!

Nu har jag fått veta alla tentorna :) Det blev 21,1p som jag klarade, och 1,6p kugg. Men gjorde aldrig 5,3 p. Så har 6,9p än som är U alltså som jag måste greja nästa tentaperiod + klara den tentan som är då :) Jag är iaf sjukt nöjd, trots 2 kugg och ngt ogjort!! :D

Idag har det gått riktigt bra på sunderbyn, iaf om du frågar mig. Guu vad det finns gulliga å fina människor. Älskar att träffa människor. Dock inte när jag sitter i kassan. Det är som på två olika sätt så det går som inte alls att jämföra!!

Har även hunnit med Åhléns efter att jag slutat. Blev spraytorrschampo, en liten hårborste, heat skydd till håret samt lite hårklämmor och självklart ett puder! Nu sitter jag och väntar på att bussen ska gå och föra mig till Ötå. Måste hinna diska, bädda sängen, gå med soporna = då kommer allt vara fint och trevligt sen när jag kommer tillbaks på söndag.
Ska lämna datorn hemma, orkar inte ta med den. Ska försöka ha så gott som en datafri helg, pluggfri och jobbfri. Ska bara vila upp mig, sen blir det IKEA, promenader, umgås med familjen och äta gott. Sen bara måste jag ta en eller två bastu oxå, längtat som den efter det! Är det bara i mina öron som det låter heeeeeeelt underbart?! :D Ska iaf bli grymt skönt, ingen alkohol eller ngt av det som jag nämnde ovanför!!

Så.. kanske hör av mig en snabbis i helgen, annars återkommer jag på söndagkväll! Ha en skön helg för det ska jag iaf ha!

 

Ja löööning :D

Lön idag om ngn missat det :) Sunderbyn idag, ska smita lite tidigare idag, måste på stan och köpa mig en miniborste + puder. = Sånt jag tappat i fyllan och villan. Vet nog dock var borsten är, men är nog bäst att jag låter den vara där den är haha :)

Nej nu, dags att fixa sig!! Ha en braa dag :)


Gult är fult!!

Guuu så jag fått tjorva med taxin idag, och fortfarande inga pengar. Ringde just dit, dom ska ringa mig efter kl 15 imorgon, vi får ju se hur det kommer gå. En sak är då säkert, ska aldrig mer åka med det bolaget.. Nej usch varför äckelgubbar när det finns andra bolag som har "Björn Gustavsson" med "vita hästar" haha. Sen finns det ju andra bolag som har fina studentpriser så dom borde man egentligen åka med..

Om typ 2,5tim är det löööön.. Inge csn än, dom har en ganska lång uppläggingstid så får nog vänta 1,5v till om jag har otur.. Sjukt mkt räkningar denna månad oxå, usch.. :(

Aja nu ska jag sitta och vänta på mina pengar.. + packa för imorgon ska jag heeeeeeeeeeem! :D


Mitt hem denna helgen minus all snö då såklart :D

Snälla vad tror folk!?

Åh irriterad jag blir.. Åkte ju taxi i helgen, äckelgubben (ursäkta men sant) låtsades (märkt d nu i efterhand) att kortet inte gick att dra å blablabla.. iaf, det är draget 140kr + att jag betalade 100kr kontant, resten skulle han komma å hämta på Willys.. jojo.. Men iaf ringde bolaget nu iaf och dom skulle kolla upp det sen skulle han äcklet ringa till mig.. Jag vill inte prata med honom ju!!!!!!!!! Frågar han om middag igen alltså åååh, då är jag faktiskt otrevlig och inte snäll (dvs ger ngn annans nr ist:). Varför tror en gubbe typ 45 (+) att jag någonsin skulle vilja gå på middag med honom!? Snälla jobba och sluta stöt på småbarn som jag ;P! Nej men seriöst, äckligt. Ska aldrig mer åka med dom iaf.. Men ni Luleåtaxi, fick ju min räddning natten mot söndag, det var ju nästan Björn Gustavsson som kom på sina vita häst och räddade mig.. Eller så var det en söt kille som liknade en annan och hade en vit bil ;)
Aja bara vänta att puckot ringer mig då.. gått snart en timme.. En sak är då säkert jag ska ha tillbaks mina pengar!! Jag har inte skrivit på ngt papper att dom får dra 140kr från mig. 240kr tänker jag iaf INTE betala för att åka från porsön..

Aja dags att börja andas lite :)

Visdomsord

Ibland kan man bli glad av så lite, som att få tvätta och hitta sitt favvo te haha. Men det är väl bra? Eller? :)
Varit lite jobbig dag på Sunderbyn idag.. dagens visdomsord därifrån är att man ska aldrig ta ngt förgivet, spec inte livet. Där blev det faktiskt ett ofrivilligt rim :P

Lite bilder från helgen, lördagen,:

     
       

Som sagt sen dog kameran så blev inte så mkt mer än detta...

Nu hämta tvätten så jag får sooova :) Som sagt inga prob fastän jag sovit 3 tim sen jag kom hem hihi ;)


Det går framåt!

Sådär orkat ta mig till Willys! Påväg hem kikade jag in i tvättis och upptäckte att det var helt dött, så snabbt in i lägenheten hämta all tvätt å slänga in den. Sov ju bort min tvättid i måndags så började faktiskt krisa på riktigt nu.. :S Så ibland har man lite tur, det är bra!!

Slö tittar Idol nu, ska snart och hänga tvätten, sen blir det en sväng till Kvantum!!

Såhär ser inte direkt våra tvättmaskiner ut i tvättstugan hahaha...


Kvällens planer..

Guud så skönt det var att sova, råkade sova visst nästan 3 tim, men tvivlar på att jag kommer att ha svårt att somna om sen!!

Nu måste jag ta mig till Willys, ska inhandla lite lax och marabous nya mörka chokladkakor :D Sen har jag tänkt ta mig en dusch och lägga mig ner och läsa med lite choklad och en kopp te :) Har lite disk, men inte så farligt så sparar det till imorgon! ;) Behöver ta mig till Kvantum oxå, vill ha lite nötter därifrån och ett nytt rött och grönt te, willys utbud på teer suger! :P

Kan mina fötter lyfta sig nu och ta mig till Willys... gud så död jag är................. :S Tur ändå att jag går kväll imorgon, en morgon hade nog knäckt mig :P Måste dock hinna göra lite stan ärenden innan!

2 dagar till lön och helg för mig, jag vet en som läääääääääängtar!! :D

GRATTIS!!

Idag är det lillebrors dag, grattis Pär!! 20år blir han idag :) Skulle faktiskt gärna byta ålder med han haha!!
Aja måste kanske ringa och gratta han oxå!





Ska sova lite nu, återkommer senare!

förlåt..

för min dåliga uppdatering. men fest på lördagen var d iaf, förfesten var mkt trevlig. Stuk var inte så bra, borde gått ut i stan istället. Beat är bara överskattat :P

Söndag, jobb jobb jobb.. Sen efter det for jag å Sussa hem till mig gjorde varma mackor och skulle kolla film. Jag orkade kämpa i en halvtimme sen kom Sussa med idén att vi faktiskt kunde sova, å jaaa tack! Var rikigt trötter!!

Idag, sunderbyn, har gått bra, min handledare har varit sjuk, men alla där på avdelningen är så underbara så dom tog hand om mig bra ist. Det funkar bra och jag trivs riktigt bra än så länge!

Var just över till grannen, Theres, som snart ska fara till Oslo :( men är sjukt glad för hennes skull!! Vi surrade på ett bra tag, blev även bjuden på lite mörk choklad Lemon & Ginger. Gud så god, måste nog handla lite sånt imorgon efter jobbet :) Måste även gå å köpa det smink som försvann i helgen. Varför ens ta med det på krogen? Inte har jag råd att hålla på å köpa nytt smink när jag inte ens hunnit använda de gamla i 1veckas tid. Nej tack och lov nu för ngr utefriahelger!!

I fyllan och villan... dessa sms som skickas.. Hmm haha varifrån får man allt man kommer på att skriva?! Ja du, det är en stor gåta.

På torsdag ska jag HEEEEM till mamma & pappa. Tyvärr är lillebror inte hemma då men men :(

Nu har jag grus i ögonen känner jag, och ska upp 5.20 imorgon så jag säger tack och gonatt! Imorgon ska jag ladda upp lite bilder från lördagen, vet ännu inte riktigt vad d blev för bilder, kameran dog efter bara ngn minut på förfesten.. Ja dålig planering i know!!

Sov gott!!


Where you gonna go, where you gonna go, where you gonna sleep tonight?!

Lite vin blir det allt ikväll :)
Jag å Sussa tjuv började lite, små smuttar lite nu bara. Sen blir det att öppna upp flaskan på riktigt :)
Men denna fest ska inte bli ngn repris på senaste, dags att lära sig av sina misstag :( :S

Jobbet gick bra, ganska snabbt faktiskt, tack Sascha för bytet ;)!!

Åh blir så irriterad ibland på en massa saker.. Men t.ex. folk som verkar ha en massa skinn på näsan, å sen törs dom inte säga det till en öga mot öga.. Säg det till mig ist vad du stör dig på (?), så slipper jag bli irriterad i onödan!! :S

Fest hos Theres ikväll, tror d blir riktigt nice ;) Kanske ses ute?!

Kvällens låttips: Amy MacDonald - this is the life




Gooodis...

fick just sådant sug efter goodis! Åh så gott det vore. hmm :(


Kolla själv.. mums! :D

Men nej nej, nu varva ner sen sooooova.. får drömma om godiset ist!

Maria + Ville = sant!!

det är sant, fick erfara det idag faktiskt haha. Men hon försöker dock vara liiite svår ;)


VFU:n gick bra idag :)
Hade typ ett halvbedömningssamtal, hon tyckte faktiskt jag var bra, klickar bra med patienter, är noga med det jag gör, och ja tar egna intiativ å sånt. Hon hade faktiskt inget dåligt alls att säga om mig och det var ju kul att höra :)
När jag kom dit på morgonen sa hon att på fredagar är det inga inläggningar. Yes täntke jag slipper jag knäcka självförtroendet ytterligare med dessa PVK:s. Såklart kom det ju in en patient, som skulle ha ett PVK. Tänkte först säga att jag inte vill sticka, men jag gjorde det ändå. Och ja jag gjorde det, satte det! Yes, på tiden behövde verkligen klara det så det var med andra ord som sagt en riktigt bra dag där idag :)

Slutade redan vid halv två idag, gjorde mina "att göra", + att jag kommit på lite fler saker dit.. Gjort allt förutom där där j*vla strykningen. Men ingen brådska med det.. Tar d kanske imorgon haha.

Kring 4 ringde Maria, mötte upp henne på stan sen for vi och handlade lite mat, och for hem till henne åt gott, surrade å hade d mysigt. Senare kom även Mia dit. Riktigt trevligt faktiskt. Tack för en nice kväll :)

Bytt tider på Willys nu i helgen.. men nästa gång jag jobbar skaaaaaa jag jobba dom tiderna det står på schemat, krånglat som den på senaste tiden :S Aja men d har ju iaf gått bra så!!


Som sagt 2/3 delar är avverkade.. å lutar mer mot 3 hela delar. Vi får väl se, morgondagen kanske blir ett litet test?

Ligger i sängen nu redan, kl:22 en fredagkväll. Ikväll är jag skötsam, men det står bara för ikväll. Imorgon blir det fest i stan! :D


Laddar upp en bild på min fina utsikt, bor ju mitt i stan, med utsikt mot Norra Hamnen. Kolla på bilden, tagen på Lulekalaset men ser fortfarande likadant ut :P



God morgon?!

Puh inte vet jag om den är så god, tröttare än tröttaste å fryser.. blä :(

Åh inte orkade jag stiga upp 5 heller, snozat til tio i sex, stressad som den, men för trött för att orka bry mig.. Hoppas jag får smita lite tidigare idag, får ju om jag säger till men, hmm ja? :)

Idag måste jag:
- stryka mina tunikor/skjortor, uppe i 6st nu, hatar å stryka
- vattna mina blommor innan dom dör.
- gå ut med soporna innan d börjar lukta skunk hära.
- föra ner och hämta skor från källaren
- smörja/spraya mina skinnskor/jackor
- posta Nelly
Hmm.. kanske enkel lista, men känns jobbigt!!! Åh varför sparar man alltid till man har minst 5 saker att göra?!

Nä nu dags å börja med lite fix!

Ha en bra dag! :)

Dessa blev det iaf..

Dessa två behöll jag från Nellys.

 

För upptagen..

Jag är faktiskt det, eller så är jag en dålig planerare?! Iaf nästa gång jag kan göra ngt är tisdag kväll haha :P
Hmm.. på tal om planering vill veta nu vad csn kommer ge mig per månad så man kan planera ekonomin lite ;) haha.

Nelly, hämtat, provat, inhäng i garderoben och imorgon blir att posta tillbaks det som inte passade. Var en hel del faktiskt. Summan från början låg på 4000, slutade på 700kr. Aja fick iaf en klänning som jag ska ha på lördagen och en vanlig bastop bara. Är väl nöjd, nu är det bara att invänta h&m!

VFU:n idag.. usch kände mig sämst idag, typ nästan jag vill ringa till mamma och gråta :( Men det är väl bara att acceptera att vissa lite svårare moment kräver extremt mkt träning, sådära en 10-20år vilket jag fick erfara idag. Vill ju vara bra och kunna alltid direkt.. Aja ska försöka acceptera det, och försöka igen, även om det känns som att jag inte vill det :(

Emelie var just förbi, hon var ingen pepparkaka, men typ ett digestivekex kanske haha.. Söt är hon iaf ;)

Nu dusch! sen är det dags att sova, var sjukt trött imorse, hoppas det går bättre imorgon och då syftar jag inte bara på "uppvaknandet" :(


I love it!

min nya telefon.. Mmm mycket fin :D Tror vi kommer komma riktigt bra överrens ;)

Sunderbyn idag har gått bra, varit ganska lugnt..


Imorgon ska jag hämta ut mina klänningar + lite annat från Nelly, spännande! Hoppas jag bara inte gillar allt lika mkt som telefonen för då blir det för dyyyyyyyyyyrt :S

Haha alltså vilka underbara människor det finns i denna värld. För att inte glömma dom riktigt tröga. Ibland försöker jag att verkligen förstå mig på folk, men alltså... omöjligt ibland. Aja är väl iofs bra att vi människor är olika.

Kvällens fråga/or: Varför sakna sånt som inte är bra att sakna? Som bara leder till lidande för din egen del?

Well i dont know, därför jag inte gör det :P Mitt råd är bara att börja tänk efter ist så kommer du nog sluta sakna :) Detta kan ju gälla vad som helst, från love till dåliga vanor. är du med?

Ah har inte mkt att komma med ikväll, bara lösa funderingar. Ska sluta svamla nu, så jag säger tack och gonatt för mig nu!



Sovis..

Tog en liten sovmorgon idag, skööönt :) När jag vaknade såg jag att jag fått sms att min mobil kommit till Aurora så ska och hämta ut den så snabbt jag ätit frukost å duschat, spännande!!

Snart en vecka till lön, äntligen! Sökt bidrag nu från CSN oxå, undra om jag får denna eller nästa månad? Är inte så haj på om man får i förväg eller efterhand, jaja lär ju märka..

Känns som att det är torsdag eller fredag idag, men icke det, onsdag... hmm tror veckan kommer gå seeeegt :S

Nej, det får vara allt för denna gång har inte tid nå mer för nu MAAAT! :D

Go eller?

Min moster.. ja hon är allt söt hon. Ringde mig idag sa att hon hade ngn paj jag måste smaka på, så mötte upp henne på parkeringen, fick nybakat färskt bröd, bönsallad, laxpaj och en apelsin. Haha är hon go eller? Ja du om inte så vet jag inte :)

Sitter och väntar på Madde nu vi ska förbereda ett samtal inför VFU:n som man ska föra med en patient. Går säkert bra! Inte haft problem att prata med ngn patient än så länge på avdelningen så.

Erkännande: Syndade idag och råkade köpa 1,5l cola zero :( Sitter å dricker sista glaset nu, inte bra, jaaa vet men var ju ledig idag.. så måste unna mig ngt ;)


En funderare..

Tycker många av mina vänner och många i allmänhet borde kolla på denna länk..

http://www.aftonbladet.se/webbtv/livsstil/halsa/article3126128.ab




  

Tänkte lägga in två bilder, brun vs. white.. men går ju inte att ladda upp bilder!!!!!!!!!

Aja.. Allt för lite färg?


Roooligt.. haha

Fick ett mail just:

This is a summary of reasons that people gave when asked "Why would you date Anna Kummu?"

1. cute (9 votes)
2. hot (4 votes)
3. rich (1 vote)

Ser du det roliga i det hela eller är det bara jag? :)




Det går bra nu :)

Imorgon tror jag jag får min telefon och kläderna från nelly, hoppas! :D

Blev en riktig "citydag" idag med TG. Små fyndade lite även:
- fotfil
- schampoo för brunetter
- ansiktsmask
- hänglås (mitt är ju fast på sunderbyn, å måste ju ha ett när jag tränar.. så)
- extra uttag = behövs en massa nu när man ska ha mysfaktor :)
- 2 vinare ;) testade 2 olika sorter nu, det var dags!! Är ngn bra så, i will let u know!
- sen lite tabletter för min hosta.
- söt minispegel att ha i väskan
- sminkborste
Lite smått å gått.. blir nog hemmaspadag innan helgen, eller så fredagen, så man är het till lördagen ;) Sen var vi även å tog en fika på åhléns för att hinna skvallra lite om det senaste oxå!

Fick veta idag att jag klarat klinisk kemi blodet. Så än så länge har jag klarat allt jag gjort.. Vilket är en 22-23p som jag avverkat på vad blev det 2 veckor eller ngt.. Sjukt egentligen, men fyy faaaaaaaaaaaaaaaan så skönt det känns! Aldrig mer, snälla låt det verkligen bli så! Nu är man gammal å då ska man ha lärt sig av sina dumma misstag man gjort som ung!!

Idag är det en bra dag... i like my life :)


Underbart gulliga, kusin Linda och bror Pär.

Cancerunge?!

Ja du, inte är det lätt alltid i denna värld... Får acceptera faktum att jag får vara en blekfis livet ut helt enkelt :(
Fast nu var d ju ändå bättre "besked" än förra gången, tror jag. Jo det var det. Fattar dock inte riktigt hur jag ska tolka meddelandet.. hmm?

Ja men visst är det trevligt såhär tidigt på morgonen. Ätit frukost nu iaf, funderar på att somna om och vakna upp lagom till lunch hihi... :)


"Hudcancern kan komma snabbt. Några timmar ute i trädgården kan vara allt som krävs.
Många av oss bränner sig utomhus på fritiden, i trädgården eller på sjön. Och inte minst under utlandsresor då vi exponeras för ultraviolett strålning. I Västra Götaland 1970 drabbades 557 personer av hudcancerformen malignt melanom. 2005 var siffran en helt annan. Då hade 2122 personer drabbats av sjukdomen."


Kanske dags att tänka efter nästa gång du är påväg till solariumet?


Bara psykiskt?

Jaha vaken igen. Är 3:e dagen som jag vaknar mellan halv 5 och halv 6 är med en av mina hostattacker.. Har det blivit så att dom sitter bara psykiskt? Att dom egentligen inte skulle finnas? Kanske använder jag mig av dom för att kunna forts. vara lat = kan ju inte träna om jag hostar så att jag spyr... Aja hur det än är så kvittar det, för idag ska jag till HELEX med eller utan forts. hostattacker!!




Men fiiiiiiii f*n!!!

ojoj kollade bilder från förra helgen.. Säger bara imorgon ska jag börja träna!! Kör igång med styrke iaf, är nog inte i form än för att springa 45 min på bandet. Men styrke står på schemat!! Konditionen får komma sen!

Lägger upp lite dampbilder från förra helgen.. Som började bra, men som spårade ur lite väl mkt.. Aja titta å njut :P haha

 


Det går inte så bra för mig alltid...

åh, ja jag skulle ju sluta beställa. Men vad gör man när man behöver kläder?! Kanske är lite av en shopoholic..? :(
Men som sagt inte behållt ngt än.. kanske kanske råkat göra en ny beställning.. hmm :P

Tog mig till bibblan idag, trots många om och men. Hittade inte boken jag skulle ha, är säker att jag kollade på rätt ställe. Orkade inte fråga så sket i det, tar det sen. Hittade iaf 3st GI böcker + Mia Törnbloms bok "Så dumt!".

Hmm, godiset ja.. tryck i mig lite för mkt mörk choklad idag.. måste börja träna annars funkar d inte!
Nästa måndag kanske?!

Oj oj, vissa personer.. Dom slutar aldrig att förvåna mig alltså? Måste sluta bry mig, blir mer EGO! + att jag måste lära mig att prioritera mig själv ibland och säga NEEJ!

Haha hände en sjuk sak idag på sunderbyn. Såg en väldigt nära bekant till mig, eller inte bekant en som är mig riktigt nära. Är som inte beredd på att se ngn jag känner där s blev lite fult typ: "hej...." men sen gick d ju upp för mig vem det var haha jaja :P

Om man skulle ta och koka en kopp te och kolla vad d är för böcker som jag lånat...

Gissa vem som är ledig imorgon?! Eller ledig å ledig.. massa plugg att göra, så hade nog hellre varit på sunderbyn. Seriöst min handledare hon är grym.. Kuggar hon mig sen, kommer jag nog kanske ändra uppfattning haha. Halvtidsbedömning i veckan, ska bli intressant att se vad jag ska bättra på samt tänka mer på!!

Gick igenom mina bilder igår.. haha lägger upp en riktigt ful en, och ja det är jag i mitten. Turkiet 2004 :D



 


Guess what?!

Klarade min praktiska examination som jag hade i torsdags!!
Sjukt nöjd faktiskt! Så nu kan jag sätta en PVK i teorin nu gäller det bara att lyckas i praktiken! :D

Kanske man ska ta och söka lite CSN bidrag i veckan, vore ju inte helt fel med lite pengar!

Nu middag, sen ska jag nog försöka ta mig till det där biblioteket.

Laaater!

Trötter..

är vad jag är idag. Gissa en som ska sova när hon kommer hem?! :)

Ska vila nu en tio innan jag hoppar i kläderna!

Måste dela med mig!

råkade hitta en sida som jag måste dela med mig till er!

http://www.glamour.se/tycktill/index.xml

Surfa in där så får du en mascara från ACO när du svarar på lite frågor, gratis is the shit!!! ;)

Nu säger jag gonatt! Pst, glöm inte lämna kommentarer :)

Förvirrad..

och fundersam är vad jag blev.. Ibland är det sjukt hur musiken kan påverka en..

Frågan jag ställer mig, eller egentligen till en mkt viktig person som jag alltid haft i mitt liv, innan jag ska sussa är: Sviker jag dig? Är jag dålig? Eller är du stolt över mig? Om du är stolt över mig, har jag gjort mig förtjänt av det?? Well, ngt att fundera vidare på iaf..



These games...



Sick of playing all of these games
It's not about taking sides
When I looked in the mirror didn't deliver
It hurt enough to think that I could stop
Admit that I'm wrong and then change my mind
Sorry but I've gotta be strong and leave you behind







Busy day..

Hunnit med mkt idag. Men som vanligt var jag för segstartad så hann aldrig till bibblan. Ska låna lite GI böcker tänkte jag. Vet mkt om mat å kost, men just GI är jag inte så haj på. Därför tänkte jag ta och låna lite böcker för att läsa in mig på ämnet och får det mitt G kanske jag kör igång med det. Återstår att se! Imorgon ska jag försöka ta mig till bibblan iaf!

Var och handlade lite mat idag på Willys. Saknar dom som jobbar där men inte själva jobbet :) Det slutade med iaf att jag har lagat över tio matlådor idag, haha, men jag orkar inte laga mat när jag kommer hem efter "jobbet", spec inte när man är själv. Nej då är det så skönt att bara ta fram å värma i mircon! Sen har jag varit och köpt ett nytt hänglås, känns lite pinsamt imorgon att man måste bulta upp (?) mitt lås.. är väl dag 6 eller ngt jag är där haha.. jaja inte lätt alltid :P men detta lås har iaf 3 EXTRA nycklar så ska väl inte behöva hamna i samma sits igen på ett tag iaf!!

Sitter nu med en kopp grönt te å lite mörkchoklad. Gillar inte riktigt mörkchoklad, eller är lite kräsen vad gäller den. Marabous med mint är dock riktigt goood! :D Säger bara KÖÖP!!!

Har inte hunnit plugga idag som jag skulle.. men ska nog göra det nu. Jag är sjukt bra på att planera allt, förutom plugget, måste seriöst bli ändring på det. Men dom lediga dagarna ska jag börja försöka ta mig till skolan eller kulturens hus för att sitta där. Har kommit fram att när jag är hemma blir det nada gjort iaf...

Varit på apoteket, är lite orolig för att jag inte kommer hinna bli frisk imorgon så köpt lite hjälpmedel :)
Längtar efter min nya telefoooon! my new love ;D


Soppa...

blev det till lunch, och samma till middag. Men nja du, jag är ingen soppmänniska hur jag än försöker.. det ska vara fastföda inget flytande! Men som en kylskåpsmagnet säger som jag har: "you'll eat it, you'll eat it and like it!" haha så är väl bara att lyda!

Tror jag börjar bli lite friskare nu faktiskt... måste till claes ohlssons snart oxå, smarta jag råkade antingen tappa bort min nyckel till mitt skåp på sunderbyn eller så låste jag in det. Skulle tippa på det sista, tankspridd som jag kan vara ibland. Så måste iaf köpa ett nytt + ta kontakt med ngn vaktis på måndag och be dom öppna skåpet! Svin less jag blev igår när det hände, hade just varit å hämtat ut ett berg med rena kläder, men kom ju inte in i skåpet så var ju bara att ta hem dom! Orka...

Skulle egentligen haft VFU idag med, men var så lugnt så min handledare tyckte jag skulle ta en ledig dag. Har en massa plugg att göra så jag klagade inte!


Kanske ser lite gott ut, men låt dig inte luras!! :)

Oj, råkade visst...

just klicka hem denna sak:


Föll för utseendet :)
Behövde en ny faktiskt oxå så... :P

Jag mår verkligen cp.. Ser typ ingenting (eller har typ mitt fylleseende just nu), andningen är störd, ja allt.. men som sagt på måndag när jag vaknar upp ska jag vara pigg å frisk!! Ok kanske inte pigg, eftersom jag kommer vakna just efter 5, men frisk iaf!!

Kärringfilmen, var lite väl mkt kärring.. Ser dansfilmen nu, verkar vara lite gullig ;)
Ska forts. kolla på den nu!

Mys..

kväll har jag ikväll. Med mig själv, å lite gotta då såklart. Hyrt två filmer: en dansfilm och en riktig kärringfilm.. Sånt man kan hyra när man är själv :)

Imorgon ska jag kurera mig som deeen. Vill man ngt så går det! Bara man bestämmer sig för det. Och nu SKA JAG BLI FRISK! Seriöst inte rört på mig i 2veckor.. känns inte bra i varken kropp eller själ :S

Imorgon blir det dietdagsstart på allvar, råkade ju beställa liiite från Nelly, skriver inte slutsumman, skäms lite ja :S, men än så länge är allt på faktura och jag har inte behållt ngt än, men inte fått ngt heller. Var iaf en massa klänningar som jag hoppas är fina!

Nu ska jag krypa ner i soffan och börja med kärringfilmen :D

Ps.. är å bättre humör nu ;) Surkärringen försvann med min "lilla" power nap!

stay awaaaaaaay...

nu har min trötthet gått över till att jag surar/tjurar ist..
Ska försöka sova nu ihopp om att bli på bättre humör :P

Låt mig vara..

- jag ser typ inget
- känner ingen smak
- eller lukt
- kan knappt andas
och är nåååågot trött...

Låt mig vara va! :S


Behöver lite mys...

Sjukt trött, orkar inte stänga ner skärmen på datorn och blunda så trött är jag...
Ännu mer godissugen, men är som vanligt för lat för att orka göra ngt åt det :P

Kom å sov med mig, jag behöver mys å bli lite ompysslad.. :)


Sjuuuuk...

Nu har min förkylning gått tillbaks en 10 steg.. :( Slem slem slem.. Tom gått upp i ögonen, åh! Aja mitt mål är ju att komma igång med träningen på måndag, så än några dagar på mig!


Myys...

i like :D Höjt mysnivån lite i min lägenhet nu, behövs i dessa tider :)
Då blir man glad å får en härlig känsla på kvällen ist för att deppa över mörkret. För det kan faktiskt vara sjukt mysigt!

Examination idag, hmm jaa jo... Vi får se hur den gick är min enda kommentar :S För övrigt vill jag veta mina resterande tentaresultat nuuuuuuuuuu!! Snälla måste söka csn börjar bli lite tomt på kontot.. milt sagt :(

Varit ledig annars idag! Härligt! Men längtar faktiskt till imorgon på sunderbyn :) Fått lagat mig en 13 matlådor iaf haha, well that's me like it or not ;)

Haft "Idolhäng" med Madde ikväll. Gud vad vi led med vissa ibland.. stackars en kille ojoj.. :S

Pratat Sthlmsresa idag med Sussa, blir nog först en till julen.. Längtar redan! Förhoppningsvis har Stina hunnit fixa en bättre lägenhet till sig så jag slipper bo på toan då jag ska hälsa på henne!

Försökte ladda upp en bild, men det funkar inte ikväll heller :(

2 låttips:
Jordin Sparks - Tattoo
Leona Lewis - Forgive me

Svårstartad..

Höll på att försova mig imorse, 2:a dagen illa! Mobilen minns jag inte ens att den ringt,
6:00 ringde min extra klocka, 1 sek senare var jag uppe å stressad som den,
men jag hann med bussen tack å lov!

VFU:n idag har varit riktigt bra, jag trivs grymt bra!
Fått höra av en patient idag att jag är duktig + att min handledare sa: "Du lär dig väldigt snabbt va?!",
sen har hon berömt mig till dom andra å sagt att jag är välkommen att göra min slutpraktik där,
som är i termin 6. Det kan jag gott och väl tänka mig!

Har en examination imorgon i skolan, en praktisk,
inte varit så duktig och läst på dit, men kvällen/natten är ju ung än...
Känner dock ingen motivation vill bara ligga å dega i soffan.
Men efter detta inlägg SKA jag köra igång hårt!!!

Är fortfarande förkyld, slem och torrhosta,
men ska nog ta en promenad imorgon + ett pilates pass.
Kom igång så bra med träningen innan tentaperioden, och efter den blev jag sjuk =
har inte tränat på snart 3 v :( Inge kul alls... behöver mina kickar jag får från träningen!

Leeedig imorgon, har helgen på sunderbyn, så blir ingen buuun för mig :(
men vecka 39 då!!!

Nej nu måste jag verkligen sätta igång hära....


Livet är allt bra härligt..

det är det faktiskt, förutom:
 - att mitt kylskåp gapar tomt.... Måste handla ja!
 - alarmet är inställt på 5.15 imorgon :S Livet är hårt som en studerande nurse!
 - jag kom hem för 30min sen men är för lat för att orka ta av mig jackan.. haha


Måste säga att min VFU kan bli riktigt bra tror jag!

klarat hemtentan förresten, guuu så skönt! Snart kan jag börja andas igen :D


Förändringar är bra!

Imorgon är det dags att ta tag i det nyttiga livet ;) inte bara vad gäller matväg då.. Men träningen vet jag inte än om jag är nog kry för att köra igång med än.
+ att VFU:n börjar! Blir spännande! "Kom ihåg att ni inte får se ut som ni ska till Bodensia" = citat från våran lärare hur vi ska se ut när vi ska gå ut på praktiken haha..

Haft labbar idag på skolan. 1:a labben: ryggmassage och 2:a fotmassage. Somnade under andra labben haha, så vill ni ha fotmassage vet jag en bra sådan massör ;D

Vill åka hem till buun i helgen, behöver mammas omvårdnad och allt annat..
Hoppas bara inte jag måste ha praktik i helgen, vi har ju planerat sejbiffar å IKEA :(
Ska nämligen tapetsera om, eller inte jag då utan pappa :D, och vill byta ut mina fula hyllor
mot ngt snyggt skåp att ha på väggen ist.

Gjort lite bra affärer idag, så nu är det bara att vänta tills pengarna kommer in!!

Nej ska koka mig ett ägg nu är sjukt hungrig :S
sen reeenbädda, så nice!

pst.. idag har jag en bättre dag, ingen söndag = ingen ångest :D
har förresten tagit bort söndagar nu från mitt liv, har sattit in dubbla lördagar ist!

Sätter in en bild, på mitt 3e hem, armas :)


Glömde...

just ja, glömde att jag har typ tusen ursäkter att dela ut p.g.a. gårdagen.
Ber iaf DIG och dig, och dig, och dig, sjukt mkt om ursäkt för att jag inte hade den bästa fyllan igår å var världens svin. har jag glömt dig så ber jag även dig oxå om ursäkt.. :S


S = Skit Söndag

Åh, ja jag hatar verkligen söndag.. allt är bara skit denna dag alltid.. aldrig haft en bra söndag vad jag tror? Eller ja kanske när jag varit utomlands någon gång på den bättre tiden?

Dagens fråga: Hur gammal är jag egentligen?!?!? (Eller hur trög är jag egentligen?!!?)



Lite viin :D

är vad d är ikväll! +lite annat lär d väl bli ;)

Kvällens tack går till:

Malin O: för att hon är så snäll å jobbar åt mig så jag kan festa hihi.

Josefin: För att hon var min klädräddare i nöden, TACK!

Å till dom övriga tjejerna; för att denna kväll ska bli oförglömlig ;)

Ikväll är jag rockAnna, på mitt eget Anna vis då såklart haha.

mums.. :)

äter kyckling burgare med friscobröd till frukost, riktigt gott. Men snart ändring på det = dags att börja med min quinoa å havregröt.. som jag är skeptisk till, hatat gröt sen liten :S

Vaknade 10 idag, skulle egentligen ha vaknat 9.. aja bara jag hittar d jag ska på stan innan 12 så kvittar de!
Näe nu en riktig snabbfix!!

Ha en bra dag!


Premiär.. 2

Åhhh.. nu minns jag just varför jag tog bort min första blogg jag hade, för att trycker man på förhandsgranska å ska sen tillbaks till inlägget försvinner det.. Ja jag är inte alltid känd för att ha det bästa tålamodet.. hmm.. Aja nu sista försöket, får försöka påminna mig själv om att jag varit sugen på att starta en blogg nu ett bra tag. AnnKum.. AnnaKu var upptagen, skit vem vill ha det!? haha :P

Haft filmkväll idag med tjejerna, eller nja filmkväll är väl inte rätta ordet.. vi såg väl en 10min? :S Seriöst, skit film, vart är den gamla goda tiden när man kunde bli förvarnad "skit film, hyr ej!!" För denna film var verkligen SKIT!

Imorgon blir det Stuuuk, mitt nya ställe, gillar det mer och mer. Studenter är ändå ganska, trevliga? :) Inte varit på Cleo än sen det öppnade, får se när det blir, känns ganska långt bort tänkte jag säga... men jag tar tillbaks det för kan hända att jag är där imorgon iaf det suger på Stuk haha.

Mååååste dock hitta kläder imorgon, har nada.. bara sommarkläder känns det som. Hade ju beställt vad jag trodde var 2 riktigt säkra kort. 2 klänningar från stylebystars, satt skit.. Och nu har jag lärt mig, man ska inte beställa från nätet! Jo jag har lärt mig nu... Så blir en snabbis på stan innan jobbet då jag ska hitta the perfect dress ;)!! Sen jobba.. skulle egentligen jobbat till halv tio, men passar inte så bra när man ska ut, så Malin O, söt, kommer in mellan halv 6-7 och jobbar åt mig, tuuur då!

Ja klockan är över halv tre.. å Anna vaken = inte vanligt.. Kan inte somna.. Detta händer typ inte ens en gång per månad, men nu har det hänt.. Vad gör folk som är vakna på nätterna? Ska fundera på det och sen försöka soova, måste somna.... Bjuder på ett litet text klipp som spelas i min mp3 just nu.. sjukt bra text iaf!

Du brände dina broar när du sa det där
Som fick mig att förstå vem du egentligen är
Jag vet du bär en mask som du tror ingen ser
Och när du försöker le så ser vi den bara mer

Du har sårat mig mera än du tycks förstå
Men ett öga för ett öga, ja det heter väl så
Och du som tror på karma, och kallar dig lärd
Borde veta att i nästa liv blir du ingenting värd


Trion, som numera består av en blondin, en rödhårig å en brunett!

RSS 2.0