Bläääää!!

Ikväll suger mitt liv. Fått feber är trött trött trött + orkeslös. Att hoppa på kryckorna känns tusen ggr jobbigare än vanligt. Ja ikväll är det riktigt synd om mig. Dock ganska synd om Emelie även som fått linda om min fot. Haft samma förband i snart 2v, dag och natt, ja resten kan ni ju lista ut själv? :P

Imorgon ska jag till VC för att be dom byta förband för att se hur såret ser ut (var nedblodat och vi kunde idag aldrig komma åt och se själva såret). Hoppas det ser bra ut och inte visar ngr tecken på infektion iaf. Funderar på att åka hem till Ötå om febern inte ger sig. Hem till mamma.. haha precis så :P Nej men det suger att vara sjuk och själv!!!

Hopp hopp

Igår var jag på tjejfest, det var trevligt och ja det var faktiskt värt hoppandet hem, trots att vristen vart svullen som fan och smärtan gjorde sig påmind igen. Somnade efter 00 igår och sovit till 1 idag!! Hahah jag som aldrig sover längre än till 9!! Var nog slut efter allt hoppande, var igång en hel del idag..
Och det känns idag...

Är så sjukt nyfiken på att fara på stan och spana in Gina, har suttit i soffan nu i snart 2 timmar och samlat ork, men den kommer inte.. så blir en hemmadag + kväll idag!

Ska ta mig en glass nu och glo lite tv :)


Grattis Emelie, sjuksköterska! :)

Igår var det stan som gällde, hittade massa nya och fina tröjor/blusar/linnen! Orkade faktiskt ta mig till ca 5 affärer! :) Gina var min sista anhalt, men jag orkade faktiskt bara kika in där. Såg iaf att det blivit enormt! :) Efter rundan på stan var jag tvungen att vila i väntat på att bror skulle ta sig till stan. Därefter åt vi middag på Waldorf, jag, mamma och Pär. Var lite av en morsdagsmiddag :) Säger bara fy fan vilka portioner dom har, skoja inte att det är dubbla portioner :S Men nääästan allt gick ner! ;)

Efter middagen lekte jag lite frisör, sedan var jag och Emelie och såg SATC 2 :)! Jag tyckte den var bra, tror inte jag tyckt att ett avsnitt av serien varit dålig. Har svårt att tro att jag kan tycka att SATC är dåligt överhuvudtaget. Så det var absolut värt att se den på bio :)

Idag ska jag på ceremoni, Emelie är nu klar sjuksköterska!! Grattis till henne :) Är lite "nervös" inför den stora folkmassan som det kommer vara där idag. Hoppas bara jag hinner få en stol så jag slipper så under hela ceremonin!

Ikväll är det sen grillfest! Känns kul, dock gruvar jag mig redan för att ta mig dit och hem, även om det är nära :P Aja som sagt, kommer ha fina armmuskler till sommaren, dock kommer nog rumpan att minska :( Eller kanske lägger på mig lite i vikt, vore inte så konstigt med tanke på hur lite jag rör mig, så då blir rumpan +-0 :P Försöker iaf nu verkligen tänka på vad jag äter, eller lite iaf ;)


Inga konstigheter!!

Är lite intressant, eller irriterande, folks reaktioner på när en människa hoppar på kryckor. Vissa människor verkar det nästan egga upp, att dom får lust och vill tackla en. Andra blir vänliga och hjälpsamma. Sen har vi en till kategori, de som nästan stirrar så ögonen ploppar ut. Typ: shit vad är det där för människa? vad har hon för ngt?? (Ja en del barn tillhör denna kategori, men det finns även ungdomar, vuxna och äldre) Så därför tänkte jag lära ut lite i detta blogginlägg.

Ibland har vissa människor skadat foten eller benet, de har något som hindrar dem från att kunna gå obehindrat/normalt, eller så kanske de bara behöver ett extra stöd. Då är kryckor ett väldigt bra hjälpmedel för dessa människor. Kryckorna är inte farliga, ger inga stötar, och andra personer bör helst inte röra dessa (eller försöka hindra kryckorna med sina ben) då användaren använder dem. Eftersom detta kan resultera till att kryckanvändaren ramlar och får på sig ännu mer skador.

I alla fall så här ser ett par kryckor ut, är inga farliga, och inga konstigheter alls! Det uppskattas om dörrar öppnas och vägen för kryckanvändaren hålls fri, ha det i åtanke!





Grattis Helena!

De senaste dagarna har jag sovit bort varvat detta med lite tv tittandet, eller lite. hmm.. Spela roll varit segt och visst har jag varit rastlös men samtidigt har det faktiskt varit skönt!

Idag tittar solen äntligen fram dock blåser det kallt ute, en timme i bikini lyckades jag iaf vara ute. Nu sitter jag och väntar på mamma som slutar om 30min då vi ska åka till Luleå. Har spanat in en massa på H&M, Cubus och Lindex som jag är ivrig att se efter om de finns i butikerna! Sen har jag dessutom lite paket med internetbeställningar att hämta ut. Massa post som jag är nyfiken på, hur mkt räkningar denna månad? Hur länge blir jag sjukskriven? osv. Så känns "spännande" att åka till stan idag :P

Nu ska jag forts koll DHW, kul med gamla avsnitt faktiskt :)!

Grattis till min kusin Helena som fyller år idag, 28år!


Kryckhopparen Anna!

Sthlm var riktigt bra :) Köpte ett par underbara jeans, ett linne och en blus! Dagarna efter sthlm var det jobb jobb och i onsdags opererade jag mig. Hann gå på H&M i Piteå innan och hittade mina efterlängtade byxor som jag sökte efter som en tok i sthlm. Operationen gick bra, lite äckligt dock att vara vaken eftersom jag hörde sågen och kände när den gick igenom benet och benet gick av. ja hmm ni kanske förstår själv?

Efter operationen åkte jag hem till Ötå och är fortfarande kvar här. Tors, fre och lör spenderade jag dagarna med att sola lite och ha ont på kvällarna och nätterna. Nu är det dock 2a natten som jag fått sova hela natten. Så skönt att slippa vakna och ha panik ont! Så med andra ord börjar det ta sig! :)

Igår var vi på IKEA! Nu kanske du tänker IKEA med kryckor nice? :S Nej det går inte, därför jag åkte rullstol genom hela IKEA :) haha. Köpte inte så mkt, lite småplock, sen fick jag mina sommartäcken + matlådor som jag var ute efter. Passade även på att investera i ett par nya till och från gymmet byxor + en blå adidas huvdragkedje tröja! Efter IKEA kom Johanna och Sussa (+ Noah) och fikade. Vi åt frozen cheesecake som mamma gjort! Riktigt gott :) sen hann vi även surra ikapp lite! trevligt :)

Idag är vädret piss om jag funderar på om jag ska sova igenom hela dagen. har just gjort lite hår + sminkbeställning från nätet. Är sjukt mkt billigare att beställa sånt från nätet!

Aja nu har ni en liten uppdatering från mig iaf. Jag lever, är lyckligare än någonsin och bara njuter av lite (- då jag har ont då haha :)

Förresten kommer jag till stan på torsdagkväll så vill ni ses för en fika, film eller gymma överkropp så hör av er :)! Kommer vara kryckhoppande i 2,5 vecka till ungefär men det ska inte hindra mig från att leva ;)

Stockholm!

Om 30min sitter jag på flygbussen mot Kallax för att sen ta mig till Sthlm! Blir lite tight om tid men hoppas jag hinner :) :S

Ska bli så nice att åka bort! Över ett år sedan jag var längre bort än Ötå :P


Jag lever!

ja jag lever har bara inte haft tid eller lust till att blogga :P

Imorgon åker jag till Sthlm för att ha en skön weekend där blandat med shopping, god mat, utgång och häng! Var över ett år sen jag var där så jag ser riktigt fram emot det. Ska bli spännande att se stinas nya och framförallt egna lägga!

Nu är det bara en vecka kvar till operationen :S Lite nervös börjar man allt bli. Har 4 dagar kvar att jobba känns lite skumt det med.

Jaja kan stan öppna nu så jag får göra bort mina ärenden!


RSS 2.0