Calici..

Söndagmorgon när jag vaknade mådde jag illa. Trots detta fick jag ändå i mig frukost och en HALV colaburk. = finn ett fel. Klädde på mig, sminkade mig. Höll på kräkas x flera när jag borstade tänderna. Packade väskan, la i en spypåse ifall att. Tog på mig sjalen och började hulka igen. Då slog det mig vad fan håller jag på mig. Ringde och sjukanmälde mig och sedan dess har jag haft många trevliga timmar med de kära caliciviruset (dvs vinterkräksjukan)..
Nu åter till GossipGirl!

Lööördag!

Är det lördag så är det!!

Ska vi hänga? ;)

Ledig idag, inte helt fel. Sovit till 11 ;) Ska försöka ha en skön dag trots ngr måsten! Måste handla, göra lite ärenden och träna. Sen vid 18 middagsdejt på SubWay.

Går vinterkräksjukan på jobbet. Typ 7 av personalen som är sjuka än så länge... Jobbade igår bland de sjuka bland patienterna. Tappade räkningen av handtvätt efter kanske 50e gången? Illa mår jag lite till och från. Hypokondriker? Oh yes.. men tror det är svårt att inte vara det i detta fall! Det jobbiga är att det kan ta upp till 48 timmar innan jag känner att jag fått kräkis.. Så vem vill hänga med mig!? ;)
Nej ska klä på mig nu och gå och köpa mig lite tulpaner!

Februari = vit

Kvällsjobb väntar idag. Ändå har jag stigit upp kl 7. 8 maskiner snart tvättade. Diskberget borta. X antal soppåsar mindre i lägenheten. Längtar till ikväll då jag kommer hem och får krypa ner ren i min renbäddade säng!
Snart lön.. Efterlängtad. Pengar ska sparas som bara den! Februari blir en vit månad. Visst kostar en tjuga att ta sig in på Allstar. Vinet innan går på 60kr. Men kortet dras flitigt på stället. Hämtmaten, cola å godiset dagen efter. Det blir påkostat hursomhelst. Så inge sånt numera!
Börjar bli lite kluven angående detta med att flytta till en annan lägenhet. Funderar på att kanske lyssna på min kloka bror och spara ett år och sedan köpa mig en helt EGEN lägenhet! Vi får se. Ska på en visning på tisdag. Ev har jag en till på G. Vi får hoppas dom inte är ngt att ha så slipper jag fundera ;)

Nu fortsätta se lite Gossip Girl i väntan på att det sista tvättas och torkas klart!

RSS 2.0