Nya krafter!

I tisdags var jag helt död, eller dödstrött är nog ett mera lämpligt ord. Började redan på morgonen, klockan ringde 5.20, skulle bara andas lite. Vaknade sedan, 6.15!!! 6.20 går bussen! Fråga mig inte hur jag hann med den bussen men jag hann faktiskt! Skulle sedan vila lite efter middag, somnade 17.45 för att sedan inte vakna av klockan 18.30, inte heller alarmet 18.45 väckte mig. Kl 4 på morgonen vaknade jag, klädde av mig, toa fyllde på lite vätska sen sov jag till 8.45! haha sjuuuuuk dag men var nog ganska behövligt ;)

Idag är jag LEDIG! :) Är just hemkommen från gymmet, ett arm,bröst och lite magpass med Jessica blev det idag, skönt! Nu sitter jag och dricker min "goda" proteindrink, eller den skulle inte vara så dålig om det inte vore så att hälften var skum. Gott att dricka skum liksom :S

Nej nu är Sussa här ska kila och hyra Avatar som ska ses ikväll! Sedan ska vi försöka snickra ihop min soffa, har iaf "killbackup hjälp" av Patrick om det skulle behövas. Känns tryggt haha :D ja jag är sämst, eller inte direkt, men har sämst tålamod!!

Nej nu kicka igång med dagens uppdrag så man förtjänar lite mys ikväll ;)!


Kyligt.

Söndag idag dvs vilodag. Nja inte direkt för mig. Har lite att göra idag. Känns dock väldigt skönt över att tvätten och städningen gjordes igår! :) Sitter och laddar lite tänkte ta mig en promenad här snart,  luncha sen gymmet, färga håret och sen ikväll blir det film. Paranormal Activity, hoppas jag inte blir alltför skadad av filmen! :S

Värmen i lägenheten fortsätter lysa med sin frånvaro, 18,5 igår när jag kom hem gått upp till 19,5 nu iaf..

Ringde Jysk i fredags och väntat på att dom ska ringa mig, ringde även igår och liksom "hej ni skulle ha ringt" idag har dom faktiskt ringt hör och häpna. Ska få en ny sittdel till min soffa. Gulligt att killen trodde att jag skulle komma dit med den gamla samt hämta den nya. "det finns ju en orsak till att jag tog hemleverans". Hoja.. aja på tisdag kanske jag får min nya del levererad återstår att se, hoppas inte hoppas för mkt heller.

Nej dags att ta den där prommisen nu tror jag! Var en dålig stegdag igår, just över 9000... BAD :P

ledig helg :)

Så skönt när man är ledig helgerna tycker jag och det är just vad jag är denna helg! :) Igår var jag och hämtade ut typ världens största och tyngsta paket ever.. 4kg proteinpulver, nu ska det drickas kan jag säga! haha, 40-50 dagar ska det räcka om jag sköter mig om orkar dricka det :) Senare fick jag med mig en vän till godishuset, tur att jag var lite slut i armarna efter att burit pulvret = blev inte att köpa en såå stor påse där då ;) men iaf så att det räckte till idag!

Varit och gymmat på morgonen, slängt i ngr tvättmaskiner, sedan har jag haft dejt med min kusin på stan. Vi passade även på att lunch på Sushibar. Komponerade en egen rulle som jag tyckte var nice :) Handlade inte så mkt, ett tublinne, sen hårfärg x 2 får se om man kanske slänger i en ikväll :)

Mycket av min tid går åt att fundera på vad jag ska göra.. vad jag vill göra? vad orkar jag göra? som nu:
- färga ikväll eller inte?
- städa eller inte?
- ta en promenad eller inte?
Det är inte lätt att vara Anna ska ni veta och bråttas med denna beslutsångest! :P

Knäppis?

Vaknade 6.10 idag, kan tillägga att jag är ledig idag. Steg dock "först" upp sju ;) Men vadå, somnade före halv elva igår, så egentligen ganska normalt? Eller så är jag lite knäpp :P

Hunnit med en runda på gymmet, ska strax hoppa in i duschen sen blir det att gå till Porsön där jag ska bli bjuden på lunch. Kycklingspett! Funderar om jag ska köpa mig ett par jeans idag.. det negativa är att man då måste testa dom, orkaa....................

Känner mig helt slut och matt i kroppen, not good! Hoppas det går över, orkar inte eller har tid att bli sjuk nu!

Nu ska jag skålla mig lite i duschen! Later!


Vilodag, javisst!

Jobbhelgen har varit riktigt lugn. "Smet" hem redan kl 14 idag. Dock resulterade detta till att jag sov 2,5timme när jag kom hem, noot good! Spec eftersom jag går dag imorgon, men sen är jag ledig. Denna vecka jobbar jag bara 4 dagar, grymt skönt!! :) Tänkte först att jag skulle åka hem till stugan igen till helgen, men skippar det och stannar i stan för att se vad den har att erbjuda!

Har forts med stegräknaren även denna vecka, även om tävlingen är avslutad, har som sämst haft 12900 steg, nöjd javisst. Imorgon börjar en ny stegtävling, en privat, en mot en :)

Nej nu sovaaaaaaaaaaaa!!

Resultatet av stegtävlingen.

Min placering: 155 (av 2114) Mitt lags placering: 84 (av 250)

Var dock 2 i laget som inte hade fört in alla sina dagar :( Så kanske hade vi kunnat komma lite högre, trist.. aja!

Detta med att vara ledig :)

Igår hade jag en riktigt underbar ledig dag! Gym, shopping, tvätt, städning av garderob (igen), sushimiddag, träffade bror, handling, sen på kvällen blev det film (dock en skit, igen!!) och mys med både naturgodis och lösvikt! Emma kom hit kring 18 tiden, haft en riktigt bra kväll! Ska åka om någon helg till Gvare och hälsa på henne :)

Hittade vääärldens snyggaste jacka, fanns dock inte i min storlek men har beställt den från nätet och om ngn dag är den MIN! :D

Idag har jag hunnit gymma, maten står och steker, kokar och puttra på på spisen. Äta och sen blir det att fara iväg och jobba. Hoppas på en lugn kväll :S :)

Laater :)

ALLERGISK!

Jag är allergisk mot ordet trött!!!!!! Jag är så trött. Jag orkar inte.
Är jag för energisk eller är mina sk vänner (som jag knappt ser nuförtiden) för trötta?
Eller är det bara så att dom helt enkelt inte vill umgås med mig??

Äh, me myself and I. Jag har ganska kul med mig själv ändå :) 

Ringde just till Piteå, vecka 18-20 kommer operationen att ske! Kryper redan i kroppen när jag tänker på tiden efter. RASTLÖS kommer vara mitt nya namn då! Känns inte som att ngn kommer sakna mig eller märka ngn större skillnad när jag då kommer att flytta och bo 2v i ötå! Mamma kommer iaf bli glad! ;)



Njuter av tillvaron!

Igår var det jobb till halv fyra. Därefter gick jag och klippte min pannlugg, såg seriöst ingenting! haha känns skönt att fått tillbaka synen :) Därefter blev det middag på Subway sen film, Grand Tornino. Filmen var bra, men lite seeg! Avslutade kvällen med en promenad runt sjön, greys och sedan läste jag ut min bok "Veronica bestämmer sig för att dö". Nu återstår det bara att hyra filmen :)

Jobbar kväll idag, invigde dagen med att gå en ca 2 timmars promenad! Nu ska jag strax hoppa in i duschen för att tina upp lite, sen äta lunch och sätta mig på bussen! Imorgon är jag leeeedig! Ska fira det med ett besök på godishuset :), dock först ett gympass ev en promenad ;)


En bra ursäkta.

Hade velat ha en riktigt bra ursäkt just nu för att inte gå till Helex ock köra ett pass.. Hmm... Dock kommer jag inte på ngn bra så det är väl bara att pallra sig dit! och bäst jag gör det nu för vill gärna se DHW ikväll! :) + att jag måste göra ngn mat om jag vill ha ngn lunch på jobbet imorgon!!

Well, laaaaaaaaater!!

Bokmal.

Startade veckan med ett arm + bröstpass på helex. Känns bra, ringt och kollat lite lägenheter nu. Vill så gärna ha en 2a, och i stan ofc :) = inte de lättaste!

Jobbar kväll idag, hoppas på en lugn sådan :) Nu ska jag göra iordning lunchen sen dusch! Hoppas hinna läsa lite i min bok innan jag måste iväg!

neeej dags att röra på sig så jag kanske för en gångs skull kan känna lugnet innan bussen går :)
Stegtävlingen är slut nu, men jag ska nog forts köra månaden ut iaf!


Härlig helg!

Igår var det massa gotta som stod på menyn, grillning och även bastu då såklart!

Slocknade redan före 23 igår då jag och mamma skulle mysa och kolla tv. Vilket trevligt sällskap jag är ;) Men nu är jag riktigt utvilad iaf efter denna helg, känns skönt. På ett tag (?) kommer jag även flytta hem och bo där i 1-2v känns ganska bra det med. Trivs hemma, samtidigt som det är skönt att komma hem till mitt eget hem :)

Vi åkte till Ötå idag redan vid 12, gått en runda runt byn och sen har mamma lagat gomiddag! Lax med romsås och sallad till, såklart fick jag även med mig hem en matlåda ;)

Nu ska jag strax bege mig ut på en promenad, funderar över om jag ska ta mig en lååång en dvs 2timmars eller inte? Sussa ville inte med på den långa iaf, men jag har ju min mp3! :)

Det goda livet.

Igår slog jag rekord med steg på jobbet! Kom nästan upp i 10 000 :) Och tur var det eftersom det regnade när jag slutade så var inte frestad över att behöva tvinga mig ut på en promenad innan bussen skulle gå!

Var ganska lite folk som åkte buss, skönt :) Sov ända fram till Kalix sen träffade jag Markus på bussen, han åt på frasses och jag testade ngn ny magnusglass som jag blev besviken på! Är dock så nyfiken på nyheter att jag alltid eller oftast måste smaka :)

Välframme i stugan möttes jag av butterkaka, kyckling/bacon/broccolipaj samt en laxpaj med sallad till. Blev lite tv häng, sen bastu med bastuöl till såklart och ölkorv :) Lite för mätt somnade jag innan 12! sovit till halv elva idag, sjukt skönt!

Ska ge mig ut på en promenad här på ett tag sen ska vi åka in till Ötå och laga till tacos till in bror som sitter och sliter med högskoleprovet just nu!

Har anmält mig intresserad av 2 st 2or hoppas jag får fara och kika på dom :)!
Nej nu se lite TVD annars kommer Patrick bli arg på mig snart!


Längtan!

Idag är jag trött. Efter kvällsjobb igår och endast 5 timmars sömn inatt + en "lite upp och ner dag" på jobbet känner jag bara Zzzzzz... Men än får jag inte vila, men snart! Var och snabbgjorde bort lite ärenden på stan efter jobbet idag, och råkade hitta bl.a. en ny röd WCT-adidasjacka som jag är mkt nöjd med! :) Kommer användas till många promenader och gymtimmar! Har även hunnit och lyckats diska bort mitt diskberg, fattar inte varför jag tillåter det ibland att bli så sjukt stort? Vattnat blommorna(händer inte ofta, men gör det faktiskt ibland), packat väskan så gott som färdigt inför imorgon.. Kvar: Kvällspromenad med Sussa + gå ut med totalt 5 soppåsar (Sussa ska komma upp innan promenaden och hjälpa mig med dom haha ;). Efter promenaden blir det dusch sen ska jag SOVA!

Måste kolla när bussen går imorgon, hoppas jag hinner ta en promenad runt udden iaf efter jobbet och innan bussen, tror inte det kommer bli så många steg dit jag ska, nämligen till stugan i Armas! Haft nästan sjuk längtan så det ska bli riktigt skönt :)

Nej nu klä på sig och fixa iaf 7000steg till, ligger på 10 000 nu (som sagt ganska hektiskt dag på jobbet så blev en del där!).

Laaater :)

Dessa steg!

Goood morgon allihopa! :) Känns iaf för mig som en härlig morgon. Blåser knappt och plusgrader, yes! Är strax påväg till gymmet för ett uppfriskande benpass! Måste även gå lite på bandet så jag får mina steg! Endast 5 dagar kvar av tävlingen!

En bra dag på jobbet igår, hoppas även på en sådan idag! Längtar till fredag för då ska jag åka till stugan å bara myyyyyyysa :)!

Idag fyller min pappa år, GRATTIS :)


Midsommarafton 2009
Lite dålig bild men var den enda som ville laddas upp!


Dr Tand.

Det första jag gjorde idag när jag vaknade var att ringa till tandis! Hade tur och fick en tid redan idag, 9.50. Stressade iväg till gymmet för att hinna köra ett pass. Hann med 30min på bandet + armar och bröst, så jag är mkt nöjd! Snabbt hem, borsta tänderna och sen iväg. For dit med träningskläderna haha :) Har bestämt mig för att de ska få lägga en krona åt mig, inget annat håller ju! Visst lite dyrare men i längden blir det nog billigare så ofta som "fyllningen" lossnar. Det kommer inte vara direkt gratis att lägga en krona, men det blev ändå bra mkt billigare än jag väntat mig så jag friade faktiskt därefter med att köpa ett par nya jeans på Cubus. De från Gina är tillbaka lämnade, hade fan fått trycksår av dom seriöst!! :S :'(

Sitter nu och äter lite efterrätt :) Turkisk yoghurt med valnötter och ringlad hounung över. Mkt gott :) Har börjat äta naturell yoghurt till frukost, inte alls lika gott som vaniljyoghurt så tänkt byta tillbaks. Men idag hos Dr Tand såg jag skillnaden i sockerbitar mellan frukt/vanilj och naturellyoghurt. Helt sjukt ju! Kan säga att jag kommer forts med naturell, är ju inte direkt äckligt så jag överlever nog! ;)

Nej ska hoppa in i duschen nu sen förbereda middagen i sina matlådor, går kväll både idag och imorgon!


Strejkdags :)

Visst dök hon upp, Marie, på morgonprommisen! Förlåt att jag tvivlade på dig ;) haha. Var skönt att få gå en rask promenad. For hem laddade krafterna sen blev det gymmet med Tina. Därefter bjöd jag henne på nyttig snabbmatslunch! Mätta kollade vi film, The Box. Denna film är även den en "hyr ej film". 30-40 första minutrarna är bra men sen njaeeeeeee... Har 2 nya filmer nu på listan som jag ska hyra, eller 3 men måste först läsa klart boken till den!

Gått nästan 23 000 steg idag, yeaah!
Nu ska jag stryka lite sen renbädda sängen, duscha och krypa ner och läsa lite i min nya bok! Tror jag ska köpa mig ett par nya jeans imorgon bara dom finns kvar :)


Varning för denna film! :P


Morgonprommis!

Sovit nästan 10 timmar i natt, riktigt skönt! Håller på och samlar ihop tvätten och ska snart ut på en morgonpromenad med Marie. Undrar om jag måste messa henne innan för att se om hon är vaken? ;)

Blir gymmet halv ett! Har svårt att bestämma mig om jag ska köra armar, bröst, eller ben/rumpa å axlar?
Ska passa på att tvätta allt jag hittar!! måste forts söka nu! :P

Svar till kommentaren: Ja visst har jag jobbat, men har ändå slutat halv 16, 2 dagar och en kl 14 tom.

Hyr ej!

Sett ena filmen nu och kan bara säga: HYR EJ denna!
Aniston är ändå en välbetald skådespelerska som har det gott ekonimiskt ställt? Detta är iaf min uppfattning. Hon bör ju inte behöva arbeta nå mer i sitt liv efter alla vänner avsnitt hon gjort. Min fråga är därför, varför tackar hon ja till en roll i denna skitfilm?


Tittar på Ballar av Stål nu med brynfärg i. Ska strax ta en uppfräschande dusch sedan se The Box, hoppas denna film är bättre! Var egentligen sugen att hyra en skräckis, men mes som jag är törs jag inte se en ensammen!


Fika i massor!

Oj så mkt fika det har blivit nu under påsken. Ibland har vi fikat 2 ggr/dag! Och jag är egentligen inte ens en fikamänniska! Men visst har det varit gott ;) Men imorgon tänkte jag avsluta detta års påskgotta och börja/försöka äta nyttigt igen!

Idag fick jag sluta redan kl 14, lite minus i flexen men men ;) Tänkte ta mig en promenad men haft så ont i höger fot så det blev bara en vända till Konsum där jag har hyrt mig 2 filmer! Denna påsk har verkligen gått i ensamhetenstecken! Antingen: 1. Har jag tråkiga kompisar? 2. Är jag tråkig så ingen vill umgås med mig? eller 3. Har jag inga kompisar?
Den kanske tål att funderas på :P Men har jobbat en del så inte känt mig ensam :) Men visst hade det varit nice att ha lite påskmys eller liknande med ngn!

Imorgon är jag ledig då blir det promenad + gym, sen lite filmmys på kvällen!
Nu ska jag slå på en av filmerna jag hyrde mig!


Denna har jag bl.a. smaskat på ihelgen, helt okej! :)


Påsk!

Avklarat 2 av 4 jobbdagar nu, det går bra. Måste säga att jag trivs riktigt bra på det nya jobbet! :) Chefen verkar bra, personalen är gulliga och trevliga. Har inget direkt att klaga på faktiskt! :)

Då var påsken här.. Redan på skärtorsdag när jag skulle börja med mitt påskkarra gick en tand rakt itu. Är en tidigare rotfylldtand som dom bytt fyllning på typ 5ggr ungefär. Sista gången var sommaren 08 då sa herr dentis att det var sista gången att nästa gång får jag dra ut den eller sätta en helt ny tand dit. Eftersom det är min tuggtand nr 1 så kan jag inte satsa på det billigare alternativet och dra ut den tyvärr :( Så på tisdag blir det att ringa och försöka få sig en tid! Bläää.. dyrt att gå dit, men värst är att det är så tråkigt! Har inte tandläkarskräck men är så himla boooring där!!

Igår när jag kom hem gjorde jag en påskmiddag :) Blev ofrivlligt en GI-påskmiddag! Jag är inte så bra på att koka potatisar :P Men det var mkt gott ändå! Därefter var det lite vila, sen kollade jag film, och sedan tog jag en kvällspromenad. Var riktigt skönt! Drygt en vecka kvar av stegtävlingen ;)

Nu sitter jag och väntar på att gymmet ska öppna, går kväll idag så tänkte hinna köra ett pass på gymmet idag innan jobbet!

RSS 2.0