ge mig helg nu!

Nedräkning till helgen! Efter förra helgens fiasko är längtan stor. Sure jag hade jobbhelg men brukar ändå inte ha så tråkigt :P Är helt överlycklig då jag fick bort min fredagkväll, behövdes till ett dagpass istället! Ibland har man tuuur :) Ikväll har jag ett kvällspass som väntar..
Träningen denna vecka går inte bra...  Är uppe i en gång, ev att jag hinner gå imorgon på morgonen. Eller ta bort hinner då jag menar orkar ;) Söndag? Kanske, efter 2 dagars fest får vi se hur pigg man är! Prio ett är iaf att ta stan innan jobbet. Fick hem 3 klädpaket igår, ingenting kommer att behållas. Men har gjort en nya bättre order från sportamore ;) haha

Klädåldersgränser (enligt 2 000 brittiska kvinnor)

Klädåldersgränser (enligt 2 000 brittiska kvinnor)
Bikini, 47 år
Kortkort, 35 år
Tubtopp, 33 år
Stilettklackar, 51 år
Navelpiercing, 35 år
Knee high boots, 47 år
Gympadojjor, 44 år
Läderbyxor, 34 år
Leggings, 45 år
Ugg (stövlar), 45 år
Baddräkt, 61 år
Genomskinlig chiffongblus, 40 år
Långt hår, 53 år
Hästsvans, 51 år
Bikini, 47 år
Kortkort, 35 år
Tubtopp, 33 år
Stilettklackar, 51 år
Navelpiercing, 35 år
Knee high boots, 47 år
Gympadojjor, 44 år
Läderbyxor, 34 år
Leggings, 45 år
Ugg (stövlar), 45 år
Baddräkt, 61 år
Genomskinlig chiffongblus, 40 år
Långt hår, 53 år
Hästsvans, 51 år
(Källa: Aftonbladet)

Bokat och klart!

Sådär nu har jag bokat resa till Halmstad/Göteborg. Vart lite dyrt, men ingen större överraskning. Kostar att resa i Sverige. Dessutom har jag råd så inget jag grämer mig över direkt ;P! Blir iaf borta 16/6-27/6. Så Helena jag kanske kommer redan tisdag och är till torsdag? Hinner vi hänga på riktigt eftersom vi ändå ses allför sällan :) Vi ser ju ;)?!

Pratade med min kusin igår! Hon rekommenderade mig bla Sportamore.se Självklart gick jag in dit och där hittade jag dessa. Det svarta linnet är ett sk "meshlinne" som man kan vända på så det blir vitt istället för svart. Denna och den blå nike t-shirten (är "dragsko" baktill så den går att dra till så det blir lite rynkigt) blir att ha i gymmet :)! Luvtröjan är Onepieces nya tröja, är dragkedja även där bak, inte för att jag vet vad de ska vara bra till mer än att de ser fint ut? Var dock lite dyr så blir att ha när man ska försöka vara sunk fin ;P
Nike Field Mesh Tank Nike Jam-A-Rama Tee Slakkline Z-Hoodie

SEMESTER!!

Gissa vem som jobbar extra imorgon?! ;) 3e gången denna månad trots heltid. Nej jag tycker inte att jag jobbar för lite och nej jag vill inte jobba mer. Men pengar, min kära vän! Kommer bli en dyr semester så aldrig fel med lite extra pengar! Och jag har INTE tänkt vara sparsam eller behöva tänka på pengar under min semester.
Semestern kommer börja med 5-6dagar i Halmstad för att sedan spendera ca en vecka i Göteborg. Jag längtar ngt!! Tror jag kommer ha riktigt trevligt. Får se om jag packar med Annie i resväskan hem!
Just ja, min kära kusin, du som sett en viss person naken: Vad gör du 29juni-30juni? Har du inget inplanerat kommer jag gärna dom dagarna ;) Har en liten lucka där mellan att jag kommer tillbaks från Götet tills jag ska på Boden AAAAlive! Annars får vi försöka hitta ngn annan dag, ses i sommar måste vi iaf ;)

Spar Anna!

Säljer ibland en heldel på tradera, tror inte ngn missat det? haha. Men IBLAND händer det att jag faktiskt köper ngt där. Detta är mitt senaste inköp:
Försöker (notera försöker lite grann) att vara ekonomisk denna månad (hur det gått kan alltid diskuteras). Det var iaf anledningen till att jag budade hem denna fina klocka då den blev billigare än vad de kostat att byta batteri på min gamla klocka! Fiffigt va? ;)

Swosh!

Min 3 dagars ledighet har bara rusat förbi.
- Stan med mamma (fick mig ett par vårskor!) + underbar lunch på Olivers
- sålt på Loppis i Arcus (löparnaskorna check!)
- dragit in lite pengar på tradera! (helt sjukt att man kan få nästan x2 av inköpspriset på vissa saker)
- storstädat lägenheten
- fixat mat till veckan
Annars har jag och mamma prommat lite och myst, bara haft det bra :) Är riktigt nöjd med helgen! Nu tror jag dock att det blir helgjobb 4 helger i rad?! :S Men som tur är det inga helhelger bara lite ströpass, tackar för det :P Känns lite tråkigt att inte åka upp till Ötå förrän början på juni :'(
Nu kolla hur räkgrytan ter sig på spisen sen diska och invänta BB!

Från DinSko!

Flyttlass?

Man kan nästan tro att jag ska flytta om man ser min lägenhet just nu. Jeeesus vad grejer!! Men icke de, jag ska bara sälja på Loppis ihelgen. Har även lite grejer ute på tradera. Vårrensning? Oh yes. fått in nu 1000kr på tradera. Hoppas få in 1000kr till på tradera + loppis så kan jag betala dessa med den vinsten:
Hört att det är underbart sköna, så jag håller tummarna att jag äntligen hittat ett par skooor!
Idag har mamma kommit på besök. Vi kommer nog ha det riktigt mysigt! Blir att sova tidigt ikväll, imorgon blir det träning, stan och lunch på Olivers sen sätter säljar Anna in och stiger först av lördag kl 17.00. Då ska jag unna mig gooodis och soffan med en bra film!

efterlyses!

Ledighet efterlyses. Jobbat 5 dagar nu på raken, tack det räcker! Ge mig ledighet nuuuu :)
Sovit 3 timmar när jag kom hem. Är så himla skönt att sova efter att man gått av ett dagpass, spec om man gått kväll kvällen innan. Sedan om det är bra gjort när man ska upp 5.30 nästa dag är en annan sak!
Längtar till helgen <3

Måndag igen då!

Som vanligt har helgen bara sagt "poff" så var den över. I fredags gjorde jag och Frida sushi, drack lite vin till och hade mys, men hann även med lite bus ;) Lördagen jobbade jag, och idag har jag jobbat extra, vilket jag även ska göra imorgon. Är mkt fina pengar att gå extra när man redan jobbar heltid! Och med tanke på hur mina räkningar kommer se ut maj och junimånad behöver jag jobba extra om jag ska kunna spara ngt. + att jag har ett fint återkrav från csn. Blev dock mindre än hälften vad jag räknat med vilket jag är tacksam över!

Planen denna månad var att jag skulle vara ekonomisk. Detta innebär att jag har beställt sjukt mkt på faktura.. H&M, Ellos (Ska testa Easytone!), Nelly x2, Bubbelroom, fransnäring (dyrt men funkar det är det billigare än fransförlängning = ekonomiskt? :), massa hårprodukter, samt en ziperall. Är det ngn som vill köpa denna av mig förresten: http://www.ziperall.se/collection/blueberry/ Storlek S (160cm - 170cm : S). 799:- + frakt (extrapris nu, annars ordpris: 1399:-. Säljer den dock för 700kr ;)!

Slösöndag annars. Vid halv tre ont i foten utav bara den, kändes som att jag trampade på en spik för varje steg jag skulle ta. Träningen blev inställd. Pizza från Waldorf sen matkoma och 3 timmars "powernap".
Nej nu soffhäng!

Garderoben

Varit med om att du hängt undan ett plagg i garderoben för att du inte tyckt om de eller bara varit less? Sedan har du tagit fram detta och märkt att "hmm detta ser ju bra ut, funkar helt klart!".
;)

RSS 2.0