Bortskämd

Sådär då är jag hemkommen från Kalix. Var trevligt! Helena lagade good lasagne med sallad till. Blev lite matkoma efter middagen, så vi tog på oss en massa kläder och trotsade vädret och gick ut på promenad. Kvällen spenderades sedan framför tv:n, med film och ngr gotteskålar framför oss!

Vaknade kring 10 tiden idag och fick sconesfrukost! Ja nog har kusinen skämt bort mig lite när jag varit på besök, men inte klagar jag ;) Bussresan hem var dock bläää. Kort efter att vi passerat Kalix gick bussen sönder, och vi stod still i väntan på en ersättningsbuss i säkert 40min eller ngt sånt, boooring. Aja tog mig hem iaf :P

Sitter nu och väntar på att klockan ska bli 18.15 då jag blir upphämtad. Blir sushi, film och godis ikväll! Nice, inte för att jag är sådär heeemskt sugen på godis efter igår ;) haha

Ledig imorgon, skönt! Planerna är att jag ska ta mig till gymmet och sedan middag hos moster!


Vardagen är tillbaks.

Nu är firandet av examen över och vardagen är tillbaks på riktigt. Jobb jobb, träning och lite häng med vänner däremellan. Känns väl helt okej, iaf när mars kommer och jag får min första riktiga LÖÖÖN!! :D

Lite bilder från fikat, ceremonin och banketten:
   

Har, eller har nästan, försöker än komma igång med träningen har tagit mig ngr gånger, men är inte riktigt uppe i 4 ggr per vecka som jag vill träna, kanske dock kommer upp denna vecka i 4ggr, men måste ju hålla i sig i iaf 4v, anser jag innan jag kan säga att jag är igång igen :)

Är ledig nu till tisdag, känns nice. De lediga dagarna är redan planerade och uppbokade! :) Senare idag ska jag åka till min kusin Helena, spana in hennes hus som hon kanske köpt för 1-1,5år sen eller ngt liknande? Jag har varit snäll och givit henne rejält med tid så att hon hinner fixa till huset, att allt hinner bli klart förstår ni :) Man ska inte stressa ;) Ska sova där till imorgon. Sedan när jag kommer tillbaks till stan ska jag hänga med 2 mkt underbara tjejer! Vi ska beställa och äta sushi, sen blir det film och godis, övernattning och massa surr å mys! ;) Jag längtar efter vad dagen och morgondagen har att erbjuda med andra ord!!

Igår fyndade jag en svart kavajjacka på H&M! Helt okej till vardag, bra pris var det på den också. Sen unnade jag mig en ny adidas WCT-jacka, klarblå med rosa/korall liknande ränder! Hade lite bonuspengar insatt på mitt stadium kort så jag passade på att utnyttja dessa!

Ska snabbt städa undan härhemma sedan ska jag klä på mig för att ta mig till gymmet, idag blir det dock bara kondis då jag inte tror att jag kan trotsa träningsvärken och köra styrke. Men all träning är bra! :)

 


Ceremoni och bankettdags!

Igår var det examensfika hos min moster på Porsön. Var trevligt och GOTT haha :) Som alltid (jo?) blev det för mycket av det goda, men jag kommer nog bara ta examen en gång så lika att passa på. Eller ja, senare kanske det blir en specialistexamen! Det får man se! :)

Nu är ansiktet på, funderar om jag ska platta håret. Borde egentligen bespara allt våld till håret till senare idag då man ska fixa sig till banketten.

Jag är tröööött :) Hoppas inte ceremonin blir alltför långdragen och tråkig. Nej ska klä på mig, tyvärr var inte klädkoden pyjamasbyxor och tröja, attans ;)

Tack för alla presenterna igår!


Det känns!

Nog känns det att jag var och tränade igår, det kan jag absoult inte neka. Ska ändå och köra ett litet lättare pass idag, mjuka upp kroppen lite som Annie sa :)

Blir frustrerad över att jag inte får sålt mina böcker, jävla snåla studenter. Sluta kopiera, låna och köp min böcker istället!! haha

Imorgon fixa på Porsön kl 16 och framåt hos Ingalill välkomna :)
Nu ska jag klä på mig, tror inte det funkar så bra att träna med morgonrocken!

På topp!

Imorse när jag vaknade kände jag att humöret var på topp, vet inte riktigt varför men en stor del har nog med att göra att jag får helg efter ikväll. Tror även att jag tycker det nya träningsschemat ska bli spännande, är lite förväntansfull typ :)

Nu ska jag iväg och söka alkoholhaltiga drycker och blommor! Laddad som bara den inför denna dag ;)


5dagars helg!

Imorgon jobbar jag min 10e och sista dag, sen blir det en 5dagarshelg! Kan ju som inte säga att jag klagar direkt ;) Kändes faktiskt liiite motigt imorse att gå till jobbet, men dagen gick snabbt ändå.

Före jobbet imorgon står, bolaget, interflora och träning på schemat. Måste köpa lite rosé så man har lite dricka innan middagen på lördag! Sen har jag lite presentcheckar på interflora jag tänkte utnyttja. Min blomma i köket har ju sett lite ljusare och grönare dagar om jag säger så.. Är även sugen på att köpa mig en tulpanbukett :)

Är nervös inför träningen imorgon, blir 1a passet på mitt nya schema, ska iaf försöka köra stenhårt så får man se sen. Som sagt, försöka ;)

Ne ska tvätta bort färgen nu från brynen och sen lägga mig och läsa lite i min bok så den är utläst innan min nya bok Snabba Cash kommer som jag beställde mig igår.

Natti...

100118

Då var jobbandet igång, fick en trevlig 10dagars på raken, då med praktik + jobb och byten, självförvållat, men va fan behöver pengarna och det är under en kort period så jag klagar inte direkt, även om de är skönt att vara ledig också ;)

Helgen gick i lugnhetens tecken, ganska skönt, ingen måndagsångest då iaf :P Längtar till helgen, kommer vara ledig då 5 dagar på raken. Dock skrivit upp mig extra då det är löning, kanske man tjänar pengar istället för att slösa dom ;)

Ska träffa Peter på Helex kl 15, bäst att jag vilar så jag orkar, inte alls laddad. Eller jo jag är laddad för att träna, men är trött när jag jobbat morgon bara. Lite vila botar allt?! :) Så nu krypa under täcket med min nya bok!

Sjuksköterska.

Hade min slutbedömning idag och hädanefter kan ni börja kalla mig syrran eller sjuksköterskan Anna ;) haha känns lite sjukt, skönt självklart men inte riktigt gått in än! Kommer iaf att ha fika nästa fredag på Porsön hos min moster och ja du är välkommen, vid intresse ta kontakt med mig så säger jag vart och tid :)

Hur firade jag idag då? Först sov jag 3 timmar, blev typ 3 timmars sömn i natt, sedan gick jag och köpte mig en burk cola zero. Imorgon börjar jag jobba på Willys igen, pengar!! Nästa helg blir det att fira med fika, cermoni och bankett!

Sitter och slötittar ett gammalt CSI avsnitt ska strax lägga mig, jobbar 10-19 imorgon så!

Det börjar närma sig..

har 3 dagar kvar på SUS, sen är jag klar. Fr.o.m. torsdag är jag tillbaks på Willys, känns lite sisådär, men att börja tjäna pengar känns bra iaf :)

Helgen var det storstädning som gällde på lördagen, julen åkte ut! Sedan var det middag hos Patrick, testade lövbiff för "första gången" och lite vin till. Slutade med utgång på allstar. Med andra ord kan ni gissa er till vad jag gjorde igår. Inte ett skit, var soffläge hela dagen och kvällen.

Sjukt trött imorse, men trotsade tröttheten och tog mig till Helex! Dock var alla Crosstrainers upptagna så blev mest styrke och ingen kondition. Fått inflammation under fötterna igen så att springa är inte att tänka på :S

Nej ska packa väskan nu till Sunderbyn dööör om jag glömmer mitt passerkort som äntligen är återfunnet! :)

RSS 2.0