STUUUUK!

Igår var det dags att göra grupptentan, igen, förhoppningsvis gick det lite bättre denna gång :) Vi var duktiga och blev klara igår redan så nu har jag tagit mig en välförtjänt HELG! :)

Fick besök igår natt, Stina är och hälsar på. Vilar från storstaden ;) Blir fest fre och lördag, Stuk ofc :) Är faktiskt riktigt laddad, måste bara hitta nå kläder att ha på mig....

Kommer från ett besök från tandläkaren, 1 hål blev domen, inte så farligt, får se om man tar den där tandförsäkringen eller inte. beror på om jag får den lägre eller högre summan haha :P Ska rådfråga min mor ;)

Nu dags för lite frukost, fiberhavregrynsgröt och ett ägg. Gäller att ladda så man orkar med helgen ;)



Bubblan, Blomman & Buttran

Svea.

Sådär då var tentan "bortgjord", återstår ju att se om man klarade de eller inte. Gjorde 2 stycken, hann aldrig börja plugga till den 3e delen. Min medicin jag fick gjorde mig ju helt däckad så. Men hoppas jag klarade mina 2 stycken iaf, var inte så smart att jag sparade den svåraste till sist men men... Nu återstår det bara en grupptenta sen är min omtentaperiod över för denna gång!

Idag är det löning om ngn missat det ;) har varit och köpt mig en träningsmatta så nu ska magen börja tränas :D Gillar inte att ligga och träna magen på matta på gymmet, vet inte känner mig inte direkt bekväm i det. idag fick jag även min nya mössa som jag och emelie beställt från nelly. Jag beställde en marin och emelie en röd, mkt fina :D Sen har jag inte köpt så mkt mer, en root booster och två nya blommor. Blommorna har inte riktigt gillat att jag varit en del i Ötå :P

Fått sjukt mkt gjort idag ändå, inte sovit, eller ja kanske sovit en kvart då, sen efter tentan. Har ännu kvar att färga håret, renbädda, stryka "mina" nya skjortklänningar (lånade från Sussa) och ta hand om resten av tvätten sedan ska jag sussa gott som fan. Imorgon ska jag verkligen sova ut :D :D :D :D

Ändrade planer i planeringen, blir att jag skriver C-uppsatsen själv. Inte varit så glad över detta men inget att göra åt så har kommit fram till att det finns vissa fördelar iaf! Kommer nu att kunna bestämma mina tider helt själv när jag vill skriva, vill jag gå och träna mitt i allt så kan jag göra det, + att jag kan sitta och skriva vartsomhelst. Så om jag känner för att åka hem några dagar kan jag också göra det :)

Jag och Emelie tänkte gå ut på STUK ikväll först, men vi är lite trött och sega så färgar håret ist + att vi lagade oss en god middag. Skönt med chillkväll. Ska ändå gå ut fre och lördag så det räcker gott och väl :P

Lägger upp en bild på min nya fina mössa, skönt med lite kallare tider, men mer än 5 minus behövs inte ;)


2 dagar kvar till tentan.

Har som haft ett plugguppehåll i 3 dagar nu, så nu blir det verkligen hårdplugg dessa sista 2 dagar!!

Vaknade vid 7 tiden i morse av att jag hade ont så steg upp och tog mig lite medicin sen somnade jag om till 12!! Seriöst man sover som en stock på dom där tabletterna. Dock har jag drömt ngn konstig mardröm i natt som jag inte alls kan minnas nu, lika är väl det :P

Nej ska börja plugga nu, håller på att avsluta min frukost bara, godis och ostbågar + pepsi max :) är ju helg ;)

Gårdagen hängde jag med Emelie, frukost/lunch på stan, sen lite stan, sen ja jag vet inte vad vi gjorde riktigt, men tillslut var kl 00 iaf. Vi såg en bra film iaf, 6ans, Djävulens advokat :) Emelie fick även öva sig på sår. Fick ut en massa var, fatta läkaren som först tänkt SY IHOP såret. Jävla amatör.

jaja nu pluuuuuuuuuuuuuuuuugga :D


Jag har dom bästa.

Hade det mkt bra i stugan, pluggade lite, badade bastu varje kväll åt gott och bara tog det lugnt. Onsdagen vaknade jag dock mitt i natten av att jag hade svin ont i armhålan. I typ ren desperation steriliserade jag min pincettt och området som skulle snittas. Tyvärr gjorde det alldels för ont + att pincetten var för slö. Så trycket kunde inte lättas på, lyckades dock somna om iaf. På torsdag for jag och mamma till Ikea, små hanlade lite där hittade "smarta" grejer. Dvs förvaringssaker, bl.a. en till toan. Behöver inte vara fult att ha förvaringssaker i lägenheten.

Fredag morgon kl 6.10 ringde väckarklockan och efter att pappa gjort lite morgonärenden började vi åka mot Luleå. Ja, hade ju haft lite ont i armhålan där, fick lite ljumsken flaschbacks och ringde till VC bara för att se vad dom skulle säga. Hade ju haft den sen måndag, så den var ju inte alls lika aggressiv som den i ljumsken, ingen fara trodde jag. Haha jojo var tvungen att komma dit, fick en tid på 25 min och blev ett akutfall (eehh??) jaja. GIck därifrån med ett stortbandage i hal armhålan, lite mindre var i kroppen, pencillin och smärtstillande i handen. Denna gång bad jag om riktiga smärtstillande, dock hjälpte dom lite sisådär. Eller allt beror på doseringen :P Fick ringa jouren igår kväll, hade sååå ont, halv överarmen och typ hela vänstra revbenssidan, fick ta mer tabletter än dom ynka 3 st dom läkaren ordinerat. Och jag sov som en stock från 2 till cirka 8 tiden, sen more pills sen sov jag tills nu. Känner mig utvilad!!

Gårdagens rosor får ju Emma lätt! Sussa lätt! och Emelie lätt! Känns bra att ha så bra vänner när man inte är på topp själv! Och ni ska bara veta vad jag och Sussa ska göra idag, vilken tjänst hon ska göra mig haha ;P


Trivs som fisken i vattnet.

Välkomnades hem igår med riktigt god kycklingsallad med nybakta baguetter till :) Blev väääldigt mätt kan jag säga, lite för, så efter maten blev det soffläge, för att vakna upp lite mindre mätt och därmed orka med en glass ;) Badade bastu igår, så mysigt nu när det är mörkt och kallt :D riktigt skönt var det också!

Nu är jag faktiskt hungrig, trots gårdagens, frossande! och ska snart gå in till stugan och äta lite frukost för att sedan ta tag i dagens pluggande, blir nog gynekologi dagen till ära :P

Just ja.. denna klickade jag hem igår:


Ingår inte i shoppingförbud efter det är en utejacka, vill ha en "prasslig" en, men vet inte om jag vill ha en mer rejäl eller om jag ska vara snål och ta denna istället? Hjälp mig tack.... :(

Trött.

Blev knappt 7 timmars sömn så visst är jag trött idag. Dock hunnit med en massa redan så det är bra :) Men kommer nog att sova mig igenom bussresan!

Varit och kikat på en träningsmatta så det blir det definitivt att inhandla när lönen kommit! Mitt shoppingförbud gäller bara kläder :P Ett simkort ska jag också satsa på att köpa, blir iaf att simma en gång i veckan + träningen som jag tänkt köra på helex, styrke och kondition. Var och kikade på deras sida och såg att dom ska börja med Indoor Walking, det är ngt jag tror jag måste testa faktiskt :)!

Annars vet jag inte så mkt mer för tillfället, ska bli skönt att åka hem ändå! Kanske blir det ngt äventyr också beror på vilket humör jag är på ;) Blir Ikea ngn dag också, kommer hem fredagmorgon igen till Luleå.

Its hard...

Vet inte om jag sagt det eller inte är nämligen som en guldfisk ikväll, men jag har iaf shoppingförbud. VARFÖR ska jag gå in på sidor och kolla på kläder då?! Hittade en skjorta/blus ikväll som jag bara måååååste ha.. :S :( ÅÅHH!!

Har faktiskt varit sjukt duktig i helgen med plugget, är som stolt över mig själv, uppsatsen på nästan 16 sidor är inlämnad och klar. Sammanfattningarna till tentorna är färdigskrivna :) + 2 eventuellt 3 stukkvällar under nollep är inplanerade :) måste ha ngt kul att se fram emot i detta tentaplugg!

Borde sova nu ska vakna halv 9 imorgon, göra ett litet ärende, sen tänkte jag ta mig en tur till gymmet, packa för att åka hem till byn och gräva ner mig i några dagar!


fatta vad nice den skulle vara med ett par snygga jeans!! :(


Its a new day!

La mig ganska tidigt igår, tror jag iaf, tiden är som helt bortblåst?
Just ätit en stadig frukost så jag plugga måååånga timmar idag :P
Idag ska jag iaf bli klar med skiten!!

Funderar om jag ska ta och njuta lite av söndagen och krypa ner och se filmen, "Fired up" som jag inte orkade se klart igår, ingen stress att börja skriva ännu. man måste ju hinna njuta lite också ;)

Känns faktiskt riktigt skönt att haft ytterligare en vit helg, nästa lär nog också bli en. Men sen ska jag ut och tentaröja och välkomna dom nya studenterna ;)

Nej måste kika hur gymmet har öppet idag, kanske man bör gå dit och lämna ngr svettdroppar!!


Tråkiga människor.

Ingen vill nämligen ta en promenad med mig :( Kände att jag behövt lite frisk luft efter att ha suttit inne hela dagen i lägenheten dvs om man inte räknar det jag sprungit mellan tvättstugan och min tur till Kioskbaren.

Funderar om jag är klar med pluggandet idag, i alla fall vad gäller uppsatsskrivandet. Kanske har gjort hälften, borde sätta in lite mer egna reflektioner men lite svårt eftersom jag verkligen känner: JAG BRYR MIG INTE!! så kan det vara, när ämnet är tristare än jag vet inte vad, och motivationen inte har kommit igång riktigt.

Just ja, jag har shoppingförbud 1 augusti - 1 oktober. Dum som jag är går jag ändå in på HMs sida och nellys för att kika, och visst blir jag sugen och viiisst har jag varit nära att beställa men inte gjort det än så länge iaf :)

Funderar om man ska göra det sanna lördagsnöjet, nämligen att diska. Sen kanske jag tar mig en dusch och lägger en ansiktsmask, för att sedan ren och fräsch krypa ner i sängen och kolla film :)


Tentaplugg.

Yes jobbade "sista" dagen igår och nu har tentaplugget kickat igång. Självklart så har jag då: duschat min blomma (inte gjort det på sisådär 5år) vattnat dom andra, tvättar och nu börjat blogga igen haha. Tentaplugg är bra på vissa sätt, man kommer på saker att göra som man annars aldrig tänkt tanken på att göra.

Helgen kommer med andra ord att vara lugn, uppsatsen måste bli klar innan jag på måndag åker hem till byn. Där blir det att börja plugga till dom skriftliga tentorna.

Försöker även komma igång med träningen, var och tränade i torsdags tänkte även gå idag men hinner nog inte eftersom dom stänger redan 17, men imorgon tänkte jag ge mig på ett pass iaf!!

Nej nu plingade micron, och min äckliga (inte egentligen men inte spec sugen på tonfisk förtillfället) tonfiskgrytadoft har spridit sig i lägenheten, usch, = dags att äta!!


ALIVE!!

Ja jag lever faktiskt. 4 arbetsdagar kvar av denna sommar, sen är det tentaplugg för hela slanten.

Igår var jag ledig, så skönt efter att ha jobbat helgen. Blev räkkväll med Sussa och Malin, gott, men åt nog lite för mkt :S Stackars magen..

Vaknade 8 idag, hade fått sova en halvtimme men gick och la mig så tidigt igår så var faktiskt pigg. Nej ska ta en till macka nu! Sen måste jag göra en sallad till jobbet, åhh. jaja

RSS 2.0