Uppe med tuppen!!

Nå nästan iaf :) Tagit mig en morgonpromenad i morse med Cia å Annie, vi gick runt udden. Cia tog tid, fråga henne hur länge det tog hihi ;)

Vädret är fint, men inte varmt, imorgon hoppas jag dock på att få pressa pressa!! Ska snart äta lunch, lite onyttig, strips å nuggets men va fan ska till gymmet senare idag :P Försöker få bort all onyttig mat från frysen och kylen, är ju en fördel att jag äter den och tränar annars :O haha.

Blir lite handling på Maxi senare idag, ska köpa toning sen lär nog ngt annat slinka ner oxå! Och ofc så ska jag PLUUUUGGA :D


Väääärme.

Fått bort ytterligare en obligatorisk uppgift idag. men var knappt att jag höll på mig att ta mig till skolan, idioter som bromsar (typ cyklister) när det blir grönt. Hade jag ramlat å min dator gått sönder då #¤%&¤#&%"#¤!!!! Jaja :P

Fick min parfym idag på posten, its lovely :) Lilla flaskan oxå, 100ml, haha räcker väl månaden ut iaf ;P

Fick sova en timme idag, la mobilen på ljudlöst. Sen blev jag väckt av Annie, gett henne ett lösen för hon kan väcka mig, men detta är ngt som inte får missbrukas!!! Blev i alla fall lite träning på Helex, sen var vädret så fint när jag kom hem att jag tog en promenad med Bm runt udden.

imorgon SKA jag sätta igång med tentaplugget!!! :P PÅ ALLVAR!


Vilodag.

Har jag idag, men känner mig slöare än slöast. Imorgon blir det lite kondition.

Varit idag och solat en gång till, bara 12 min, ger ingenting = känns lite meningslöst. Men som sagt jag tar d försiktigt :P Var igår och kvällshandlade på Kvantum köpte sollotion :) Fre,lör och söndag ska det nämligen bli toppenväder har jag bestämt. Då ska jag ut med min nya inhandlade picnknick filt och sola/plugga.

Hade för mig att det var sista Greys förra veckan men icke det. Ska och handla jordgubbar snart, finns det inte dööör jag av sorg (var nämligen slut igår då jag skulle köpa). sen ikväll blir det jordgubbar med vaniljkesella, helt lovely!!  Ska nog ta och göra en ansiktsmask, har en i vanilj-jordgubb men kanske blir för mkt haha vi får se. En rejäl dusch iaf och scrub. Sen skooooola imorgon fi fan. Aja bara tuta och köra!!


One down.

3 kvar.
Fått bort S-HLR idag i skolan = en examinations uppgift som ska vara avklarad innan sommarlovet.
Nu tenta x 2 kvar och ett seminarium som jag faktiskt inte tänker förbereda mig alls inför. Orka nå näääe :P

Jaha, idag har jag inte gjort mkt nyttigt. Eller det har jag ju egentligen, promenad, skola, stan, träning, kvantumhandling/promenad. Men det enda som är nyttigt just nu är ju tentaplugget. Imorgon blir det prioritering ett på min lista!!

ne ska kolla 2½ män nu. laaaaaaaaaaaaaater!!


Sommaren kommer bli intressant förresten tror jag och hoppas på ;)


gillar att ha fel!

Idag har jag haft världens klumpigaste dag, fan vad less man blir sådana dagar!! Men jag har iaf klarat mig utan att slå sönder ngt eller skada ngn ;P och inga blåmärken än vad jag vet om!!

har inte gjort så mkt vettigt idag, eller inte blivit ngt plugg iaf, men va fan dagen är ju inte slut än!! Varit på gymmet med Annie å Cia, körde kondition (ordentlig för en gångs skull) och sedan armar + mage. Senare på kvällen blev det en promenad runt sjön, gick via bergviken och hittade solen där ;) var försiktig tog bara 12 min.

Jag är sugen på bus.. men inte denna vecka efter tentan då :D

trodde jag hade skola 8.15-14,30 imorgon men där hade jag fel, 13-16.15 är det visst. så skönt/kul det kan vara att ha fel ibland :D

Funnen!!

pengadag idag, yes känns bra även om bidraget var lite väl lågt denna månad :P
Tentavecka nu = ide igen. Träna och plugg är det som gäller. Fått höra 2 ggr idag, att oj så skönt. Tentaplugg är det värsta som finns. Att jobba är skönt. Du far till ditt jobb gör ditt sen kommer du hem och är HELT ledig och kan koppla av. Pluggar du hänger plugget över dig hela tiden tom när du sover. nej så skönt det ska bli att börja jobba!!

Hoja du är så svår att förstå sig på att jag orkar nog inte snart lösa mysteriet ens. Just leave it, ungefär.

Just ja var på bolaget idag och gissa vem jag hittade om inte denna filur!!! :D

Gillar inte extra helger :P

Nu har jag uppdaterat min länklista lite :D Haha lagt till mina kära 2 kusiner ;)

Svar till H: Sussa kommer få i slutet på september. En pojke :) Kul att vi äääntligen ska ses snart btw ;)

Igår fick jag besök. Blev stan igår, sjukt att halva stan stängde 16 medan andra forts ha öppet. Förvirrande? Ok en "lördag" men ändå!!, skulle vara intressant att se om dom som arbetade i butikerna fick ob enligt en lördagslön oxå, haha ja jag tvivlar nog iaf Hmmm....

Hann aldrig träna igår, för gymmet stände tidigare, Tänkte gå idag. Öppet?! Nope. Är som bäddat när det är helg att man antingen ska frossa så mkt att man inte orkar tänka på träning eller att man ska supa så mkt att man knappt orkar ta sig upp ur soffan och ännu mindre ta sig till gymmet. Ja jag blir less :P Jag har varken frossat eller festat = har massa energi jag vill bli av med. Promenerat 2 promenader runt sjön idag, men det är inte lika kul eller givande. har även hunnit med lite plugg. Paniken börjar komma, på måndag är det bara en vecka kvar till mördartentorna jag än så länge kan nada av :S

Har iaf hunnit med lite shopping ;)
- ett par adidas sneakers
- en puma tröja att ha till å från gymmet
- storhandlat MAAAT
- 2 par shorts till sommaren (inte varit min stil, men lets try it)
Sen fick jag även en klänning och en kortärmad skjorta från Annie, tack annie :P hon hade varit snäll å beställt dom åt mig hahahaha. jaja :P

Imorgon blir det stan, ska hjälpa bror att hitta kläder :P Sen blir det salladsbuffé på Symphione (?) , goooott :) längtar redan :P

nej ska forts se dirty dancing 2 nu, bra film, hade varit ännu bättre om dom haft en lite hetare kille i huvudrollen :P jaja man kan inte få allt ;)


Efterlysning:
Nedanstående "objekt" sökes!!
Är dock vanligare att du ser henne med vin eller en drink i handen.
Hjälp mig hitta henne tack.




Brunette.

Blev man igår, efter ett styrkepass på Helex med Annie och Cia gick jag med Emelie till kvantum och köpte färg. Tog mörkguldblond. kan inte säga att jag blev nöjd med resultatet samtidigt som det kunde vara värre. Ångrade mig iaf inte. La mig med blött hår så i morse såg jag det slutgiltiga resultatet, var alldeles för kall färg. Så nu sitter jag med guldlblond i håret i hopp om att få den perfekta färgen :D! 

Måste storstäda, får ju besök idag! Tror inte mitt besök uppskattar dammritningen på min tv haha. Blir nog middag på Dagobert idag, lite stan och storhandling?? Senare ikväll blir det ett ben/rump pass på helex!!



Bikinin.


Denna beställde jag från H&M, nu får man bara hoppas på sol så man får använda den. Men först måste jag se till att vara lite flitig i gymmet!!

På tal om ingenting, dag 11 nu wohoooo :D

Boom Boom Pow.

med the black eyed peas är något som spelar flitigt hos mig, me like. Får en på bra festhumör, fast det är ju det jag egentligen ska undvika? Inte kört ngn fest sen Sthlm, ganska bra gjort av mig.

Saken jag var less över senast löst sig, tur då!!

Idag har det varit plugg i någon timme. Blir sjukt rastlös hela tiden bara, som nu? orkar inte sova, vill inte titta tv, är inte hungrig. Sommaren är på G yes ;) Funderar på om man skulle gå å köra lite kondition på Helex så kan man äta lite middag sen :)

Funderar förresten på att bli lite mörkhårig igen, beställt en fin bikini och mörkt hår till det mhmm ;D


åååhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!

Blev just bara sådär lite måttligt jävla less! Kul jul!!!!!!!!

Frosseri

Goooooodmorning!! Fredag idag yeah! Dagen ska bestå av promenad, plugg och lite träning. På kvällen blir det nog film, Twilight igen ;) Är det hett så är det!!

Jobb i helgen, men har lugna pass. Gav bort min halva lördag. Annars kommer jag nämligen att tjäna "för mycket" = måste betala tillbaks till CSN. Och det är ju något man helst vill undvika. Redan gjort det en gång = en gång för mkt :S

Snart kommer jag att rulla fram. I alla fall om man ska gå efter mina drömmar. Varje natt är det ngt nytt frossande. I natt var det karra och ostbågar. Något förvirrad man är när man vaknar! :S Aja gott är det säkert dessutom gratis, + att det inte ger ngr kcal så nog kan drömmarna forts. för min del haha :D


Det går bra nu!!

Tentan idag gick nog bra tror jag :) Känns riktigt nice att förhoppnings ha den borta!!
Dock har jag sjukt mkt kvar i skolan än innan jag får ta sommarlov: 2 seminarier, 1 onlinetenta, 1 grupptenta, 5 del skriftliga tentor. Fattar inte hur mkt lärarna får pressa in i en och samma kurs!!

Är rastlöööös.. sitter och väntar på att gå och träna, tänkte kanske ta en promenad här innan. Finns inget värre än att vänta, och är för rastlös för att sitta och glo tv...

Nästa vecka får jag besök ons - lör, nice med lite sällskap. Nog för att jag ändå gillar min "ensamhet" ;)
Ska även passa på att göra en storhandling då när man har bil!! eller tillgång till bil! Handlarlistan är redan klar, blir massa sommarfräsch mat! Gott!


Skön värk.

har jag idag i kroppen efter veckans träningspass. Ibland när jag ska slöa och köra lägre vikter lyckas Annie ändå lura mig till högre. Tur i alla fall att denna värk är skön och inte som den jag hade 1 maj, fiii fan hoppas jag slipper uppleva det igen!

Tenta imorgon, ångesten har inte hunnit komma än. Kommer väl när man ska lägga sig och sova. Igår somnade jag redan före 22(!), men sen har jag vaknat 4 och var svin pigg = mindre kul :( Kan säga att mina sjuka drömmar fortsätter än haha. Jaja lite roliga iaf när man tänker på dom i efterhand...:)

Idag ska jag fixa naglarna, äntligen. Ett finger har nämligen blivit amputerat. nej ska göra mig klar nu för min morgonpromenad! Sen blir det plugg plugg!

Dag 4.

och det går faktiskt bra för mig :) Visst har jag mina svackar, men inte syndat än så länge. Försöker träna så mkt jag hinner/orkar, blir lättare då,men samtidigt svårare hmm... Handlar bara om att bryta gamla dåliga vanor.

Igår var det iaf en promenad runt sjön och sen var jag och Annie på step up. Jobbigt? Ja. Tråkigt? JA. Nej ska hålla mig i gymmet, för igår gick det verkligen upp för mig att jag gillar inte att gå på pass nåmera. svårt att tänka tillbaks för ngr år då jag vill bli step up instruktör, fii fan.. jaja kanske vänder. Efter passet gick vi å körde ngr övningar i gymmet.

Väntar på att klockan ska bli halv tre, ska till Sunderbyn en sväng, sedan plugga sen ta mig till gymmet ytterligare lite kondition och styrka. Måste plugga plugga plugga tenta på torsdag!!! åh, inte blir det bättre att det är världens tråkigaste ämne vi har om.........

Just ja angånde min handlarlista, fixade den själv igår. Men fick iaf en mjölk av en som kom förbi haha.

Ok solen skiner, snön smälter, men jag känner ingen värme? eller jo kl 8 varje morgon i min säng blir det ruskigt varmt, så idag bytte jag till mina sommartäcken!

jag är rastlös i kroppen å själen.. vill hitta på ngt buuus nu här snart :D
Men "detox" och pluggide till 1juni :S men SEEEN ;)

Handlarlista.

- Mjölk
- ägg
- keso
- gurka

sådär, bara fara å handla jag väntar.
leveransadress: skeppsbrogatan 28
Porttelefon: B0028


GO GO GO GO!!


Härliga söndag :D

i alla fall för mig som var nykter igår :D Andra mår nog dock lite sämre hihi ;)
Nej kör en liten "detox" nu, ska vara nykter maj ut!! sen innebär den även att bli av med lite laster man har i livet. Började igår med en, imorgon på måndag ska jag försöka utrota en annan. Den kan jag avslöja: bli av med mitt cola zero beroende! Men detta beroende är som kopplat men den andra så lika bra att ta bort båda :D

I går var det fest hos Annie, god mat iaf som den :) Cheesecake me like what else can i say? :)))))  (såna dubbelhakor får man av för mkt c.cake haha).

Just varit en snabbis på stan, funderar på att koppla in datorn nu till stereon = ngt jag bör klara av!!

Ikväll blir det film och myyys ;)

Grattis Annie, 24år hihi. Skulle bakat en sån tårta åt dig om jag bara haft tålamodet du får dock nöja dig med min lilla present :)


Illa illa jaja..

Ok jag har varit sämst på att uppdatera bloggen, men jobbade helgen efter valborg och nu har jag en tuff innevecka (som tack och lov snart är över!), dvs, 8-16 i princip varje dag :S

har gjort om lite här hemma, piffat till soffan med lite nya kuddar och sängen med ett nytt överkast. Det sist nämnda är mest i syfte för att försöka inspirera mig att bädda sängen oftare haha. Nej men färgen på det gamla passade inte in nå mer :P

Idag fick jag hem en ny locktång på posten, funderar om man ska orka testa den imorgon eller vänta till lördagen? På lördag är det iaf fest på varvet, tror det kommer finnas cheesecake där!! är inte förtjust i mkt bak å sånt, men cheesecake det är ju bara himmelriket försig!! :)

Kom just hem från en promenad med Bm, det var skönt. Men hade jag fått gå själv idag hade det bara blivit pannkaka av det hela. Imorgon har jag tänkt ta mig till gymmet, har bara skola till kl 12 så!!

Nej nu ska jag kolla till mina ägg som jag kokar till min tonfisksallad som jag ska äta imorgon. Är någon viss person som "inspirerar"  mig att äta tonfisk!! haha :P

Just ja, jag har blivit "växtodlare" hahahaha. har en basilika på odling får se hur detta kommer gå :)

RSS 2.0