Den gamla goda tiden!

Ibland saknar jag pluggtiden. Dvs då man inte hade så mkt plugg att göra. Steg upp åt frukost och kunde därefter konstatera att jag fortfarande var trött och gick därmed och la mig igen, för att sedan vakna lagom till lunch! Haha slött? Ja som bara den. Men skönt? Grymt skönt!!

Är inne på min 5e och sista lediga dag. Imorgon börjar jag jobba heltid. Dock är den lediga inte slut än! Varit med Linda på Storheden. Handlade lite från H&M och bolaget. En viss person som jag väntade på imorse och gjorde mig klar för att gå på bolaget svek nämligen mig. Hade jag vetat det så hade jag tagit min morgonpromenad som jag inte kunde ta för att jag sov för länge och trodde vi hade dejt just innan 10. Pik pik pik :P Jaaa, vart lite less ;)

Så promenad, middag på SubWay med bror och därefter bio med kusinen är resten av dagens planer! Ev. kanske jag hyr en film ikväll, har iaf blivit erbjuden sällskap och denna är en sån som bäddar sängen tills man kommer hem! De ni! ;)


Träningskompis (Y)!

Lördagen var trevlig :) Igår var Anna trötter, somnade redan kl 22 och sovit idag till kl 11! Vet inte sist detta hände? Skönt var det, men 13 timmars sömn är lite för mkt, så dagen började segt. Lyckades iaf ta mig ut på en promenad med Sussa, sen efter det har jag tvättat och storstädat lägenheten! Nu sitter jag och andas ut och ska på en timme iväg till gymmet för att köra lite axlar och armar. Hade jag inte haft en träningskompis hade jag nog varken tagit mig ut på vare sig promenad eller gym idag! Men nu kör jag på, kan ju inte vara sämre ;)


Tentaröj!

2a dagen ledig. +3 dagar kvar, jag klagar inte :) Dock är det lite dyrare att vara ledig, spec när jag gått på stan nu 2 dagar i rad! Har resulterat till lite shopping: skjortor, örhängen, underkläder, lila basketshorts och en softshell jacka! Åh nu kom jag på en sak jag måste gå och köpa imorgon på stadium. Kommer bli perfekt till min lila jacka! haha verkar ha en lila period ;)

Ikväll är det Stuk som gäller! Ska bli trevligt! Funderar på om jag ska ta och försöka färga barret själv nu så man är fräsch till ikväll! ;)

Lägger upp en bild på mig i pannlugg eftersom jag vet att vissa av mina läsare inte har facebook! :)


Dans på rosor!

Den dåliga uppdatering beror på att mitt "modem" dog natten till fredag, (R.I.P), igår morse föddes dock efterträdaren! Dock måste jag säga att det har varit nyttigt för mig, även om det tar emot, att ha varit utan internet. Lagt mig tidigare, fått mer gjort, träningen + promenaderna har även de gynnats.

Då har det varit lön, riktigt skönt! Absolut en sak jag kan vänja mig vid!! :)

Vaknade tjugo i 6 idag hihi. Funderar på om jag ska vara vaken nu eller sova en timme. Halv 9 ska jag och Sussa på promenad vi får se om det blir en ute eller om vi bara ska gå i gymmet! Sedan ska vi på stan och shoppa och luncha! Köpte ett par skor igår. Idag är jag ute efter lite underkläder och ett par chinos! Det sistnämnda kan bli svårt att hitta, dvs såna som passar mig.. :S Aja hoppas på det bästa!! Ledig denna helg, vet inte vilken helg i rad det blir som jag är ledig men jag klagar inte. passar istället på att njuta eftersom jag from nästa helg börjar jobba helger igen! Imorgon blir det iaf fest, STUK! :)

Åhh känner mig på bra humör idag! :) Dessa skor köpte jag igår, svin sköna!

FUSKARE!?

Allt det man inte får göra vill, man göra. Iaf jag.. Igår fick jag sova fast till 19, men icke. Idag får jag inte sova såklart svintrött och det enda jag ser framför mig är bilden av mig sovandes i min säng. Ska nämligen ställa om dygnet nu efter att ha jobbat 2 nätter.

Gick på vad som för mig var morgonpromenad idag igen med Sussa. Runt sjön blev det, ger ändå hyfsat med steg nog iaf för att känna sig nöjd med stegen i slutet av dagen. Dessa 3 dagar har jag gått 9000, 11000 och idag kanske det blir 14 000? Jag känner mig helt klart nöjd med dom stegen, helst ska man ligga över 7000 per dag. Det jag bara inte fattar är dom som toppar listan. De har gåt 35 000 (!!!!!!!!!!) steg per dag har jag räknat ut, nee seriöst FUSKARE!! :P

Sitter och väntar på min mamma nu, vi ska och handla lite på Kvantum för att sen göra en fräsch kycklingsallad till lunch/middag. Kvällen blir lugn, ska ordna lite härhemma mamma har köpt med lite korgar och ramar från ikea åt mig! Upptäckte ngt jäävligt äckligt igår, en lite larv i en tom matlåda så sista veckan i mars funderar jag och sussa på att ta oss en tripp till ikea. Då ska jag byta ut varenda äckliga matlåda!! Funderar även på att köpa en ny myslampa att ha vid sängen nu när vi går mot ljusare tider haha :P

Nej ska sysselsätta mig nu med att göra lite av mina kära och välkända listor! ;)


Zombie?

Ser ut som en zombie iaf efter nattens jobb, så känns det iaf. Känner mig inte såå trött, mest lite sliten, behöver min skönhetssömn! ;) Sovit 4 timmar, 4 dåliga timmar. Steg upp efter 12 och varit på en runda med Sussa runt sjön! Landstinget Korpen har ngn stegtävling nu som jag är med i. Får ganska många "gratis" steg när jag går dag eller kväll, nattetid inte lika många. Igår fick jag ihop 9000. Idag är jag redan uppe i över 8500 (inte ens varit vaken 3 tim så titta inte på kl :P)!

Gick ändå hyfsat att jobba natt. Mer orolig över idag pga sömnbristen. Ska lägga mig och sova nu, förhoppningsvis 3 timmar. Sen ladda med mat och fräscha upp med en dusch! Sen redooo, ledig imorgon, skönt!!

Nattens fråga: vem ringer 01.30 och 02.00 med okänt nr en måndag?!?


Allstar!

Allstar var riktigt nice, ölen och maten god :) Fick ett presentkort på kicks för en härlig summa, ska kika in dit imorgon och se över vad jag behöver. Blir nog iaf inga problem att handla upp summan ;)

Igår började jag dagen med att ta en promenad med sussa runt udden, sedan blev de häng på varvet i ngr timmar. Hookade upp med Mia sen för lite gottis handling. Törs inte skriva hur mkt godis jag åt igår :S Blev iaf ingen middag om jag säger så :( Idag ska jag tvätta och hinna med en promenad innan indoor walking passet kl 15!

Skön helg, jobbar natt imorgon lite nervös att jag ska somna :)

Ensam är stark!

Alla verkar ha tokmånga planer på lördag så nu har jag även bokat in planer! Dock med mig själv :P Ska hyra ngr filmer, köpa massa gott, göra lite hemmaspa och bara vara.. :) Och just nu känns det riktigt bra... med andra ord jag börjar bli trött... men nej nej ska på bio snart och får inte somna!!

På tal som snart, kanske borde fixa så jag har ngn lunch till imorgon, blir något lätt eftersom det blir AfterWork på Allstar! :)


Dejt sökes på lördag!

Då har mamma åkt idag och jag är själv igen. Hon kommer igen på mindre än en vecka :)

Var ganska tufft att stiga upp imorse, även om jag la mig tidigt idag. Sen att jag har grym träningsvärk i armarna gjorde inte morgonen gladare :P Idag var det tänkt att jag skulle ta mig på ett IndoorWalking pass direkt efter jobbet. Klev av bussen. Svänger jag höger tar jag mig hem, och vänster mot gymmet. Var såååå nära att jag tänkte ta höger men tvingade verkligen mig själv att träna. Vilken känsla efteråt när passet väl var över :) Dock känner jag att det är inte bara styrketräningen som går segt efter uppehållet, kondisen gick segt även den :(

På fredag blir det middag på Allstars och lite vin och öl. Lördagen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Någon som har något förslag?

Kan greys börja nu tack så jag får sova :)

Ledig!

Jobbat en dag, sen idag ledig igen :) 75% är ganska chill att jobba med andra ord. Och jag passar på att njuta fram till 1 april för då är det slut och då går jag in på ett 100% vikariat. Somnade kring halv 10 igår, sovit ända till 8 imorse. Frukosten intagen ska låta den smälta lite sen jag ska iväg till gymmet! Känner mig ganska peppad idag, kanske har med vädret att göra, jag vet inte? :)

Den 27e mars vill jag på Stuk, tentaröj, ngn annan som är sugen?!

Feng shui.

Blev en hel del gotta i helgen, men det var planerat också :) Åt typ väääärldens godaste cheesecake igår på Waynes Coffee, okej inget slår topshops cheesecake i sthlm :P! Men denna var riktigt god, var i himlen ett tag ;) Imorgon börjar mitt nyttiga hälsosamma liv, måste vara en bra förebild som sska ;)! Haft ett träningsuppehåll på 2v nu, en vecka pga sjukdom, en pga lathet!

Sov till 9 idag hörochhäpna! Igår vaknade jag till sex men låg och halsov till 8 iaf ;) Dagens planer: lunch kesoplättar, sen ska jag på stan och kika på lite ny inredning! Blir middag idag på Porsön hos moster :) Om jag inte har fel bjuds det på älgfärsbiffar ;)

"Feng shui Anna" är i farten igen haha. Har rensat bort massa gamla urblekta dukar idag, 1 papperspåse med handdukar, och 2 papperspåsar med lakan. Igår gick jag igenom smyckeskorgarna mina, tur att man köper billiga smycken ger inte så mkt ångest att slänga då ;) Kläderna är ett halvt påbörjat projekt. Måste inhandlas nytt innan jag kan slänga? ge till röda korset? tradera? Vi får se, detta projekt lär nog ta 2-3månader iaf! :P

Är laddad för jobb efter denna vilohelg. Hoppas på en spännande och lärorik vecka! Kort om denna 1a arbetsvecka kan jag säga: stressig och lärorik!

Köpte förresten riktigt grymma skor igår!


Nu ska lunchen intaaagas, mums!

Fredagsmys!

Överraskande rubrik, eller inte? ;) Är heeeelt slut efter denna jobbvecka, ändå har jag bara jobbat 32 timmar. Men att jobba 32 timmar 1a veckan på en ny arbetsplats känns nästan som dubbla timmar.

Helgen blir lugn. Mamma kom igår och hälsade på mig och stannar till tis, onsdag? Vi har varit och gottat oss på Max, inhandlat massa godis på HemmaKväll samt B&J. Har snart testat mig igenom alla smaker! Hoppas på sol imorgon och söndag så att man kan ta sig ngn promenad och gotta sig i solen! 2a träningsfria veckan, okej förra veckan var jag sjuk, denna har jag bara varit lat och trött.. Tar itu med kosten och träningen nästa vecka, denna helg ska njuuutas ;)

Nu har nog glassen tinat till sig!!

Ha en mysig helg :)


Ny karriär!

Helgen som var var mycket trevlig. På fredag kom mamma och hälsade på mig, stannade till lördagen. Vi shoppade, myste och åt gott :) På lördag hade jag fest, firade mitt nya jobb. Ngr vänner var här, hade lagat till tacopaj, kycklingpaj och laxpaj, till efterrätt blev det pollykladdkaka med grädde till. Alkohol dracks och kring halv elva for vi mot Allstar. Där var det trevligt! :) En av mina bästa kvällar på Allstar. Just före då folk av gänget redan börjat gå hem bestämde jag och madde att fara en sväng på stuk. For hem före 3, resterna från kladdkakan lockade ;)

I måndag har jag börjat på mitt nya jobb. Idag är jag ledig, behövdes haha :D Tjänsten är på 75%, men fick igår veta av tjänsten att jag får ett nytt vikariat fr.o.m. den 1 april som kommer innebära heltid, dvs mer klirr i kassan! :) Visst känner jag mig lite vilsen på mitt nya jobb, men det känns kul att gå till jobbet, tiden bara flyger förbi en när jag väl är där och jag lär mig ngt nytt nyttigt varje dag, stimulans! Dvs stor skillnad från Willys jobbet. Visst kommer jag att sakna vissa från personalen det är klart, men jobbet kommer jag inte att sakna en millisekund. 

Inte tränat sen förra måndagen, funderar på att gå idag men vet inte känner mig seeeeg å trött matt u name it. Får se, hinner ju gå tors, lör och söndag ;)

Funderar på att dammsuga iaf, diskat bort mitt kära återkommande berg iaf. Imorgon kommer min mor på långbesök stannar till tisdag. Ledig helgen + tisdag så det är tur det iaf :)

RSS 2.0