Inga konstigheter!!

Är lite intressant, eller irriterande, folks reaktioner på när en människa hoppar på kryckor. Vissa människor verkar det nästan egga upp, att dom får lust och vill tackla en. Andra blir vänliga och hjälpsamma. Sen har vi en till kategori, de som nästan stirrar så ögonen ploppar ut. Typ: shit vad är det där för människa? vad har hon för ngt?? (Ja en del barn tillhör denna kategori, men det finns även ungdomar, vuxna och äldre) Så därför tänkte jag lära ut lite i detta blogginlägg.

Ibland har vissa människor skadat foten eller benet, de har något som hindrar dem från att kunna gå obehindrat/normalt, eller så kanske de bara behöver ett extra stöd. Då är kryckor ett väldigt bra hjälpmedel för dessa människor. Kryckorna är inte farliga, ger inga stötar, och andra personer bör helst inte röra dessa (eller försöka hindra kryckorna med sina ben) då användaren använder dem. Eftersom detta kan resultera till att kryckanvändaren ramlar och får på sig ännu mer skador.

I alla fall så här ser ett par kryckor ut, är inga farliga, och inga konstigheter alls! Det uppskattas om dörrar öppnas och vägen för kryckanvändaren hålls fri, ha det i åtanke!

Kommentarer
Postat av: Linda

haha, bra skrivet :)

2010-05-28 @ 15:21:04
URL: http://lindahk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0