Toppenväder

Galet väder idag med, tur att man jobbar, 4e dagen i rad = 4e dagen man slipper solen och får sitta inne och svettas i dom otroligt sköna och svala Willyskläderna, yes!! Ja jag är ironisk nu. Men idag kl 15.00 stämplar jag ut och går på semester iaf, återkommer 21 juli kl 15 :D Sköööönt!

Vet inte riktigt än vad jag ska göra på min semester, men ser nog ut att bara bli Luleå med lite Ötå däremellan!

Nej nu ska jag börja göra mig iordning för mitt kära jobb!

Efterlysning: Maddoooooo, are u alive??



Borta bra men hemma bäst (?)

Jag vet faktiskt inte om det där stämmer. Tänker nu på mitt gamla hem vs. mitt "nya". Jag längtar till det andra stället när jag är på det ena, aldrig blir man nöjd.

Blev inge luppioberget :( Linda tyckte jag var lite tråååkig :( men som sagt vill kunna gå upp på toppen och fota lite vilket jag inte kunde göra då :( Men nästa vecka så :D

Jag vill gå å trääääna på helex, men det går ju inte. Eller skulle kunna köra armar å axlar, yeah kul, ingen uppvärmning heller :( Ja jag börjar bli less. Funderar om man ska boka en tid på vårdcentralen och be dom kolla mig igen, detta måste ju bli bra!! Jag har ju tänkt sola å bada en massa i sommar!!


Bild på tomtegrottan på Luppioberget.

Midsommarhelgen.

Hänt sen sist då?
Ja dom där winegumsen höll då inte länge :P

Midsommarafton blev det grillning hära och lite dricka :) Sen en jävla massa träning för magen, minns inte senast jag skrattat så mkt. Nu pratar jag om min och Lindas cykeltur när vi var på turne mellan stugorna hära. Punktering och jag på pakethållaren och en galning vid styret ;) haha ja det hördes då på långa vägar att vi var påväg så fanns det ngn björn därframme skrämde vi nog bort den rejält :P Iaf att senare ta oss hem vilket är cirka 1 max 2 km tog oss iaf 30min... sjukt


Gårdagens spenaderades mest sovandes. Jag och Linda kurade ihop oss i deras soffa med ostbågar, cola, tv och massa tidningar. Men det hela slutade Zzzzzzzz... Senare på kvällen kom Sussa och Rickard hit. Mera grillning, korv och liknande. Tror dock jag talar för nästan alla när jag säger att marshmallowsen var bäst ;)

Idag ska mamma baka jordgubbscheesecake :) Sedan är nog en tur till Luppioberget planerat!


Heaven.


Kommer upp midsommarbilder senare har glömt kabeln till kameran hemma i Luleå.

Winegums

Åh bassette's winegums så gott. sitter och snaskar dom just nu. och dom svarta är visst mjukar än dom andra färgerna!!

Varit en seg dag idag, eller en dag i lite slowmotion. Låg och tryckte i sängen cirka 30min innan jag vågade resa mig upp. Är något öm och mörbultad idag, känns som att en häst har sparkat på mig ungefär. Kl 15 började jag min tur mot Ötå/armas. Mamma har idag lagat en god middag med lax, gräddfil/gräslöksås med sallad och potatis. gott :)

Sovit på soffan 2 timmar, tror jag kommer ha lätt attt somna ändå i kväll :P Ska bli intressant att se om Pär tar sig hit och sover. har iaf bett han ta med mig en dress som jag beställt från en av hans kompisar.. i need it!!!



Just ja, Helena: Jag jobbar den helgen så kan inte komma, lördagen 13-21.15 och söndag 9.30-15 så det går som inte alls. Men går på semester vecka 27 vi får ta ett nytt försök då till att hitta på ngt.

vilken kväll.

dagen började bra, eller nej det gjorde den ju inte.
Sedan forts sen ännu större och svullnare och ondare. Tillslut blev det olidligt så gick tidigare hem från jobbet till vårdcentralen. Där försökte dom ta livet av mig, dvs tog mig inte på allvar å släppte alla före mig. ett tag funderade jag tom på att fejksvimma haha. Tillslut fick jag träffa en läkare: akut remiss till kirurgen i sunderbyn. tack och lov körde min syster mig dit, min taxi annie är ju borta än :( min budget tillåter som inte taxi tor a la sunderbyn.
Där fick man två bud, narkos eller utan ngn som helst bedövning? sen blev det i alla fall att dom skulle testa med lokalbedövning och tack och lov fungerade det.

Var hemma för typ en timme sen, nu har jag ont å kan typ inte gå.
Varför händer detta miiiiiiiiiiiiig? :S

Ny veckaaaaaaa

ja inte länge kvar nu till en ny vecka :D = jobbhelgen är äntligen över :)
gick ganska snabbt idag, var dock lite väl mkt folk där i slutet av dagen, undra om söndagarna kommer bli killersundays, jag tror nästan det, usch :S

Idag är det exakt 1 månad tills jag fyller 25. Lite blandade känslor där.

Idag fick jag äntligen med mig M för en promenad till kvantum. Köpte hårfärg där, sattit samma som alltid i överhåret och sen mörkblond i underhåret (ser ju ut som ljusbrunt dock). Vet inte om jag är nöjd eller inte.

Just ja imorgon ska jag vara duktig och skicka tillbaks mina två klänningar från Nelly och ringa och avboka naglarna. Klippte nämligen av dom idag.. hårt men ett måste :'(


nu sova så jag orkar stiga upp halv åtta imorgon som planerat, har lite saker att hinna göra före jobbet :P


Vin efterlyses!!

Vädret är på topp, jag vill uttttttttttttttt.. Give me vin ngn? :(

Ja dålig planering av mig.. Iaf om ngn hittar en flaska vin, skeppsbro 28! :P

Inte lätt.

Just nu känner jag varken att jag orkar träna eller äta. Dock är ju båda sakerna ngt jag bör göra. Och far jag och tränar måste jag ju äta? = skita i båda sakerna haha...

åhhhhhhhhhhh.. vem har sagt att livet är lätt? :S

 vs.       

Working girl.

Idag kl 12 börjar man jobba igen, jag behöver pengar så det är väl bra :)
Mina 2 första veckor är dessutom ganska lugna vilket är ganska skönt, mjukstartar är bra!

Om jag förstått rätt så kommer mina skattepengar imorgon, tackar för dom. Ni hade gärna fått komma idag haha :P

Har börjat sova dåligt igen, vaknar kl 5 å framåt heeeeeela tiden :( Ska ta mig en dusch nu så kanske man börjar se ut som en människa igen.

Fest eller inte imorgon det är frågan?


ta tag i livet dagen

haha kom på att jag kanske måste uppdatera med tanke på mitt senaste inlägg så ni inte blir alltför oroliga över mig ;)

I fredags var det fest hos Annie med massa tjejer. Sedan blev det utgång på Stuk. Var en trevlig kväll :) På lördagen var det dags för personalfest, god mat och ja det var trevligt. Blev sedan en sväng på färjan. Igår låg jag och sov hela dagen. Idag är det "ta tag i livet dagen", dvs diska bort helgens disk, träna, försöka se ut som en människa igen och tvätta. Imorgon är det slut på ledigheten och dags att börja arbeta igen. Annie har lämnat mig :(

Aja råkade laga mat och fick världens disk så måste diska igen typ...............


In tha hood

Blev en romantisk  22tids promenad idag som avslutades med te, kakor, choklad, glass och maränger. Oj vad skrev jag, jag menade sallad och silver te :D

Sover in tha hood i natt, så vet inte om detta blir det sista ni hör från mig......

Skit dag!!

Borde ha förstått när jag vaknade i morse halvt kvävandes att detta skulle bli en skit dag, för det är just vad den blev.

Att man aldrig lär sig av sina misstag?!?!?!?!?!? 

Spela roll, eller jo det är ju just det gör, idag sörjer jag iaf. Men jag kanske gillar att vara ful.


Eller inte..


Sen sist då.

Jag kämpade verkligen emot in i det sista mot vinsuget på fredagen. Men sisådär halv elva så korkades vinflaskan upp, och utgång blev också.

Lördagen och söndagen har spenderats ute i solen, lite plugg då. Igår gjorde jag bort dom sista tentorna, eller har en online tenta imorgon.

Tonar håret nu, funderar på vad som ska göras sen. Mår icke bra så tvivlar på träning. Vaknade idag av att det kändes som att ngn höll på att strypa mig, seriöst, kändes som en evighet innan jag fick luft.

jag vill gööööööööra ngt kul................... hmmm, kanske en tur till piteå idag? =) Eller boden?

RSS 2.0