Gäller att vara effektiv på morgonen!

Igår var en lugn kväll. Var hos Annie och gottade mig lite samt kollade filmen "Killers", haha okej sjukt dålig film egentligen, men det var faktiskt spännande och skratta fick man även :)!

Idag har jag hunnit göra en massa nytta här på morgonen. Lämnat tillbaks en tröja, klänning + trosor. Vid eftertanke var det inte ngt för mig. Köpt lite nya ljusa hårklämmor + en söt godisskål från Lagerhaus. Sedan har jag gjort iordning mat, diskat, vattnat blommorna, gått med soporna, kollat upp flygbussarna osv. och det viktigaste av allt jag har hunnit se Greys ;)!

Så nu jobb sen mat dusch och ett avsnitt av The Vampire diaries :)!!

Dyrt att vara ledig!

Idag har jag äntligen varit hos frissan, i drygt 2,5timme om inte 3.. hoho, jaja nu ska jag låta håret vara i 3 mån iaf! :P Är nöjd med resultatet, vill ev senare bli lite mer beigeblond + 1-2nyanser mörkare får se hur utväxten ter sig med denna färg först innan jag bestämmer mig ;) Sen är det även lite kort.. toppat nästan 10 cm, minst 8 iaf, och det känns men hår växer sen känns det ganska skönt med att ha det lite kortare!!

efter frissan vart det stan, salladsbuffé med Jessica och Tina. var riktigt trevligt :) Sedan gjorde vi stan.. Jag köpte (köpt mer men ska lämna tillbaks :P) ett par jeans (dessa tror jag att jag kommer behålla, 5:e gången gillt haha) en klänning, underkläder samt en kort svart kappa! det var allt :)! Ja jag skulle inte shoppa ngt innan sthlm men nu får jag plats i väskan att shoppa annat ;)!!

haha helena min kära kusin, du är ju rolig, jag tipsar ju ;) erkänn att det var gott! :D


Julmusten är häääär!

utbildningsdagarna är över, synd ;( Firade att handla ett 6-pack julmust (ja 1,5liters) på ÖoB. Annies fel, jag tänkte faktiskt bara köpa 2 ;) Dock fanns det en massa annat jag vill köpa, men efter kommentaren: "-Va fan ska du hetsäta eller?", så blev de bara de och lite godis till grannen (vaktar grannens lägga och råkat äta upp hennes godis). Detta är dock slut.. Påsen jag köpte i tisdags till henne är även slut. Nytt försök imorgon då går jag och lämnar den direkt!

Åt på Miss Mac idag. Beställde kycklingrulle, blev kycklingsallad. Missen: jag kan inte svenska. Säger sallad när jag tror att jag sagt rulle :( aja den var god iaf :D Vart dock jävligt less först åt funderade på att äta min äckliga matlåda först istället :P

Imorgon är jag LEDIG och ska till frissan! vet inte om jag ska skratta eller gråta.. tar smällen imorgon!
sen blir det lunchdate och stan. helst ingen shopping eftersom jag ska till sthlm på måndag!

nej ska ta mig lite kvällsfika... julmust :D

Rastlös.....

Ännu en meningslöskväll.. Skönt ena stunden, andra blir jag sjukt rastlös. Var och handlade lite lördagsgodis ikväll, till helgen du vet. Tror faktiskt jag har en godis kvar? Under soffan, inte orkat kolla än.. kanske imorgon till frukost? :P

Utbildning nu i 2 dagar på jobbet, skönt men samtidigt lite tråkigt.. jag vill ha fredag nu tack (är ledig då jaa!). Då ska jag till frissan och bolaget. Cravings efter det röda vinet vill aldrig stillas verkar de som ;)


Nej ska packa träningskläderna nu, för imorgon SKA jag träna!

Bildbevis

Tro det eller ej men jag har faktiskt tagit mig ut och handlat lite mat samt varit till Lindex för att få tillbaks mina 50kr :P Och för att detta var möjligt så var jag tvungen att slänga mig in i duschen... Resten får ni bildbevis på:

  
 

Dock var det ngn som trilskades att tvätta när dom hade bokat tvättid så låter påsarna snällt stå och vänta på min tur vilket är imorgon!


Sköna sega söndag? :)

Idag borde jag verkligen:
- ta mig till ngn mataffär
- fixa ngr matlådor
- gå till lindex och rätta deras felslag
- tvätta (hoppas dom som har tvättid håller sig borta från stugan annars får jag det lite svårt att göra detta)
- duscha
- renbädda
- betala räkningar

Idag känner jag att jag orkar med:
- ligga i sängen och se True Blood.. knappt att jag har krafter till detta......


Vi får se vad som sker denna söndag! :)

Gästspel

kom just hem från gymmet, blev en snabbträning på 35min men allting är bättre än ingenting! :) Nu hopp in i duschen, ska träffa syster på sushibar 11.15, gissa 3 ggr vad vi ska göra? :D

Kvällsjobb idag, Madde ska gästspela på Pava ikväll! Läääängtar till helgen :) igår fick jag mitt h&m paket, klänningen jag beställt till p-festen på fredag passade, hur ofta händer det!? :)

Laaaaaaater!

Kalcium!

Var in idag på apoteket och inhandlade bla denna burk:


Kalcium + D (vitamin)
Mina 167,5cm jag har idag vill jag gärna ha kvar när jag blir äldre!
Länge leve kalcium!! :D


Lägenhet sökes.

Söker en 2a i centrum, allt av intresse iaf, eller allt törs kikas på :) Finnes: etta i strand gallerian, 26kvm med havs(?)utsikt ;)! Hör av dig om du är intresserad eller vet ngn som är det :)

Just ja klickade hem en digitalkamera igår så snart kommer min blogg bli lite roligare, dvs lite mer bilder... Först måste kameran komma bara och sen måste jag lära mig den haha ;)

Svar på kommentaren: denna gång har jag inte stått för ngr fraktkostnader eller returkostnader.. jag kan lite knep för att slippa sånt ;)!!


Jeans..

alltså jag tror jag är tjorvigast i hela sverige nästan vad gäller att köpa jeans.

Jag ville ha ett par nya jeans! :)
Beställde från Nelly. Innan dess hann levereras hann jag köpa ett par från Jeansterminalen.
Nelly kom - skickades tillbaks. Jeansen från j.terminalen lämnade tillbaks där färgen inte kändes helt 100a. Samma kväll beställde jag ett par från Lager157. Dagen efter gick jag in på jeansterminalen och köpte ett nytt par..
Jeansen från Lager157 kom, ska skickas tillbaks. Och idag lämnades jeansen från j.terminalen tillbaks..
Saldo efter allt krångel: konto + - 0, antal jeans + - 0..

Aja snart ska jag till sthlm och där ska jag hitta mig ett par!!

Haha håller även och tjorvar med en till sak.. Men en historia per dag räcker, så sparar denna till senare haha ;)

Ofrivillig sovmorgon!

5.15 ringde klockan idag. Snoozar lite tänkte jag, stängde av 5.20 larmet, hade 5.25 + 5.30 larmet kvar... Vaknade 6.07! PAAANIK!! 6.20 gick bussen och med hann jag ;)! Kan säga att när jag idag kom hem från jobbet syntes det att ngn haft bråttom imorse, inte välstädat..!

Beställt 2 par stödstrumpor idag, benen + knäna blir helt svullna av jobbet att jag knappt kan ha jeans på mig efter ett pass. Så nu får vi se snart om det blir ngn skillnad :) Visst är det skönt att gå med mjukisbyxor till jobbet men känns lite sunkigt att ha det nästan varje dag :(

Varit en lugn em och kväll, inte sovit ngt! Imorgon ska jag försöka ta mig och träna indoorwalking på helex innan jobbet. 10.30, innebär att jag får sova ut iaf så tycker jag borde ta mig dit. Hoppas Mia hakar, känns alltid lättare att ha med sig ngn spec när man är i denna form som jag är :P

Kom just på att ett avsnitt av Grey's kom igår så det ska jag kika på nu sen gosa lite med kudden och täcket!


Blev ett par denimblå tror jag? Måste ju passa sjukanskläder ;) haha
Är sugen på aquaturkos, kanske klickar hem ett par om dom är bra!
Sedan tog jag ett par svart/grå randiga.


Dagen då jag blev galen..

Hela inlägget försvann.. skit också!! åh blir galen! Nu får ni nöja er med ett kortare inlägg helt enkelt :)

Varit ledig idag, fått shoppa, vila, handlat mat, lagat mat x flera och umgås med söt Noah och Sussa och gubben Pettsson.

Just ja har heltid nu tom 9:e januari, såå lättad och så härligt att få forts! :)

Vem är det som bjuder in mig till piteå på lördag? :)

Imorgon ska jag försöka ta mig till bibblan för att låna, "Den dagen min dotter blev galen". Journalisten Michael Greenberg skriver här om hur psykisk sjukdom påverkar hans familj. En kväll rusar hans dotter Sally plötsligt ut i trafiken på Manhattan i tron att hon har kosmisk insikt och kan stoppa bilarna. Det visar sig att hon behöver professionell hjälp.

Och Linda du kan inte säga att sushi är äckligt när du inte smakat de :P Men en "vanlig" gotta myskväll kan vi absolut ha framöver :)


Ones u go..

black u never go back! Yes så är det, pratar nu om hårfärg.. Försökt ljusa upp mitt hår nu i en vecka.. Nu säger håret och tålamodet NEJ så skit samma, nu lägger jag ner iaf. Nytt försök om 3-4månader vi får se!

Någon som är sugen på sushi och vinkväll på lördag förresten? :)

En bra helg trots jobb! :)

I fredags hade jag bror och Mia som middagsgäster. Serverades tacogratäng (körde den enkla varianten, ni kanske sett reklamen för denna?) gott var det iaf! och hade man lagt på lite nachochips hade man säkert fått ngt utöver de extra!

Kring 22 for vi till Allstar där spelades biljard, hehe. Jaja, jag är en riktig nybörjare där ;) Kvällen var hursomhelst trevlig och på lördagen mådde jag fin fint! Lönar sig att ta de lugnt ;)

Igår var det ettårsfika innan jobbet, kan säga att det blev en ganska stadig lunch haha. Hade därefter en lugn kväll på sjukan. Blev ett besök på hemmakväll efter passets slut, lite gotta sedan sängen. Idag blir det inte så mkt mer än jobb, ska komma i säng tidigt så jag orkar ta mig upp och träna imorgon innan jobbet!

I väntan på middagsgästerna:
   
 
Kvällen till ära hade jag tom bäddat sängen!

 


Svenska vs amerikanska

Åt just lunch, amerikanska pannkakor blev det. Dom var helt okej förutom när jag råkade salta en istället för sockra. Dock vinner svenska pannkakor (plättar ;), med hästlängder! Lätt! :)

Ja min träning är inte igång än.... :( Och jag skyller faktiskt på att jag inte haft tid och ork. Motivationen är skit svår att hitta när man är helt trött. 12 sept började jag på mitt vik på 50%, sedan dess har det dock blivit mer än heltid. Nu på måndag går jag på heltid månaden ut och då ska jag faktiskt träna! Mån (styrke), tis (kondis), ons (styrke) och tors (kondis) eller fre. Får se 4 pass ska jag få ihop, 2 kondis och 2 styrke! På onsdag ska jag tom våga mig ner i sjukans gymlokal hoho :) Varför jag kör dom så tätt inpå varann är för att jag jobbar även nästa helg lörd och söndag och går sådana tider att jag jobbar då gymmet har öppet och är ledig då det har stängt :(


Kläder ut --> kläder in :)

Tradera gick bra mkt bra är nöjd.. har eventuellt 5 auktioner till att lägga ut sen är jag faktiskt klar haha :) tvekar dock på att lägga ut dom eller om jag ska slänga dom bara..... riktiga skitsaker men sånt säljer väl bäst? :P

Var ledig igår och ledigheten fortsätter idag :) Idag blir det tacomiddag och ett glas rött! Eventuellt Allstar en sväng för att kika lite på folk! Ser mest folk i vita byxor och lila/blå skjorta om dagarna så kan vara kul att se ngt annat ;)

Nu ska jag till kiosken och hämta ut ett par jeans jag beställt! Tror dom är förstora men hoppas på det bästa :) Dyrt detta med ledighet! haha

RSS 2.0