Åter i stan!

Sådär då har man landat i stan igen. Kom redan kring lunchtid. Men det är skönt hinner jag ta itu med lite saker hemma så jag är redo att börja en ny vecka!

Ikväll går mina traderaauktioner ut, spännande söndagskväll med andra ord haha ;) Uppdaterar sen om kistan blev full med pengar eller inte! Är ganska nöjd än så länge är bara EN spec auktion jag vill ha såld, som därför såklart är utan bud :(. Handlar om ett par mörkblå Tigerjeans! W:25, innerbenslängd 82. Ngn som är intresserad? Säljer dom för 250, ord pris: 1299:- ;)!

Nej ska ta itu med disken nu sen ska jag försöka tjuvtvätta en mörk + vittvätt ikväll!


Utslagen..

Magen fylld lite väl över belåtenhet dock, men jag njuter ändå ;) Just tagit en skön bastu, gjorde en dock helt utslagen! Nu blir det ett glas rött och film med bror och Felicia. Kan säga att denna lediga helg har varit alldeles underbar nu är jag laddad och redo för jobb igen... och att börja träna ;)


Koma...

Hemma efter en dag i Happis. Slut? Jo då. Slog till och köpte mig jackan som jag slängde upp en bild på igår! Riktigt nöjd faktiskt :) Sen från ikea blev det en blockljusstake, nya skärbrädor, och en shaker till proteinpulvret. Som sagt på söndag ska de börja tränas!! Hittade dock ingen ny hallmatta, fanns en fin, men måtten passade inte :( Ska nog surfa in på Ellos sida nu och se om jag hittar ngn därifrån!

Ligger i soffan nu, matkoma... Just slängt i mig lite prinsesstårta! Ska vila lite nu, senare ikväll blir det tacos och ngt glas vin till + film! Mot stan igen imorgon 9.30!

Maria: Överkastet är från H&M fanns på extrapris nu för 349:- (260x260) ordpris 699:-! ;)


Bild exempel.

 

Ungefär såhär har jag tänkt mig håret, färgmässigt!
Är nog mer inne på Tyras.. eller vet inte!
Hiss eller diss? :)


det ska va gött å leva!!

sitter nu med lite chips och ett glas rött framför mig... härligt! Idol snart, sen film med cola och ostbågar ;)
ja jag har det ganska bra här! :D imorgon blir det nog ev Ikea. Ska springa över till Finland då för att kika på H&M och Gina då :) Hittat en jacka jag vill ha, ja jag vet har typ världens bästa nyinköpta vinterjacka men den är för värdefull för att ta med överallt typ krogen ;)


Denna kanske ni ser mig i till vintern!?


Underbara ledighet :)

I onsdags tog jag och unnade mig en "ledig" dag, saken är den att när man jobbat så pass mkt som jag gjort på senaste tiden blir den lediga dagen inte så ledig eftersom det då finns en hel hög med saker man måste göra. I alla fall är jag nu ledig fre, lör och söndag (hade jag uppdaterat för 2 timmar sen hade jag även varit ledig måndagen ;P). Visst är det skönt att vara ledig, gillar dock mitt jobb så gillar att jobba. Det enda minus när jag jobbar är att den sociala biten faller bort och blir lite svår att pussla ihop. Nu under helgen har jag iaf passat på att åka upp till byn för lite kvalitetstid :) Kom redan igår och åker hem söndag kring lunch.

En sak som konstant stressar mig just nu är att jag MÅSTE komma igång med träningen igen!! MÅSTE MÅSTE MÅSTE!! Så på söndag är det fan bara att släpa sig till gymmet och de ska jag göra!

Har bestämt mig nu för hur jag ska göra med mitt hår iaf :) Blivit lite inspirerad av en vän till mig. Jag vill ha en väldigt varm guldig ton, kanske eventuellt ngr ljusare slingor i. Men vill fortfarande vara lagd åt det bruna hållet inte det blonda. Blir att färga nästa månad då lönen kommit, blir en fin lön med allt extra jobb + att jag fått heltid 4okt - 31 okt nu.. haha kommer bli rena rama semestern att jobba heltid ;)

Klickade hem ett romantiskt/gulligt överkast igår, anser jag? iaf :) Fått andra kommentarer som tyckte det var helt åt det andra hållet ;)



Vänner för livet.

Av alla de bästa/närmaste vänner jag haft i mitt liv är det inte många som jag skulle definera som att de är det än idag. Benmäningen bästa vän suddas ut och blir mer som en bekant som man pratar med om om man stöter på varann. Ska inte nämna ngr antal eller namn. Men många har fallit bort, det kan hända att somliga har flyttat, andra skaffat sig ett eget liv, eller bara hittat andra bättre (?) vänner, eller av annan orsak inte stannat kvar som vän. Sedan ibland finner man nya vänner som man kopplar riktigt bra med. Det kan kännas som att man känt varann bra mkt längre än man gjort. Har speciellt hittat en ny vän nyligen som är en riktigt fin person som jag tycker mkt bra om! Kanske kan man inte ha för många bra vänner, tillkommer en kanske en måste falla bort osv?

Just umgåtts med en vän, vi umgås ibland lite spontant, ibland planerat, ibland kan det gå lång tid mellan hängena, men jag vet iaf att hon finns där, ställer upp och är en bra vän och det känns bra. Vi har pratat ikväll just om bortfallet av vänner.. Men det kanske är en del av livets gång? Man växer ifrån vissa? eller så ändrar livet riktning och man slutar bara umgås, eller bara tar förgivet att dom alltid finns där?

Måste dock tillägga här på slutet att visst har jag vänner, nära vänner, bästa vänner, och dom är riktigt bra sådana! Skulle inte klara mig utan dessa värdefulla personer som förgyller mitt liv! Ett stort tack för att ni alltid finns där, hoppas ni vet att även jag alltid finns där för er :)


Rullar på!

Lite trötter, blev väckt för en halvtimme sen, chefen ville att jag skulle komma in tidigare och det är inga problem! Men ska sova en halvtimme snart bara för att jag har tid tillgodo! ;)

I måndags påbörjade jag mitt 50% vikariat, inte hunnit känna av än hur det är än att jobba halvtid. Jobbade kväll extra igår. Får se om jag jobbar min sista dag för denna vecka idag eller om jag får mer. Hoppas iaf på det sistnämnda :)

Till helgen kommer Emma och ska sova en natt hos mig, vi ska ha en lugn kväll tillsammans, blir säkert att köpa hem ngt gott och bara vara :)!

Har lite hemlängtan, efter Ötå, var där förra helgen och vill typ åka igen denna helg haha, men kanske nästa helg? :) Får se, är även sugen på en utgång, å nästa helg har en kompis födelsedagsfest... Aja det där hinner jag fundera på!!

Nu krypa ner i min säng som faktiskt är helt underbar! :D


Home sweet home!? :)

Åkte redan kring 12.30 igår från Ötå till Luleå. Kändes lite tidigt, men hade skjuts då så var lika! Dessutom hade jag mer att göra här hemma i stan än i Ötå. Var och handlade, hängde upp lite gardiner, gjorde lite affärer och sen hämtade jag upp vinterkläderna från källaren även :)! Längtar tills jag får börja ha min nya vinterjacka, mössa och halsduk :)

Somnade redan 22 igår, sovit 10 timmar, varav 8 bra. men känner mig pigg iaf :) Redo för jobb? Nja jodå :) Har ett experiment nu i ugnen. Kyckling, ädelost, ärtskidor och paprika är lite skeptisk att grönsakerna kommer brännas eller att det kommer smaka mindre bra. hoppas på det bästa iaf!

Varit på stan, lämnade tillbaks en vit mössa som jag köpte förra veckan (?) såg när jag tog upp vinterkläderna att jag visst redan hade en :) Sen har jag varit och lämnat tillbaks en väska. Var en sk weekend resväska, men den var för stor. mer som en charterväska :P Sedan köpte jag mig min "grattis till jobbet" present, min fina svarta väska :D

Nej ska ta och diska, går kväll idag och morgon imorgon så vill inte möta av ett alltför förfallet hem när jag kommer hem imorgon!

Just ja.. idag ska jag nog ringa och boka klipptid ;)!


Underbara lediga helg!!

Igår slutade jag halv 2 tog mitt pick och pack och satte mig i bilen mot Ötå! Fördrev kvällen med massa gott och tv :) Svängde även en sväng förbi modehuset och köpte mig en present! Ett par svart/silver örhängen från SNÖ! På måndag ska jag unna mig ytterligare en present! Sett en underbar svart väska som jag bara måste ha! Så varför förtjänar jag alla dessa presenter kan man fråga sig??
Jooo, för att.....
Jag har nämligen jobb tom 31 dec!! Fått förlängt :) Är dock bara en 50% tjänst men iaf kommer få ut ngn hundring mer än vad jag hade som student så ja jag överlever :) Sen tvivlar jag inte på att jag kommer få jobba extra! Är iaf riktigt nöjd!!

Sitter nu i stugan och väntar på att mamma ska packa så vi kan åka mot Ötå. Ikväll blir det pizza film och såklart bastu :D

Så skönt det är att vara ledig ;)

RSS 2.0