Varför sova?

Har ytterligare en skön arbetsvecka som snart är slut faktiskt :) Igår var jag ledig. Passade på att göra bort alla mina "att göra" så att jag får vara ledig ihelgen och slipper ägna mig åt ngr tråkigheter! Därav var jag och storhandlade, storstädade, tvättade och gjorde bort alla ärenden på stan! Kändes som att jag åkte runt i hela Luleå (var till storheden en gång, sen till kvantum) haha.

Vaknade kl 8 igår för att jag inte hade ro att sova när jag hade så mkt att göra. Idag? Fattar inte varför jag är vaken så fråga inte. Jobbar kväll idag. Ska inte göra ett skit innan jobbet förutom lämna tillbaks gårdagens film, Bounty Hunter och passa på att ta bolaget i samma veva. På lördag blir det nämligen utgång på Stuk!! Annars blir det en lugn helg! Ska träffa min kusin Helena också på lördagen, luncha och strosa lite på stan :)

Nej nu är mina ägg klara dags att forts äta frukost, sen ska jag lägga mig och läsa och förhoppningsvis sova en timme till eller två!

Relaxingtime!

Åter i stugan för lite relaxtime! Kom hit i torsdags, imorgon dags för hemgång.

Igår var vi på Ikea, hittade lite smått och gott där som vanligt. Bästa köpet var min nya vinterjacka! En svart fjällräven (parkamodell). I vinter ska jag INTE frysa! Min kropp och mitt psyke är inte gjort för att frysa, så är det!

Idag blev jag väckt kring 10-tiden, var dags för frukost. Denna bestod av blåbärsbulla och mjöölk. Riktigt sweet måste jag säga!

Vet inte om jag nämnt det men har skjutit upp dagen då jag blir arbetslös, nu är det 12 september som gäller hoppas dock det inte blir så!


Lovely day!

Oj vilken härlig dag jag haft! Började dagen med en sovmorgon. Åt en god frukost därefter och tog en lång dusch! Sedan var det dags att gå på stan med Sussa och Noah. En lunch på Sushibar var inte helt fel! Kom hem, låg och läste lite sen begav jag mig mot Porsön för att träffa Tina. Lagade (okej jag gjorde salladen) god fräsch middag och sedan "kollade vi film". Ngn Pippa Lee film var inte så bra, intressantare att surra iaf :) Har idag fått provsmaka lite Brieostar, gotta!

Älskar vänner som gör en glad, pigg ja :D Idag känner jag mig lycklig och inte bitter och sur som jag var igår.. tror dock mkt berodde på den grymma tröttheten! Ngr till lediga dagar hade inte varit fel men det vankas helgjobb. Har jag tur nästa vecka kanske jag bara jobbar 3 dagar ;) En sak är iaf säkert, ska "hem" till stugan över helgen. Ska bli mysígt att grilla å bada bastu nu när det blivit mörkt :)

Ett av dagens inköp (sifforna syns betydligt bättre irl, blixten förstör. och ja jag vet att jag behöver en ny kamera):

                              

Dagens fundering: hur slammas en tablett?? (ps. hämtat från fass, faktiskt... inge slang här inte?)



FRI!!

Sådär nu har jag betalt bort mitt enorma lån jag hade!! Så skönt.. Okej jag hade typ inget, råkade göra en miss och låna pengar från Csn i en månad medans jag pluggade, så räkningen landade på 5000kr typ ;)


LK

Kameran var med ngn timme på fredags förfesten.. så detta är allt jag har att erbjuda från helgen tyvärr!

  
 



Check!

Sådär då har jag uppnått målet med veckans träning, 3ggr. Var seg även idag att ta mig, men kvittar jag toog mig dit iaf och gjorde det jag skulle :)!

Idag är det kvällsjobb, kommer dock stanna kvar på jobbet och sova där. Pga av kalaset kommer jag annars inte sova många timmar här och imorgon efter jobbet finns det inte tid till ngt sovande så gäller att sova så mkt som möjligt i natt för att vara på topp :) och självklart behövs ju sömn för att kunna utföra ett säkert arbete ;)

Ngn som vet ngt jobb åt mig förresten (som sjuksköterska då)? Paniken börjar komma nu känner jag.. 27:e augusti är min sista dag. Sen är jag arbetslös vilket jag aldrig varit i mitt liv.. :S 

Nej nu göra lunch och packa min övernattningsväska! Just ja.... fick på mig träningsskorna idag! LYCKA :D!


Skalman.

Tagit mig 2ggr till gymmet denna vecka är faktiskt stolt! Imorgon ska jag FÖRSÖKA ta mig en 3e gång. Visst har jag tappat lite på styrketräningen, men det värsta är faktiskt konditionen. Den är försvunnen, milt sagt. Det sköna dock med kondis är att det kommer ganska snabbt tillbaks :)!

Idag är jag LEDIG :) Gud så skönt! Sovit till halv 2, var dock uppe och åt frukost å såg en halv film innan jag somnade om. Sen blev det träningspass + att jag näästan slutfört rensningen av förrådet! 3 små kartonger kvar att gå igenom.. har nästan slängt så mkt skit att jag vet inte om jag törs gå igenom dom (misstänker nämligen att det är skräp). Julsakerna har jag dock passat på, tar dom när jag packar upp julen istället!

Kan det sluta regna nu så jag kan ta mig till Kvantum för lite handling! :(

LK till helgen, sweeeeeet :D

Bättre sent än aldrig!

Imorgon är det dags att kicka igång träningen igen efter sådär 3 månaders uppehåll.. Kommer bli tufft, ska dock köra en mjukstart, ska köra 2-3pass denna vecka, sen 3-4 nästa och kanske 4-5 veckan därefter och kommande veckor...månader....år :) haha. Kosten korrigeras måndagen efter LK. Känns ingen större idé att börja nu imorgon eftersom fre, lör och söndag kommer det drickas och ätas "skit" i mängder.

Igår satte jag mig på bussen mot Piteå. Hittade ett par jeans och ett par grå mer finbyxor, på REA!! ja egentligen ska jag inte köpa reaplagg, eftersom dom oftast stannar i garderoben med lappar kvar tills jag säljer dom på tradera :P Men de gråbyxorna hade jag spanat in innan rean och jeansen har jag på mig nu faktiskt! Så bra köp :)

Denna söndag har sprungit bort måste jag säga. Har iaf storstädat och tvättat, ätit Sushi med Pär sedan varit och fikat hos systern som fyllde 38år! En tur på godishuset och nu soffläge resten av kvällen!

Tackar Sussa och Noah idag som kom och gjorde min städning lite roligare genom att hålla mig sällskap under tiden :D


RSS 2.0