Straffad...

Fick mitt straff efter att jag smet ut igår och köpte gotta. Shit var risig jag blev igen, halsen brände, kroppen värkte och febern kom tillbaks. Aja gott var det iaf med lite gotta, sånt förtjänar man ju vid sjukdom ;) Smakade Chunkey Monkey glassen igår, tror det är den jag gillar bäst so far. Finns 2 smaker än jag vill smaka, finns dock inga miniförpackningar av dom så är nog bäst att jag får med mig ngn så det inte är möjligt att trycka allt själv :P

Imorgon kommer nog både mitt Nelly och Stadium paket! Spännande :) Hittade detta under dagens morgonsurfning. Funderar nästan på att beställa, har jacka i samma, vore inte helt fel med en dress.. Vi får se!Beror lite på hur morgondagens klädpaket passar.


Snart är det iaf heeeeeeeelg. Ser fram emot denna. Ska jobba imorgon till 90%, hade det inte varit sista dagen hade jag troligen stannat hemma en dag till. Men som sagt SISTA, känns lite "tvunget" ;). Kan tillägga att jag har en lugn dag, 7.45-12 som jag ändå bör överleva!

Får besök imorgon av min mor som ska sova en natt, blir mys. Lördagen blir det fest, söndagen chill och middag. Har en träningsfri vecka, bortsett från måndagens träning. Tar emot och visst blir jag rastlös, men kroppen är inte frisk. Försöker intala mig att det är bättre att vara borta 1v, än att utmana kroppen och kanske bli borta 2-3v istället.

Och jaa... jag vet! Är uppe med tuppen igen som vanligt. Kan inte ens sova länge då jag är sjuk :(

Räddad!

B&J, godis, cola zero och otrivin näspray = kvällen är räddad. Höll på att börja klättra på väggarna, milt sagt..
Nu ska det njutas! ;)

Sjyyyyk.

Kände redan igår att halsen kändes lite bråkig men var på IndoorWalking plus fick mitt nya träningsschema. Vaknat efter 4 inatt och frööös. Kl 7 ringde klockan och det var dags för träning. Den ringde, ja, om jag hört den? Nej. Vaknade kvart i 8 och ringde och sjukanmälde mig. Feber och halsont, känner mig allmänt hängig och matt. Vilodag idag och imorgon från allt vad träning heter. Trist, hoppas dock det inte blir ngn mer dag.

Idag fick jag mitt löshår :) Tummen upp för det. Är dock väldigt långt, ska klippa till det senare, ska nog ha det så långt nu på lördagen som det är och fixa det sen. Måste känna först på det ;)

Beställde hem lite träningskläder igår från stadium:


Dessa två blev det. Båda att ha i gymmet, dressen blir sen en perfekt promenaddress till våren/sommaren!

Fick ett samtal från sunderbyn både igår och idag om jobb, känns ganska skönt att säga: tack men jag har redan fått ett ;)

Helgen som var.

Då har ytterligare en helg passerat. Denna spenderades i Ötå. På fredagen var det bastu, gotta och film med mamma som gällde. Lördagen var det dop, och ngn öl sedan på kvällen. Nu är jag tillbaks i stan iaf och även ledig imorgon! Skönt! :)

Imorgon ska jag träffa Peter på Helex och få mig ett nytt träningsschema, tur det. Börjar nämligen bli lite less på mitt gamla. Ska försöka hinna/orka med ett IndoorWalking pass innan det!

Beställde mig just lite löshår, clips, är lite osäker på om färgen blev rätt, men håller tummarna på att det kommer passa! Spännande :)

Längtar till freeedag, då får jag besök av min mor som kommer för att hälsa på mig i stan. Kommer bli 3 (minst) lediga helger för mig, 2 kvar ;)

Kollade mailen idag och upptäckte att jag fått ett jobberbjudande, som sska i Pajala haha, nja jag ångrar inte att jag redan skrivit på papprena på jobbet till avd43 om jag säger så :) Fatta om en vecka kommer jag vara sjukt nervös.... och ännu mer när jag vaknar på måndagen då det är dags för min första dag som sjuksköterska :)


Nedräkningen har börjat!

Är vaken med tuppen idag igen, nästan iaf! Igår skulle jag ta sovis, vaknade kl 6 så var på gymmet kl 7. Inte som att de finns så mkt annat att göra den tiden, ja sova men går det inte så går det inte :P

Var igår på Sunderbyn och skrev på papper, lönen helt okej. Blir visst heltid till sommaren ändå, trodde jag skulle jobba 75% vikariatet igenom. Men det blir bra, spelar inte mig ngn större roll om det är 75% eller 100% :)

Jag har lite planer som jag håller att spåna på, ngt måste göras iaf, firas. Hur får jag se sen :)! Nej ska göra mig klar för gymmet nu, väntar lunchgäster eller lunchgäst :)

Just ja, jag önskar mig lite mindre minus grader till imorgon tack!

6 dagar kvar att jobba på Willys nuuuu!!! :D


Nytt husdjur?

Försökte blogga redan igår, men den har bråkat med mig fram tills nu.

Hade halvdag igår, slutade redan kl 12. Fick en matleverans på Willys så hade färdig lunch när jag kom hem från jobbet. Åt, slösurfade, la mig och läste Snabba Cash, tänkte att jag vilar en snabbis. hehe, blev 3 timmar. Som tur var missade jag inte träningspasset iaf! Efter träningen fick jag ngt ryck och började städa. Berodde nog på mitt nya husdjur jag såg, en silverfisk på toaletten! FY FAN!!! Madde kom förbi, vi såg film :), så blev dammtorkning + städ av toan. Ska strax dammsuga och skura sen är lägenheten ren och förhoppningsvis fri från husdjur!!

Varit på indoor walking imorse, är faktiskt riktigt skönt att träna på morgonen, även om det är rikigt skönt att sova ut också. men men ;)

Blir nog en sväng på stan idag, börjar först 16 idag och slipper stänga också! ;) Nej nu är mina ägg klara, laaater!!

Halv dag.

Går halvdag idag, känns skönt. Hade nog inte orkat med en heldag efter helgens jobb. När jag kommer hem hoppas jag att jag fått min guldbonus från hm, för då ska jag iväg och shoppa lite småkrafs!

Dagens träning: IndoorWalking kl 16 och kvällen är därmed helt fri med andra ord! Ska nog läsa lite på min bok SnabbaCash och bara känna lugnet! :)

En ny baby.

The vampire diaries igår var både mesigt och spännande :) Dock blev det inget frossande i glass och godis för mig, hade ätit godis under dagen så att jag kände att det räckte för den dagen om jag säger så :P Men var inte precis som att jag satt och var sugen.

Har jobbat till 4 idag, vilket har inneburit ytterligare en tidigare morgon. Är faktiskt inte så farligt att stiga upp tidigt tycker jag. Tränat bra nu i 4v och det verkar som att träningen faktiskt gjort mig lite piggare? Tänkte på det idag då en arbetskompis sa till mig att när hon tränar behöver hon inte alls lika mkt sömn, stämmer nog för min del med. Förut kunde jag vara död även fastän jag sovit 8-9timmar under en natt.

Har lagat till mig lite matlådor idag efter jobbet, diskat, tvättat, och har klickat hem mig telefonen. Denna blev det:

 

Det här är min nya baby, en Samsung S5230, Snow White!
Köpte till ngt sorts genomskinligt skal som ska skydda den från att få repskador, kostade inga stora pengar så suger det är det lite skitsamma!

Nej nu ska jag renbädda, hämta andra hälften av min tvätt, ta en dusch och sen lägga mig i sängen för att se lite film. Vet du vad...? Jag har riktig sovmorgon imorgon, till 10.30 om jag så vill, sen när jag vaknar är en annan sak haha ;)


Morgonpigg?

Vaknat 6 igår och idag. Skönt med morgonträning. Försöker dessutom vänja mig så att jag kommer orka jobba på sunderbyn. 2,5vecka kvar att jobba på Willys. Nästan så man börjar bli lite nervös ;)

Var på mitt IndoorWalking imorse, kl7, mitt andra pass. Detta kändes faktiskt tuffare än det 1a. Kanske var lite mesig 1a gången och avvaktade lite med att ta ut mig?

Har äntligen hittat telefonen jag vill ha! Hoppas denna är typ 1000ggr bättre än de senaste jag haft ;P Nej nu frukost sen blir det jobb 10-19, efter det blir det maraton med TVD tillsammans med B&J, godis och cola zero. Blir 1a gången denna vecka som jag gottar mig. Försöker hålla mig till en dag i veckan, är dock inte lätt ;P

Indoor Walking.

Trots den underbara middagen igår och en välfylld magsäck lyckades jag storhandla ganska rejält igår! Aja mat å liknande som inhandlas på mataffär är alltid bra att ha hemma :)!

Idag efter jobbet var jag och testade IndoorWalking på Helex, jag gillar det, spec att man kan individpassa passet så mkt, eller ja helt å hållet :) Kommer definitivt att gå fler ggr!

Lagat mat nu, vad jag trodde skulle bli storkok, resulterade dock endast i 5 matlådor.. :( Hade velat ha mat för helgen ut iaf eftersom jag jobbar ngr dagar i streck nu. Ledig tisdag först, aja får väl laga mat ngn kväll igen efter jobbet!

Nu ska jag hoppa in i duschen, haft lite affärer för mig ikväll så inte hunnit duscha än efter passet. En dålig affär hoppas den andra blev mer lyckad iaf :( :) Måste läsa lite i min nya bok jag börjat med, Snabba Cash, har nämligen en inplanerad bio här snart och vill helst ha hunnit läsa ut boken innan dess ;)

Brakmiddag.

Igår innan jag la mig sket jag i att ställa alarmet utan tänkte att imorgon får jag faktiskt sova ut, för jag är LEDIG! Kring kl 6 vaknade jag idag såklart. Åt frukost och satt på datorn ett tag sen gick jag och la mig igen, lyckades sova till kl halv 11 iaf. Sedan blev det ett riktigt pass på gymmet! Hårt men skönt! Känns kul nu när jag fått öka vikter, måste betyda att det går framåt iaf ;) Nästa vecka blir det dags för ett nytt träningschema!

Sitter nu hos moster. Hon fyller 60år idag så då bjuder hon på 3 rättersmiddag. Blir gott, till förrätt ska det bli tigerräkor med nå mango till, varmrätt oxfile och klyftpotatis med hemmagjord bea sås. Efterrätt blir det schlabang :) Ska och handla med bror efter middagen, lär nog vara ganska mätt så kanske kommer billigt undan ;)

Näe nu vill jag ha maaaaaaaaaaaaaat................


Träning vs läsa?

Då var det måndag, jag har klarat en hundvecka och nu har jag en kvar. Nästa vecka jobbar jag än så länge typ 14 timmar :)

Jag är helt besatt i min bok "Genom dina ögon", läser som en tok på kvällarna då jag kommer hem från jobbet, vilket har inneburit en del sena nätter i helgen. Och dom börjar jag känna av nu.. inte gått och tränat än, börjar 16 så måste typ göra de nuuuuuuuuuuu... men känner att jag har ingen lust alls och vill hellre läsa klart mina sista 80sidor jag har kvar av boken ;)

Kommer just från stan varit och gjort lite småärenden! Nej ska läsa nu, eller fara och träna menar jag. Eller jag veeeeeeeet inte :D Jobbar 16-20.30 idag skööööönt som bara den faktiskt!



                                        VS


Morgonträning.

Sådär har ringt och tackat ja till tjänsten jag blev erbjuden som sska, har jobb nu från 1 mars till 31 augusti iaf på sunderbysjukhus :) det känns bra! Tror jag kommer trivas bra :)

Är just hemkommen från gymmet, blev morgonträning, var dock lite seg att ta mig dit så blev bara 10min uppvärmning och sen mitt styrkepass, hade egentligen behövt köra 30min kondis men men :)

Blir jobb 10-19 idag, sen kommer Linda till Willys så jag får storhandla och sedan ska vi till mig för lite mys!

Nu måste jag äta frukost och ta mig en dusch, som vanligt blir det superstress även denna morgon.......... att jag aldrig lär mig!!

Uppsägning.

Imorse fick jag ett glädjande samtal om en tjänst som sska. Samtalet resulterade till en uppsägning idag på Willys, jobbar månaden ut sen är det dags att gå ut och börja jobba som sska. Känns både spännande och lite skrämmande på samma gång!

Har inte gjort så mkt mer än jobbat idag och diskat bort mitt berg, kommer kännas betydligt skönare att vakna imorgon än det gjorde idag då jag såg min diskbänk!

Nu ska jag sova, jobbar 7.45-12 imorgon sedan bär det direkt av till Boden där jag ska fixa specialtillverkade fotinlägg åt mig + köpa mig ett par riktigt sköna arbetsskor! Kan säga att man sitter inte lika mkt som sska som man gör som kassörska!!

Godnatt!!

Jobb?

Ringde just ett "jobbsamtal", har intervju den 19:e spännande :)! Kanske jag får mig ett sommarjobb, vore heaven iaf! :) Så bara hålla tummarna nu för mig!

Snart varit vaken i en timme, kroppen är som segstartad idag, vill inte riktigt vakna till liv. Men ska trotsa och ta mig till gymmet till kl 9 iaf! :) Jobb senare idag, kväll.. sen när jag kommer hem väntar ett gulligt litet berg på mig att bli diskat, sweet!!


Botten.

Jag vakna med huvudvärk och sten i mitt bröst
Jag vet ingen tröst, jag måste sluta be till min törst
För det som kändes jobbigt känns nu dubbelt så svårt
Och hur illa betedde jag mig på klubben igår?
Jag var vidrig mot vänner, vad sa jag till tjejen?
Bråka med vakten om galnaste grejen
Ligger kvar i sängen, hoppas känslan ebbar
tills rummet krymper och jag trängs med väggar

Hon e 5 i 11, telefonen den ringer, försöker återfå minnet,
Vill här ifrån, och försvinner
ut i en bakfylla blandad med ångest
jag säger samma sak för 6002:e gången
Jag ska aldrig mer göra så jag känner såhär
Det kvittar vilken fest de är och hur många jag känner där
Jag svär om jag bara kan klara idag
så ska jag ta mig i kragen och vara så glad

För the botten is nådd
Hur långt kan man gå?
Hur lågt kan man sjunka?
Hur kasst kan man må?
Kändes förjävligt innan men det börjar bli lite bättre nu min vän
Om jag tappar fästet och trillar ner ska jag klättra upp igen

Tillslut när jag orkar ta mig upp ur min bädd
får jag en chock när jag ser klockan är kvart över 1
jag skulle träffat min syster för typ en timme sen
jag missa telefon-tiden hos kronofogden igen
men jag lär ju mig aldrig av mina misstag
vilket ämne det jag har en brist av
varför går jag alltid över gränsen
min hjärna den står där brevid när det händer
jag måste ringa runt och be om förlåt
känns som jag hellre vill dö men vi får se hur det går
tacka fan för mina polare har tålamod med mig
hade jag vart dom hade jag knappt tåla att se mig
min kyl den är tom, mina pengar är slut
alla ledtrådar säger: förändra dig nu
patetisk och ynklig, fy fan vilken dag
Jag duschar men samvetet, det sitter kvar

För the botten is nådd
Hur långt kan man gå?
Hur lågt kan man sjunka?
Hur kasst kan man må?
Kändes förjävligt innan men det börjar bli lite bättre nu min vän
Om jag tappar fästet och trillar ner ska jag klättra upp igen

Deppig som jag är börjar jag tänka på annat
som gör mig ännu ännu ledsnare och jag är nästan förbannad
men det som inte dödar mig blir jag ju starkare av
det är dags stirra upp skiten och göra smartare val
så knasst man kan vara, ja man smäller av
och de ät knappt att man klarar sånna sämre dar
innan det går för långt, nu är jag desperat
jag vill ju se till att göra nåt bättre av
denna korta tid som vi har här på denna planeten
kan man inte gå runt och skapa sina egna helveten
(Raahhh) äntligen så börjar ångesten släppa
och den bästa medicinen för mig är sånger som denna

Vi tittar upp ner, överallt
Jag sa: Upp ner och överallt
överallt Whooo

För the botten is nådd
Hur långt kan man gå?
Hur lågt kan man sjunka?
Hur kasst kan man må?
Kändes förjävligt innan men det börjar bli lite bättre nu min vän
Om jag tappar fästet och trillar ner ska jag klättra upp igen

Vi tittar uppåt uppåt uppåt
Vi tittar uppåt uppåt uppåt
Yaro, yaro

högt lågt överallt...

Timbuktu - The botten is nådd


Ny vecka!!

Igår var mycket mysigt, dock slocknade jag typ direkt efter filmen, vilket var just efter 23tiden ;) Jag gjorde en egen makirulle (dvs bestämde ihop mina ingredienser själv, inget annat:), hade i kallrökt lax, avokado, gurka och philadelphia. Den var god nästa gång kanske jag lägger till paprika också. Var sjukt hungrig imorse när jag vaknade, vilket jag inte fattar efter allt gotta igår, men nu har jag ätit en ganska rejäl frukost och ska strax iväg och träna! Hoppas jag orkar gå till Willys sen, måste köpa ägg och mjölk! Till lunch blir det sushirester och middag senare hos moster! Undra om man skulle passa på att gå till Linda sen för att ta hennes bilder från banketten, hmm, ett senare "problem" :)

Sascha: Tack så mycket! :) Jag har gått tillbaks till Willys, har sökt lite jobb, hoppas att jag får ett semestervikariat iaf till sommaren!

RSS 2.0