Maddes dag!

Då har man jobbat idag, gick bra. Mkt folk. Sen hem, börja tvätta, sova lite däremellan ofc ;) Nu sitter jag här å glor, druckit massa cola zero. Blev ingen utgång, ingen som vill på Stuk med mig. Har inga vänner :P

Idag fyller Madde år. Men hon firar födelsedagen på annat håll. Grattis i alla fall :)

Affärerna, mina alltså, går för tillfället skiiiiiiit.. Inge bra jag som ska till sthlm å allt.. aja kanske vänder om man har lite tur!! Håller tummarna :)

Hade varit skönt att vara hemma denna helg. Blir nog först att åka dit i slutet av februari. Aja....

Nu ringde lillebror. Ngn som tänker på mig :) Just ja mamma har ju såklart ringt oxå.. För att inte glömma stina, åh vill till sthlm nuuuuuuuuuuuuuuuu... :(

I min rastlöshet "råkade" jag även lägga på lite saker i min hm beställning ;) sen vad man behåller är ju en annan sak!

Funderar på att kanske åka till fjälls under påsken. Då blir det att köpa en baginbox eller två haha. Vin, brasa, mys, after ski... jaaa vore ju helt lovely :D Vi ser ju ett tag kvar dit.

Nej ska gå och hämta tvätten sen hoppa in i duschen!


Då var d helg!

Fredag idag = helg. För mig är det inte det. Jag jobbar, men inte så synd om mig för det. Tjänar massa extra + att jag hade ju helg mån + tis tidigare i veckan, även om d isåfall var en skit helg haha. Denna "helg" ska jag iaf unna mig och köpa en winegumpåse och ikväll blir det att kolla ngn film som gick på 9an. Funderar även på att fixa referenserna på hemtentan så jag får mitt VG.Vg på den och blev ett G på sista tentan jag skrev, utvecklingspsykologiska teorier. tack tack tack tack för det!! mirakel kan visst ske ;) omtentor nu 2 st, 0,8p st.. itne mkt att ha 1,6p men det är så tråååååkiga tentor usch = därför jag dragit på dom. Men d funkar inte förr eller senare måste d göras, å ju förr desto bättre har jag faktiskt kommit på! :P

Gått å blivit sjuk, är risig, tur att man inte har ngt ansträngande jobb = bör kunna jobba och överleva trots att jag är sjuk. Hade egentligen velat gå på Stuk på lördagen, men ingen som vill följa med mig :( Så jag skiter i det. Sparar mina pengar och min energi ist!

beställde färgade linser igår, blev bruna. Nu är det bara t-shirten som fattas ju! Men vet inte om jag törs beställa den. Ngn som beställt från USA och vet hur mkt avgifter och sånt det är som tillkommer???

Sthlm om ca 1,5v!! längtar :) har typ itne sett stina på ett år så det ska bli nice ;)

Ne ska göra mig fin nu, "the cherry on top", innan jobbet! haha. ha en bra helg :P


Händelselöst.

Jaha, detta blev visst en söndag det med. Kanske dags att komma ut i verkligenheten?
Ja blir nog inte riktigt så imorgon. Var tänkt skolan, men blir att sitta hemma igen. Hade nog behövt komma ut å se folk och fixa mig, dumpa nikebyxorna och puma hooden. Fast samtidigt känns d skönt att sitta hemma och bara kunna vara :P


nee.. nu stod d still. tack å hej.

Söndag igen..

Jag och Emelie kände för att ta en till söndag, and so we did! Härligt. Jobbat hela helgen så var lite slut. Men vi har ändå gjort det vi tänkte fara till skolan och göra, men delade upp det bara ;)

Morgonpromenaden var det idag? haha. nej det går inte, inte nu på vintern. Så ska ta gymmet istället, försöka där, köra 30min på crosstrainern. Slipper man frysa :P Imorgon bör jag seriöst ta mig iväg iaf, ska plugga hemifrån imorgon oxå. Sen ons-tors-fre blir det skola.

"Råkade" surfa in på www.forever21.com :S visst blev jag kär, ngr ggr om. Funderar på att beställa och sen ta smällen vad det nu kommer kosta. Fattar inte riktigt vad frakten + tullavgifter och skatterna blir. Hittade bl.a. en t-shirt jag funderar på att beställa, en grå med ett tryck:"Blondes have more fun" haha bara för kuls skull. Jaha nu fick jag ett mess av Glädjedödaren aka Annie. Hon är bara bitter för att hon oxå vill beställa haha säger vi som :P

Får jobba extra på fredag, svinskönt pass oxå 17-21.15 men ob i princip hela tiden = me like :D Sen jobbar jag ju extra lör + söndag = blev inget åka hem i helgen. Får ta det efter sthlm istället. Kom på idag att imorgon är det bara 2v kvar tills jag åker.. = två veckor på sig att komma i form igen.. för att sen tappa den i sthlm (brukar bli en del fest ja :P) och sen ta upp den igen när man kommer tillbaks. yes så imorgon då kör jag!!




Ska ta och beställa bruna linser sen från nätet också, då blir denna tshirt perfect :P (eftersom jag inte då kan bli mer brunett än jag kommer vara då.. ok lite fejk, men inge fel på det ;P )


Nätshopping :)

Måste bara säga att nätet är ju det bästa stället att shoppa på, iaf när man bor där jag bor! Just love it :) + att man slipper bära omkring på en massa påsar :P

Jobbet idag gick bra, blev bara lite less när jag var hemma och skulle låsa upp dörren när jag kom på att min kära vän som sov hos mig inte hade gett tillbaka nyckeln. Aja Annie har ju min extra nyckel, eller hade blir det nu.

Morgonprom imorgon kl 7, seriöst bara tiden vill få mig att börja gråta. Jag gillar att ta promenader, men på vintern!?! :S
Aja, kan vara bra med lite frisk luft oxå i guess...........

Haft en relativt lugn helg, är sugen på ngt bus till nästa helg. Men inte ens måndag än så tar det nog lite lugnt med smidandet av planerna än så länge.

Middag var riktigt bra! Förlåt för att jag råkade somna på soffan, var inte sällskapet det var fel på. Skyller på att soffan var för skön istället ;D


In time.

Jag, Anna, är tidig en morgon?! Börjar halv tio och är i princip klar så tar en blogg paus :)
Fredagen var det skola, jobb och sen middag och underbara stunder hos Annie, med henne och Bm. Emma och Niklas var också där en sväng. Vilken mage :) Men kan ändå inte säga att jag blir sugen. Är ju gammal (?) :P så min sugna tid borde väl närma sig. Eller så väntar jag dom 6 åren till som jag har på mig enligt min mor :D

Igår var det jobb till halv tio, sen blev det en vända förbi Tasty för lite strips, sen hem till mig med lite mer gotta med Sussa. Vi skulle ha hyrt film, men kände att vi inte riktigt skulle orka kolla ngn så vi skippade det. Var iaf i säng innan 24. Imorgon är det måndag, och jag har tänkt att from måndag ska jag börja med mina morgonpromenader. Kl7!! = då hinner man sen till skolan kl 10.. hoho... Aja bara jag tar mig i säng vid 22-23 är det mer lugnt. 2-3 tiden funkar inte..

Jobb idag till 3 sen vet jag inte om d skulle bli lite plugg och middag hos Emelie (?), återstår väl att se under dagen. Kanske man får sin julklapp oxå haha ;)

Jag känner att jag är inne på rätt spår nu faktiskt. Livet känns bra!! Blir nog träning i eftermiddags/kvällsidan!


Bjuder er på lite ögongodis, haha. Men varför så sad lillen? :( :P
Militären nästa för denna kille? Håller tummarna iaf :)


Ok kanske får spö nu för denna bild, men va fan är ju så gott som i gång med träningen så ;D

Spara och Slösa krigar.

Så fått klagomål om min dåliga (?) uppdatering. Men har inget att skriva om.. men här har ni iaf ett inlägg.. :P
Ja mitt "nyårslöfte" om att bli en duktig och ekonomisk student går ju inte så bra.
"Måste" nog gå å köpa en ny jacka imorgon tror jag, + täckisar och ett underställ.. hmm
Sen blir det mathandling på Ica maxi mest troligt...

Annars då?
Var och tränade i måndags iaf. Fick ett gästboksinlägg på face: "Annna!! vart är du??? behöver dig nuuu!! måste ha en tränings kompis å du är den som har bäst karaktär.. varför är du såå långt borta när jag behöver dig??"
Kunde dock inte tyvärr ta åt mig av det så var lika bra å köra igång så man håller upp till bilden folk har av en!
Skolan är igång och nu är det dags att börja studera på allvar så man skriver 56/56 istället för 54/56 på tentorna haha.

Nee är väl nu man borde sova, fattar inte.. Min sömn är borta? Så det jag måste köpa nu är sömn och tålamod.
Hör av er om ni har ngt till salu! Jag betalar bra! ;)

Ngn som är sugen på 1v ngnstans? Let me know :D
men inte mellan 10-15feb för då är jag i sthlm :P

Helgen som gått.

Fredag var det ju lugna gatan var hemma i Ötå och satt varvat med ligga ner på soffan :P
Kom tillbaks till Luleå på (lör)  morgonen, sen igår kväll var det fest.
Var trevligt en bra kväll :)

Imorgon börjar skolan igen.... blandade känslor :)
ne nu ska jag kolla om det går att terminsregistera sig sen sova,
smarta jag har bokat tvättid kl 7 :S

denna väntan... igen

Sitter å väntar på min skjuts, som jag inte har ngn aning om alls när den kommer. Så har det varit hela dagen.. 12 ->? ja när jag nu ska åka... hoja... hade ju varit mer värt att ta bussen faktiskt, då hade man haft en tid iaf.
Ska åka hem till Ötå... inte bestämt mig än om jag kommer lördagmorgon eller söndagkväll, tror lördag. Men vi får se hur humöret och stämningen är på fredagkväll :P

jag är så rastlös..................................... såg just en skit film, Burn after reading, med Brad Pitt och George Clooney, skit film, fattade inte filmen heller.. så se inte den..

Sömnlös.

Jag vet inte vad felet är med mig, men har har börjat ha insomningssvårigheter.. haft det nu i över en veckas tid, och nej jag har inte vänt på dygnet, för även om jag lagt mig 2 och vaknat 6 och sen inte sovit ngt på dagen kan jag ändå inte somna!! skit..

Så vad gör man då? Ja varför inte laga laxgryta, med svart spaghetti.. Done.. Den svarta pastan såg ganska masklikande, inte så "cool" som jag trodde att den skulle vara.. Jaha men nu då?

Vill på statoil, men inte törs jag gå själv inte.. tokig stad vi bor i ju, och hemska värld om jag skulle bli rånad på mina sista kronor hahahahaha!

aja..........



Effektiv!

Idag har verkligen varit en effektiv dag.
- har lagat 4 olika rätter, blev 12 matlådor, två försvann dock som lunch och middag!
- stor storstädat läggan.
- bränt en skiva, hade 2 att bränna så behöver sno en hemifrån.
- städat i garderoben
- försökt få tag i studiehandledningarna, ena var dock inte klar, cp för dom ska vara klar typ 2v innan kursstart eller nå?
- fått sålt lite böcker :D
- fått G på min omvårdnadsplanering!

Känns sjukt skönt nu faktiskt :) Lönar sig att vara duktig ;)

Imorgon blir det att åka hem till byn, vill ju egentligen jobba, men kan ju inte hålla mig i Luleå å sitta å uggla i lägenheten och vänta på att dom ska ringa. Så nej imorgon åker jag hem, kommer tillbaks antingen lördagmorgon eller söndagkväll jag får se :) Känner jag mig rätt kommer jag säkert ha världens beslutsångest som alltid.. Svin jobbigt, spec när det är över små strunt saker. Men innan jag åker måste jag på Willys och köpa lite grönsaker som jag ska ha i min lax gryta, sen efter den har jag lagat färdigt mat för denna omgång :)!

Nu blev jag riktigt rastlös.. hållt igång hela dagen, och nu sitter jag bara på soffan och glor, skit på tv och kan inte somna.. kanske ska ta och packa väskan så har jag det gjort? hmm....

Grattis till Emelie som fick VG på sin tenta i Geriatriken! ;)



Kusinen Linda och jag back in the old days :)

Brister.

Sista dagen idag på praktiken, känns skönt kanske man kommer börja hinna med lite annat här i livet än: äta, sova, praktik ungefär. Imorgon ska jag iaf SOVA UT!

Idag har jag faktiskt gjort allt jag skrev att jag skulle hinna med och faktiskt lite till. Även skickat in mobilen (den "gamla") på lagning, + lite annat jag inte orkar skriva här.

Vilken kväll säger jag bara.. först har jag bråkat som fan med min ipod, fattar seriöst inte än hur skiten fungerar men efter 1,5timme lyckades jag iaf få in musik på den. tror jag inte testat än, men ja.. Sen började ny f*tt skit !?=!?=!=#) datorn att bråka med mig orka. Sitter på gamla nu, funderar på om jag kanske ändå tar och behåller den?? kan tillägga att det var inge fel på nya, eller ja webcamen bråkade.. Så ikväll haft 2 situationer som krävt enormt tålamod. Och tålamod är ngt som jag inte har. Seriöst har krypt i hela kroppen på mig, funderade på att hoppa från min terass ett tag, andra ögonblick på att slita bort allt hår från skallen....ÅH :S så om ngn vet vart man kan köpa tålamod vill jag gärna veta det.

Måste skriva upp vad jag ska göra imorgon, så jag inte glömmer bort :)
- laga massa laxlasagne, å frysa ner
- stor städa
- träna, mest troligtvis. funkar inte ipoden för jag seriöst över alla pengar från alla konton och köper upp allt på max. Sen ska jag sitta där å svälla tills kläderna spricker!!
- Fixa dom nya studiehandledningarna till dom kommande kurserna och förhoppningsvis läsa igenom dom.
Hmm, har för mig att det finns en massa annat som jag har att göra... (?) Just ja ska fota det lilla som jag har att lägga ut på tradera, och kan nog ta och dona om i garderoben oxå! Ovanstående får väl räcka tills vidare.

Måste bestämma mig imorgon om jag ska till Ötå. Och ska jag, ska jag åka på tors, fre? Komma tillbaks sen på lördag? Söndag? usch vet ingenting och kan verkligen inte tänka på ngt alls nu :S

tänkte lägga upp en bild men nu början även denna skit att tjorva med mig..
så tack och hej!!!

Helt underbar?!

Idag hade jag psykologitentan, alltså jag tror ju att den inte gick så bra, men hoppas ändå lite. Aja uppsatsen gick bra iaf, vi hade varit duktiga med den vilket vi inte trodde. Dags att börja sluta tvivla och inse att man är bra?! ;D

Var och hämtade ut schampoo, balsam + hårspray idag som jag beställde förra veckan. Matrix + bed head. Ska bara börja använda märkesprodukter nu till mitt hår efter att jag fått slut på skiten som jag har nu. Tror att det eller hoppas iaf att det kommer hjälpa mina kluvna hårtoppar och kanske ge håret lite mer glans? Har just packat ihop lite hm saker som jag ska skicka tillbaks, träningslinnena hade sjukt konstig passform!!

Fick ett sms i slutet på förra veckan: hur går det med grabbarna då? haha tillåt mig asgarva. Vilka grabbar? Har ju lagt ner allt sånt nu ju, på riktigt denna gång :P

Imorgon praktik till 14 sen är jag ju som ledig fram till mån kl 13 :D sjukt skönt.. Har dock lite saker jag vill hinna med, typ: ladda mp3n + ipoden, städa, låna bok från bibblan, posta hm paketet, komplettera uppsatsen (fick alla göra :P), träna, bunkra upp med massa matlådor till nästa vecka (terminsstart = innevecka på skolan) och förhoppningsvis jobba.
Imorgon ska jag iaf:
- posta hm
- komplettera uppsatsen
- låna boken från bibblan
- fixa mp3n och ipoden!

Till helgen vet jag inte om det blir tentaröj eller inte? Hoppas jag får jobba så jag slipper fundera över det :P

Har kört igång nydatorn idag, jag gillar den :D den är ju nääääästan helt underbar haha...!
Ne ska börja göra mig redo för sängen, har även ett nytt despo h w avsnitt att se!


Soooooooooooooooova..

Det är vad jag ska göra from tis 13/1 kl 14 till måndagen den 19:e januari kl 7... :D Aja har jag "tur" så får jag väl jobba däremellan kan vara bra oxå, orka med ngt trycksår nu oxå... nee fi fan.

tenta + opponering imorgon haha. kan inget alls av tentan än så länge, men hallå 9 timmar kvar innan den ska skrivas. känn lugnet va!! :P

Aja.. slut på denna "sköna" rast.. sov gott ni som ändå får sova inatt! puss puss :)


Vart är helgen?

Igår fick jag min primer + mobil. Trodde den skulle vara ljuslila, men icke mer svart lila, men det kvittar den har ändå kommit att bli min lilla honey :D Tonade även håret igår, pärlemor mörkblond, kan säga att jag ser det mörka i färgen men det blonda ?? Jag skulle mer säga brunt eller typ mörkbrunt. Aja nästa gång blir det att ta guldblond iaf, det blir innan sthlm!

Behöver klippning. Ska eller kan jag vänta tills jag åker till Sthlm, eller måste jag ta det innan.. Är nämligen 130kr billigare i Sthlm. och läste ju nyss på WIllys hemsida att varje sparad krona är en bra krona haha. jaja vi ser ju :P

Idag kom min dator och hm paket. Hmpaketet var inte så roligt, lite trosor och massa strumpor, mössa, sov"kläder" och sen en riktigt nice poncho. tror jag ska börja bo i den, svin skön!! Datorn har jag bara kikat på den var söt, och ja självklart verkar den bra :P hoppas vi två kommer bättre överrens än jag gjort med denna ;)

Sov 4 timmar idag mellan halv sju och halv elva.. sååå skönt! funderar om man ska lägga sig nu eller kanske göra lite psykolgi. Fått veta dom 2 sista tentorna, en var G en U. Så blev 3G, 1 VG och 1 U denna omgång. Jaja i den 20e mars ska jag göra bort mina 2st 0,8ps tentor. inte mkt poäng mässigt men dom är så tråkiga och tycker ändå det är mkt att plugga till fast dom är så små skiit.

Just ja, är visst fredag ikväll.. Helg? well i dont feel it..
jobb lör och sön.

FRI!!

Vart är min data, mobil, hmpaket å i.d.primer?!!? Enda paketet jag fått var böckerna idag, inge kul, orkade inte ens hämta ut dom, tar det sen, ingen panik.....

Varit hos läkaren idag, han var absoult inge snäll med mig. Men får väl bara lära mig att leva med saken, behandling 12ggr i veckan typ hela livet är väl inte så farligt. Finns värre saker som kan hända. I väntan på att få ut mitt recept på apoteket passade jag på att fynda (-50%) massa apo rengöringsprodukter och krämer. Imorgon tänkte jag gå och köpa nå vitamintillskott från Life så att man är pigg i dessa tider och orkar prestera bra spec i skolan, inte tid att vara trött och slö nu!

Fick veta psykiatrin idag, VG, 54/56, så jag är som nöjd :D Nu är det bara hoppas på dom 2 andra tentorna. 2 G och 1 VG än så länge... snälla 2 G till.. behöver absoult inte vara nå VG bara jag slipper göööra om dom!!

3 dagar praktik kvar. På måndag har jag tenta + opponering sen tisdag är sista praktikdagen, så kl 16 den 13jan är jag FRI och LEDIG i 5 hela dagar.. vore skönt att åka hem till byn, men ska skriva upp mig och jobba extra, hoppas på ngt pass iaf. Annars är det träning och storstädning som står på listan sen blir det nog ett par pass på soffan.. Ska ta och vila upp mig riktigt mkt, ungefär så mkt att jag hamnar i riskzonen för trycksår :D skööööönt!!

Nej nu tänkte jag lägga mig så att man får sova mer än dom 4 timmarna jag fick inatt..
Så tack och godnatt!



Känner lugnet..

Än så länge iaf, så lika bra att passa på.
Idag känns verkligen som en söndag. Har söndagskläderna (hos mig är det inte finkläder, utan riktigt myskläder), tvättar, lagat matlådor, slösurfar + gjort lite psykologi! Sen har jag även..... bokat resa till Sthlm, den 10e februari - 15 februari!
Ska bli skönt att komma bort från stan lite. Är faktiskt ett år sedan jag rest ngnstans, ja om man inte räknar med Umeå i somras, men det gör jag verkligen inte nej,.. så det är ju som verkligen på tiden :)

usch nu kände jag att jag dog.. sova en timme kanske? Sen skriva lite mer psykologi. + att vi ska skicka in uppsatsen ikväll också.

Donade om i köket lite igår, blev bra ser inte lika "proppat" ut nu vilket lätt händer när man inte har det största köket.

nee, om man skulle ta den där middagsvilan nu....


Mån, fre, sön?

Är helt dagförvirrad. Igår tyckte jag att det kändes som måndag, idag som fredag. Men imorgon är sista röda dagen på länge = alla "helger" är över och den verkliga vardagen måste börja igen!

Imorgon är jag ledig, ska tentaplugga som en tok! SKA klara denna tenta! gäller att vara bestämd så går allt?
Skickat in min omvårdnadsplan, blev 2 sidor. Vissa i klassen hade skrivit typ 14 sidor, nämner inga namn. Men seriöst våran buppsats är på 12 sidor (skulle omfatta 10-15sidor) och denna uppgift är sjukt mkt mindre.. hur orkar man? dags att ge sig lite och chilla tycker jag :P

Mamma och pappa var förbi en snabbis idag, mamma fyllde på frysen och pappa fixade min kökslampa så nu har jag mat och lyse, vad mer behövs pengar? kanske fick ett bidrag oxå, minns inte ;P

Sitter å väntar på nya desperate h w.... denna väntan... Såg att 2 av mina tentor som jag skrivit ska visst vara rättade men inget resultat är upplagt.. sååå bara väääääääääänta



stöd.

Fick iaf lite stöd från mitt förra inlägg, trots synden, tack ;) hihi..

Idag har det varit maraton skrivning i Omvårdnadsuppsats (B-uppsatsen), och vi blev faktiskt nästan klara. Det enda som är kvar nu är faktiskt bara att läsa igenom skiten eller ursäkta, verket (!) och se över stavning och dylikt. Känns så skönt faktiskt, obeskrivlig känsla :D Nu hoppas jag bara att opponeringen inte krockar med min tentaskrivning som jag har nästa måndag, då vet jag inte vad jag tar mig till :S!!! Har iaf skrivit ett mail till läraren och bett snällt om att inte sätta den då ;)

Helgen har alltså varit lugn och lugn.. Inte direkt skön eftersom jag inte hunnit göra så mkt annat än att skriva uppsatsen och ha praktik. Men bara cirka 1,5vecka kvar av denna tentamördar period, sen ny terminstart och jag längtar!!

Veckan som kommer har iaf 3 bra saker att erbjuda mig vad jag vet än så länge.
- ett h&m paket är påväg (beställde och betalade detta faktiskt före nyår :P)
- min söta minidator ;)
- och mobilen då såklart.. Som blond var rosa min färg, men nu som brunett har jag gått över till lila ;)

Sussa den skiten är i Sthlm, beställt lite hårprodukter av henne, får se om man får dom levererade börjar nästan tvivla :P
Allt sånt där är så mkt billigare i Sthlm! Var idag och köpte en toning, vet inte riktigt hur färgen kommer bli, men det återstår ju att se! blir nog bra ;) men den ska jag försöka hålla mig ifrån att färga till den 17 eller liknande. För då: då är det tentaröj på stuk! och jag ska då fira över att denna tentaperiod är över då!! Emelie är iaf med mig oxå! Sweet!! ;D


På Craxy horse i Alanya maj 2007.
Jag och Emelie SKA resa ngnstans nu till våren också, vart det blir återstår att se!
Men en sak är då säkert: DET ÄR VI VÄRDA! ;D

Syndat! :S

Åh snälla du, förlåt mig för att jag SYNDAT!!  och det är bara den 3:e!!!!!!
skit.. aja som det alltid står i alla tidningar, bara ta nya tag. så nya tag imorgon..
men ahh... :D hoho.. haha


Fin var den iaf!!

Såhär kan man även se på saken...... denna eller en krogkväll?
Jag har ju var duktig heela denna helg och ska även vara det nästa, så gick ju som ändå plus på att köpa den då!! ;)

Trötter.

Fredag idag? hmm.. Ja dom säger det iaf, att det är fredag idag. Men kan då säga att det känns inte ett dugg i varken kropp eller själv att det är fredag idag.

Haft praktik, eller VFU som vi "måste" säga, dagen gick faktiskt riktigt snabbt fattar det knappt själv nu i efterhand.. Eller  njaaaa, vid vidare eftertanke så kanske jag förstår ;) haha, där blir det censur., men jag erkänner att ja jag är störd och lider av ngt fel ngnstans ;P :D

Iaf efter det hem äta äckelgröt, men det är nyttigt å billigt så bara "you'll eat it, you'll eat it and u like it!!" som min stulna kylskåpsmagnet säger. Sedan blev det att sitta å skriva lite B- uppsats längtar tills den är inskickad säger jag bara!!

Men nu.. mina vänner (?) ska jag säga att jag är trött och funderar på att krypa ner under täcket ;) Men först en dusch så man är ren å fräsch!


2008 på gott och ont?

 var året då:

- jag flummade runt med helt fel pojkar, killar och svin, och slösade alldels för mkt tid på dom.
- drack alldels för mkt vid vissa tillfällen.
- tränade alldeles för lite (var dock riktigt duktig i perioder)
- hade alldeles för dålig pluggplanering, som slutade i panikplugg.
- läste alldeles för lite böcker
- jag reste alldels för lite, inte utomlands en enda gång :(
- jag trodde jag var miljonär och slängde runt omkring med pengarna och slösade dom på en massa skit.

Men 2008 var även året då:
- jag fick genomgå en för mig stor "förändring" som jag längtat efter i år. värt varje öre.
- jag förstod vilka mina riktiga vänner var.
- började uppskatta min mamma mer, vilket jag inte trodde var möjligt
- insåg att min bror är inte bara söt utan ganska klok oxå ibland :P
- blev brunett
- jag började förstå att jag läste till rätt "sak".
- inse att jag måste göra vissa förändringar
- jag slapp ta studielån
- gjorde om lägenheten

Och nu hoppas jag att 2009 är året då jag kommer:
- att börja träna regelbundet, även under sommaren t.ex.
- plugga mera
- inte återgå till mina dyra och onödiga ovanor.
- bli mer ekonomisk
- börja dricka måttligt
- börja träffa killar som är bra för mig, eller inga alls. Bara jag slipper dom dåliga!
- börja vara snäll mot mig själv och ta vara på mig.
- börja kunna vara stolt över mig själv.


Sååå nu säger jag bye bye 2008, du var kanske inte mitt bästa år, men jag lärde mig mkt av dig. Nu välkomnar jag år 2009 och hoppas på bättre tider!

RSS 2.0