Äta bör man..?

Bjuder på en kort konversationssammanfattning mellan mig och en vän under min tid här i Ötå. Obs! är hennes sammanfattning, finns alltid minst 2 sidor ;)

Annie säger: godmorgon
Anna: äta

Annie säger: vad ska du göra?
Anna: äta

Annie säger: Ska du med till finland en sväng?
Anna: ska bara äta först

Annie säger: du kan åka med oss till Luleå om du vill
Anna: vet inte om jag hinner, måste äta först

Annie säger: vad gör du nu då?
Anna: äter

Annie säger: Jaha, vad har du gjort idag?
Anna: ätit

Annie säger: Ska du med o träna?
Anna: Nä fan, matkoma

haha, som sagt äta bör man annars dör man?
Måndag morgon kl 8.15 träff med Peter på Helex för ett nytt träningsschema!

Lilla julafton.

Eftersom jag jobbar imorgon körvi lilla julafton här hemma idag. På ngn timme blir det ett riktigt julbord, tror mammas julbord kommer slå alla de andra! Efter julbordet blir det en galen efterrätt som jag och morsan just "slängde" ihop ;) Kring 16 tiden lämnar jag byn och far mot stan.

Beställde en julklapp åt mig själv igår, blev en Samsung Galaxy 9000i. Spootify på köpet i 12månader. En lite gymmorot :)

Funderar på om jag ska beställa denna eller inte.. 399:- lite dyyyrt och har köpt en plånbok nyss, men är som lite sugen ;)


Trötter..

Lite trött idag, "bara" sovit 11 timmar. Blir lite som en björn i ide när jag är i Ötå, äter en massa och sover nästan ännu mer. Sitter och väntar på att Ante ska komma, vi ska äta lite lunch. Magen skriker efter mat då det inte var ngn idé att äta ngn frukost när jag vaknade så sent.

Idag är det löning, känns bra att fått lite insatt på kontot. Och att kontot nästan kommer stå helt still i ngr dagar känns ännu bättre ;)

Lilla granen vi har hemma förresten, ska lägga upp en bild sen när den är pyntad.. hoho


Ikeatripp!

Sovit 10 timmar, riktigt skönt. Nu är jag redo för en ikeatripp med Simon och Johanna. Hoppas på julbord där ;)!
Sänder en tanke till Annie som sitter och spikar en tenta nu!


Jullov.

I fredags började äntligen mitt jullov! Invigde dagen med frukost på Max och sedan blev det lite julhandel på Coop. Därefter en dejt med Tina på stan. Fikade cookiecheesecake, underbarare lunch får man nog söka efter! Tacopaj, vin och mys på kvällen. Bra start på lovet måste jag säga! :) Igår var det taco- och filmkväll med Annie och Ni(c)klas x2 hos mig. Skit film. Pojkarna dissade mitt och Annies filmförslag... så går det när man inte lyssnar på tjejer!

Idag har jag anlänt till Ötå. hade grym ångest att åka hit. Känns lite lagom kul när jag vet att jag kommer möta en tom stad när jag kommer tillbaks på torsdag, eftersom alla då åkt hem för att fira jul... Själv ska jag "fira" jul på det där kära plåsterhuset. aja får iaf ett riktigt rejält julbord på julafton hos mostern min så ska väl inte klaga?
ge mig helg va!

Snart helg, även om jag har 2 dagar kvar att jobba. Men med kvällsjobb imorgon och ett dagpass på fredag måste jag göra bort alla mina "måsten" redan ikväll för att sen kunna ta en slö helg. Eller beror väl på hur man definierar slö helg. Allstar fredag och Stuk lördag. hoho, hade varit lättare att köra 3 träningspass per dag: fre lör sön för min kropp tror jag. Men kul kommer det nog bli, det tror jag absolut :)

Jag måste seriöst rycka upp mig i min matlagning. Tidigare Anna: älskade att träna och laga mat. Minns att jag kunde laga mat sent på kvällen, 2-3olika maträtter ibland upp till 10-15matlådor. hade alltid med mig sallad + matlåda. Nu står ett paket havregrynsgröt på jobbet för nödsituationer.. Dvs då det inte blir ngn mat kvar på jobbet, för matlåda har jag inte med mig... Idag fick jag sprödbakad fisk, potatis, ngn sås och kladdkaka med grädde till efterrätt, inte fy skam! ;) Och träningen: hade jag gymmat 3ggr under en vecka "dög det.. knappt" nu: har jag varit till gymmet under veckan överhuvudtaget är jag nöjd.. ILLA! Och jag är inte dum, fattar själv att mat och träning går hand i hand... Aja skärpning på måndag ;)

Nej ska gå ner med soporna nu, sen greys, hämta tvätten och sedan sooooova! imorgon lunchmaxdejt med den bästa!


RSS 2.0