Vaknat till liv igen!

Godis får dig att må illa, godis får dig att må illa. Om jag bara kunde komma ihåg detta även när illamåendet gått över!!

Igår hade jag väääärldens slödag, jag satt i princip inne hela dagen med mina mjukskläder. Gjorde dock ett undantag på kvällen då jag var ut och köpte lite gotta och hyrde en film. Blev "har du hört ryktet om morgans?". Helt okej enligt mig :) Idag har jag dock varit lite aktivare. Gjort affärer, fixat friskvårdsbidraget på helex, varit på stan (gick tom plus där!!), lagat både lunch OCH middag!, hängt med Madde (vi såg Farsan, helt ok!). Sedan har jag rensat ut garderoben ytterligare. Haha finns inte mkt kvar i den snart :P Så imorgon eller på torsdag ska ännu mer läggas ut redo att säljas!

Iochmed sjukskrivningen har jag inte den bästa dygnsrytmen, somnar kring 2 ungefär.... Nu inte ett dugg trött men ska vara på Helex kl 10.00 imorgon för ett styrkepass (kör dock inge ben eller rumpa än så länge) så det gäller att vara pigg!! Aja, ska försöka varva ner framför tvn nu!

Landet.

Nu drar jag till landet, även kallad stugan/armas! Ska stanna där till söndag, minst?! Får se :) Allt beror på skjuts då jag har lite svårt att sitta på en buss.

På onsdag ska jag börja ta mina 1a steg känns spännande. Var förbi på jobbet igår, var trevligt, bjöds på lunch och efterrätt. Pratade även med chefen och vi kom fram till ett intressant förslag :) Efter sunderbyn for jag till min syster Elin hon bjöd på fika och middag. Sedan var vi även och tittade på en lägenhet hos Galären. Det var en 1,5 på 49kvm. Det enda positiva med lägenheten var läget. Badrummet var mindre än mitt + hemskt. Tapeterna hemska. Garderoberna och köksskåpen hemska. Sen var fönstren i vardagsrummet och sovrummet i gåhöjd med de som går på kungsgatan skulle alltså få leva helt utan dagsljus om jag bodde där. Efter att ha tittat på lägenheten kändes det verkligen som hem ljuva hem när jag klev in i min lägenhet!! Har ingen stress att flytta från min så nu chillar jag och väntar på ett nytt erbjudande!

Nej ska fota lite nu ska jag kan slänga upp lite auktioner på tradera ikväll!

Fortsätter att "ränna" hit o dit!

Varit hemma i stugan i ca 3 dagar. Var riktigt skönt och nice. Kom tillbaks till stan igår kring 19 tiden. Vid 21-tiden började jag fundera på varför jag hade sådan stress att komma tillbaks? Alla var upptagna med sitt och spenderade lördagskvällen själv. Idag har jag inte heller fått med mig ngn att göra ngt. Så på onsdag åker jag tillbaks till stugan och återkommer tidigast på söndag, senast tillbaks den 30e då ska jag och se premiären av The Eclipse!! Underbart! Så våga bara klaga sen när jag är i stugan att jag aldrig är i stan :P

Sitter nu och väntar på mitt söndagshäng. Kanske blir att slinga luggen lite ikväll, bara ngn slinga sådär vi får se!!

Svar på tal!

Sådär nu kan jag andas ut igen och slippa vara irriterad. Läkaren har äntligen ringt upp mig och gett mig information, dessutom fått förlängt sjukskrivningen 4v. Så nu är jag nöjd när jag äntligen fått prata med ngn och fått svar på mina frågor! :)

Dock var jag lite nere igår och klickade därför hem dessa:


Sitter och väntar på mamma och pappa som just är hemkomna från Alanya! Ska åka till stugan idag åter lördag, sen blir det att åka dit igen för att fira midsommar!


Kokar.... andas andas.. kokar...

Piteå Älvdalssjukhus håller på att göra mig rent ut sagt galen!!! Ringde idag och skulle få mitt sjukintyg förlängt, för att jag ska börja jobba på måndag är rent ut sagt omöjligt! Lite från samtalet:
- Har du ett gående jobb?
- Eh jaaa, ibland nästan 10 000steg.
- Okej varför sjukskrev han dig bara 4,5vecka då?
- För att han skrev att jag var sjuksköterskeSTUDENT!!
- hmmm.....

- Hur är foten nu? kan du gå på den?
- Enligt pappret jag fått å det jag pratat med er tidigare så får jag inte stötta hela foten på 6v, så nej jag kan inte gå på den!
- okej är det så??
- jag skulle gärna vilja prata med en läkare iaf för att få veta vad som gäller.
- ska be han ringa dig

Tror du ngn ringt mig?!?! Ofc not!! Ska jag börja jobba på måndag eller vad händer? Blir galen iaf. Kan man bli sjukskriven rätt från början samt få lite information jag är ingen j*vla ortopedspecialist!!!!!!!!!


Stekt!!

Var ocg hälsade på jobbet i fredags. Vill också jobba, kan inte, men vill. Rastlösheten excisterar om jag säger så. Dock har den inte synts till nu på ngn dag. I lördag hoppade jag på bussen mot Kalix och for och hälsade på min kusin Helena. Där bjöds det på hemmagjord sushi, mycket gott! Blivit en del sushi i veckan, men jag klagar inte! Därefter gottades det, och gottandes forts. Blev även en öl och en Bacardi, sååå gott det var :)!

Idag har vädret varit grymt, tog en lång sovmorgon till halv 11 (sover fortfarande lite dåligt, vaknar pga smärtan) sedan har vi stekt i solen, ätit lunch ute och varit och köpt glass! :) En full dag, vilket resulterade till att jag sov hela bussresan! Gått hyfsat att åka buss, dock är det inte det lättaste. Trånga gångar, jobbiga trappor och högt mellan bussen och trottoaren.. men jag tog mig ToR ;)

Imorgon blir det tandläkaren för mig, därefter Max och sen får vi se vad som sker. Kanske hyr mig en film.. beror på hur kraftförrådet ser ut på kvällen ;)

Nu forts se film sen sussa!

LUSH!

Tack vare en jobbkompis har jag upptäckt LUSH produkter, sitter nu med en hårinpackning (ett minus: den luktar glögg/pepparkakor) som ska göra susen för håret! Sen har jag även hittat ett intressant schampoo + balsam som jag är sugen på att köpa och testa :) En schampookaka ska motsvara 3 schampoo flaskor!!

Igår var det häng med Sussa hela dagen och kvällen. Vi hyrde 2 filmer, up in the air och precious (?). Den första var helt okej, den andra sådär. Båda gick att se iaf :)

Idag har mamma och pappa tagit sitt pick och pack och åkt till Alanya för en vecka. Jag har beställt 10 rullar menthos strawberry/yoghurt. Hoppas verkligen dom finns kvar! Och nej jag kommer inte bjuda ngn så ingen idé att du ens frågar :P haha.

Nej om man skulle ta och fortsätta renoveringen... bryn behöver färgas, mask läggas, tår målas och fötter filas! Ska åka till jobbet imorgon och hälsa på så måste ju vara lite fiiiin haha ;)






Snigel nr 1.

Jag är tröööött idag.. min fot är konstig... Stiftet och stygnen är nu borta. Vill helst inte vara med om att ta bort det igen, så snälla höger fot forma dig inte som vänster tack!

Försöker vakna ska ta en dusch, är dock seg och fryyser som bara den. Idag blir det film iaf :) passar på att sitta inne när vädret är skit. Ska passa på att handla lite på konsum också och kanske bolaget. Diska, gå med soporna, vattna blommorna. Kanske låter simpelt? Men det tar tiiiid för mig. Forex - sushibar bara det är en promenad på 25min för att försöka ge dig ett litet perspektiv på hur "snabb" jag är.

Nej nu dusch annars kommer jag bli sängliggandes hela dagen.. vilket låter underbart... skärpning anna!


Mojito vs Cosmopolitan?

Hmm, vad alla är dåliga på att uppdatera sina bloggar! Vad gör folket?!

Köttet står på grillen, salladen är klar, drinken (dvs cola zeron) ska snart hällas upp! Imorgon är det dags att åka tillbaks till stan igen, känns ganska bra. Blir det ett slut på allt gottande :P Samt att jag har lite saker som jag måste ta itu med hemma!

Är sugen på att dricka lite nästa helg, vill testa den färdigblandade Mojiton eller Cosmopolitan som kommit. Intresse för att haka på? ;) jaja det är bara söndag idag jag vet! men jag har haft 3 vita helger nu och är faktiskt lite halv törstig. Dock blir det lugnt med tanke på min kära fot som jag börjar bli ngt less på! Måste göra ett samtal till min doktor imorgon och höra lite om planeringen.

Nu vila lite innan maten :)

Update!

Sagt och gjort. Tisdag em tog jag mitt pick och pack och åkte hem till buuuun! Onsdag var nice då solen tittade fram, annars har det blivit mest gotta och slöande. Nu är det dags att åka mot stugan där bla räkkväll, grillning och bastu (som jag inte får bada dock :( väntar!

Laaater!!

RSS 2.0