LEEDIG!!

I helgen är jag ledig!!! Om det behövs? Ooo jaaa!! Jag ska bara ta det lugnt, äta när jag är hungrig i LUGN och ro.. Det enda som är förbjudet är att stressa och tänka på jobb. Har nämligen mkt på jobbet och väldigt svårt att koppla bort det, drömmer om det minst varannan natt och vaknar flera ggr och har panik över att jag glömt ngt :S inte bra jag vet, men inte som att jag kan bestämma över mina drömmar.... :( men en klump i magen eller i halsen börjar nästan bli en vardag för mig. Det är tillåtet att vara ny sjuksköterska, jo jag har hört det, men jag vet inte om jag delar den uppfattningen riktigt just nu. Igår började jag fundera på att läsa till ngt annat men nu har jag lugnat ner mig lite mer och bestämt mig för att ta en dag i taget :)

Imorgon har jag iaf tänkt ta mig en tripp till Piteå, där ska jag äta ngt gott och förhoppningsvis shoppa ngt fint till mig. Tycker som att jag är värd det! ;) På söndag ska jag städa och tvätta och avsluta dagen att se film med en vän, dock en tråkig en som inte äter godis :P

Nu ska jag se filmen på 5an, hört + tror den är bra!
Ha en mysig helg alla för det ska jag ha iaf ;)

Regniga söndag!

I måndags började jag jobba igen. Söndagkväll blev jag givetvis sjuk. Misstänkte först öroninflammation, men diagnosen var mer feber och bihåleinflammation. Kämpade mig igenom mån, tis och onsdagen. Överlevde. Men det var knappt. Torsdagen ledig, en dags vila hjälpte dock inte för att heala mig. Idag? Bihålorna bättre, dock kommer febern och går hela tiden. Minst subfebril. Inte kul. Som tur har det varit ganska stressigt på jobbet så hinner inte tänka så mycket på mina egna krämpor! Idag kvällsjobb imorgon går jag dag, sen ledig! Då blir det lunch och shopping på stan, för det vet jag gör en frisk. När man får handla lite ;)!

Regnet det bara öser ner... Gör mig inget, eller nja kanske möjligtvis lite gladare över att gå till jobbet? :)

Welldone?

Igår när jag kom till stugan möttes jag av en köttfärs/getost paj, underbart god! Därefter var det en ny variant av cheesecake samt en prinsesstårta, heeeaven! Moster och hennes man var här, sedan kom även farbror, riitta, simon och johanna och fikade sweet! :)

Var chaufför åt Simon och Johanna igår, var ngt öltält inne i byn. Simon hade automat så kunde inte skylla på min fot. Va fan jag hatar att köra men måste köra lite då och då, sen var hans bil grymt skön + lätt att köra, sen måste man ställa upp lite också, hade inte hjärta att säga nej utan anledning ;) + att det var trevligt att komma ut och träffa lite peeps :D

Idag har jag steeekt, tro mig jag börjar bli "welldone", hoho, vilket värme. Blev inte att pressa hela dagen, måste tänka på huden ;) Till middagen kom bror och vi grillade. Förstår inte nu att jag inte tyckte om fläskfilé förra sommaren. Vanesak? :) Ikväll har det grillats. Jag grillade marshmallows, finskgrillkorv och tjuvsmakade även lite parisare. Mätt? haha oh yes :)

Sitter nu och väntar på att bastun ska bli klar sedan är det godnatt. Imorgon blir det att åka en sväng och gå på marknaden i Ökx, sedan är det klassfest. Ska bada savi definitivt! :) därefter utgång på hotellet!

26 år fyllda idag!

Sådär då har jag hunnit vara ngr dagar i stan, men på ngn timme blir det att åka till stugan igen. Är marknad i byn ihelgen. Packade just om väskan tror jag hittat rätt kläder nu att ha med mig!

Så vad har jag gjort i stan? Not muuch... Ätit godis, druckit cola, fått lite sol, sett lite film, läst, gått på stan.. :P
På måndag börjar jag jobba igen och ska försöka kicka igång träningen igen då även! kosten kommer iaf att läggas om. Mer mat mindre gotta :P Annars kommer jag aldrig orka jobba det är ett som är säkert! Är liiite orolig hur det kommer att gå. From idag har jag kastat ena kryckan, så är nu efter exakt 8v krycklös. ÄNTLIGEN!! Får dock inte än på mig annat än mina sandaler. Foten är så stel, kan inte böja på stortån nästan alls :(

Idag är det 14e juli och jag har fyllt 26 nu. Ska göra ngt riktigt bra av mitt 26åriga år :) Eftersom jag levt ett tag vet jag vad som får en att må bra respektive dåligt nu gäller det att verkställa teorin man har i praktiken!

Nu ska jag steka mig en burgare så jag kan gå med soporna och sen måste jag iväg och posta ett paket! Affärerna (tradera) börjar äntligen lida mot sitt slut för denna gång ;)

Ska bli spännande att se vad mamma bakat åt mig när jag kommer hem.. Smörgåstårta? Cheesecake? Vet inte hon vägrar avslöja!!

En bild på mig och Linda tagen för 4 år sen...



En ny bild på mig, tagen för ngr dagar sen.
 

Så gör åren mig sliten eller gott? :)

Sooooooooool!

Igår var det dåligt väder, så jag myste hela dagen och kvällen i princip. Började samt läste ut "Berätta inte för någon" denna var faktiskt bra till skillnad från boken jag hade med mig, "Flickan från ovan". Läste iaf ut flickan från ovan eftersom den ska komma ut på dvd i början på augusti. Alltid kul att se en film när man läst boken! Till kvällen klarnade det upp och då blev det grillkväll + bastu!

Idag har vädret varit strålande igen så då har det solats!! och det ser faktiskt ut som att solandet gav sin färg! :)
Kommer just hem från en promenad, inte tränat ngt alls, dåligt av mig jag vet :S Gick väl 500meter nu? vet inte, fick ganska ont i foten halvvägs. men det tar sig!

Ikväll kommer Johanna och hälsar på mig, alltid trevligt med lite besök! :)

Underbart!!

Jaa idag har det varit soligt och underbart!! Legat så gott som hela dagen i solstolen, ätit jordgubbar, läst, och bara haft det lugnt och skönt :)

Till middag idag blev det varmrökt lax, riktigt gott! Nu ska jag lägga mig i sängen och forts läsa min bok som ska vara utläst innan jag är tillbaks i stan! Borde försöka mig på en kort (typ riktigt kort) promenad idag för träningens skull!

Skrovmål!!

Blev lunch på MAX idag, skrovmål. Hur gott är inte det?!?! Ska aldrig mer få för mig ngt och sluta äta saker igen :) Och en annan sak, köttfärssås med spaghetti. Även detta är underbart gott, dock med ett liitet undantag. Gjorde det igår för 1a gången, blev inte alls lika gott som mammas, ingalills eller sussas :( vet inte vad jag gjorde fel, jag är ju en mästerkock haha ;) Som min moster sa åt mig: bara du tar med den till jobbet, sen när du är riktigt hungrig kommer den vara god! stämmer nog om jag känner mig rätt :P

Hittat 2 saker här i stugan som jag ska lägga upp på tradera, sen tar jag semester därifrån i en månad! Jag lovar jag är inte beroende ;) men det är så sjukt spännande det där!! dock ska jag inte måla upp tradera för fint för er, det ligger MYCKET jobb bakom! Bilder ska fotas, foton klippas och fixas, auktionen ska läggas in, objektbeskrivning skrivas, massa mail som ska skickas, paket som ska slås in och paketeras, insättningar som ska väntas på... Så det ligger jobb bakom men så är det nog med de flesta pengar man får in!?

Nu är det bestämt den 19e juli (om inte oförutsett inträffar) börjar jag jobba igen. Och ja jag längtar!! :)

Nej ska kolla hur det går med den där bastun! Snälla.... låt det vara sol sol sol hela veckan jag behöver det!


Måndag!

Helgen är över och den har varit mycket lugn! Skönt :)

Affärerna rullar på, har ute ett stort gäng auktioner nu igen på tradera, sen blir det lugnt på den fronten till slutet på augusti. Det konstiga är att killkläder verkar sälja så sjukt mkt bättre, dont get it? Kanske måste be bror rensa sin garderob haha.

Emma kom igår hon har sovit över hos mig! Sitter nu och väntar på att klockan ska bli 10 då min moster kommer. Ska åka till Boheden för att senare ikväll åka till stugan, kommer åter till stan fredag kring lunch! Då får vi se vad helgen har att erbjuda :)

Allt från mig denna gång lite snålt kanske men men :P


Dissar skurar!

Varit uppe med tuppen idag! Nästan iaf, 8 steg jag upp. Tidigt för mig iaf :P Hade tid till frissan kl 9 så, blev bra eller vad jag ska säga? Vill egentligen inte klippa håret eftersom jag försöker få det längre. Men risiga toppar betyder bara en sak: fram med saxen! Finns inget fulare än ett långt risigt hår!

Just stekt mig en burgare, älskar hemmagjorda burgare. Brukar köra med MAXs GI bröd eller deras friscobröd.. Gotta :) Ska dock försöka laga ngt seriösare till middag idag, var på Maxi igår och handlade lite!

Trevligt med dessa skurar. Igår kom en då jag skulle å träna så blev inge sånt, och idag kommer den lägligt då jag tänkt gå på stan!

Just ja igår var jag och såg Eclipse. Visst var den väl bra, men böckerna är bara så mkt bättre. Twilight och New Moon gillade jag riktigt men dom böckerna har jag inte heller läst, en förklaring?

Nej ska gå och köpa lite frimärken nu iaf!

RSS 2.0