Filmkväll.

Skoja inte att dagarna passerar snabbt, lite för snabbt :S

Kom just hem från Helex, tog ett litet konditionspass, ska luncha på stan senare idag sen blir det film ikväll, The Proposal. Riktig tjejfilm = en film i min smak :) Med andra ord finns det en stor risk att det blir en lite onyttigdag. Och vad jag sist hört förbränner man inte så mkt att sitta på aset framför datorn så ;)

Jobbhelgen börjar närma sig, ångesten har redan kommit. Måste försöka få in lite plugg i helgen men vet inte hur det ska kunna gå.

Nej nu ska jag duscha innan mitt besök kommer ;)

Snart är mitt bevis från mitt helgäventyr borta! Tack för det :D haha.


Mitt liv.

Undrar vart det tagit vägen? För det jag gör nu räknar jag inte till mitt liv, usch. Känns som att jag jobbar i motvind hela tiden faktiskt. Går nästan mer bakåt än det går framåt :S Imorgon seminarium, total sågad kommer jag bli, eller egentligen så finns det ju inte så mkt att såga när man inte har gjort så mkt :P

Kom tillbaks till luleå idag! Kändes riktigt tomt till en början måste jag erkänna, men bättre nu på kvällen. Är bara det när man är hemma har jag folk runt om mig hela tiden, och i Luleå känns det mest som jag sitter och muppar i lägenheten (vilket jag också gör) och skriver C-uppsatsen.. aja inte sååå många veckor kvar, på gott och ont.. Ont är att jag känner ännu meeeeera panik :S + att sedan börjar praktiken............10v :S Vet inte hur jag ska orka ta mig upp kl 5 :S

Blev ingen träning idag hann inte :( men imorgon har jag bokat in en tid med min träningsbuddy, då ni!!

Beställde en färginpackning idag från MariaNila, ska testa den och hoppas att jag inte vill färga/tona håret varannan vecka. Internet är så bra ibland, mycket billigare där än att gå och köpa sakerna på stan.

Nej nu ska jag kika på det nya avsnittet av desperate h sen sova för att vakna till det underbara seminariet :)


Order.

Fått en order om att bli bättre på att blogga och lägga upp bilder i bloggen, så kanske att jag tar åt mig och följer den ordern :)

Oj såg nu att jag inte bloggat på länge, som tur är så händer det inte så mkt i mitt liv. har pluggat, tränat lite och jobbat ngn dag sen sist!

Är hemma i byn ihelgen iaf, vi hade bergravning för Arthur i fredags. Var som en släktträff med alla Kummus. Riktigt trevligt att träffa Helena iaf och ngr andra då, men var ju  länge sen jag sett henne. Kändes dock inte riktigt som så, man kan fortsätta prata med henne som att man sett igår eller bara att uppdateringen varit lite dålig.


Igår var jag med mamma på Ikea:
- köpte galgar

- 2 dukar från hemtex

- 3 ljuslyktor från IKEA

- en kavaj från H&M

- ny hårfärg
- 2 par skor



Har en liten deadline till imorgon med C-uppsatsen, och jag riktigt känner hur paniken kommer krypandes så nu ska jag sätta igång iaf! Imorgon kl 9 bär det av mot Luleå iaf!

Laater!


fullt upp.

hade riktigt bra tid hemma i byn, var lugnt varvat med plugg och massa promenader. I fredags inträffade dock ngt tråkigt, Arthur "valde" att lämna oss. Blir begravning nästa fre.

Annars då? jag jobbar på med C-uppsatsen så gott det nu går. Sakta framåt, men säkert? haha jaja.
Kom just hem har varit och kört ett hårt kondispass + lite mage och rumpa på helex, skönt men shit så död jag blev.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen försöka hinna med lite plugg och vill även kika förbi Emelie en sväng (hon har blivit mörkhårig!) innan jag ska iväg på middag kl 17. Har planer nu för hela veckan, imorgonkväll har patrick bokat mig, middag ev fest på fre med tjejerna (?), sussa har mig på lördag och söndagen jobbar jag. Full vecka med andra ord, men det är väl bra? :)

Nej nu duschen, ska testa mitt nya balsamspray sen från Elvital som jag köpt.

In tha buuun.

Igår satte jag mig på bussen och åkte mot Ötå. Sov halva vägen och betalade bara för halva vägen = en bra bussresa måste jag säga. Alltså jag fattar inte, men har kommit undan massvis av ggr utan att behöva betala för bussresan. Aja busschaufförerna gillar väl mig eller ngt :) eller så ser jag ut som en fattig loodis som dom tycker synd om hahhaha.

Dagen har spenderats med att läsa igenom lite projektplaner, känns inte som att min suger sååå mkt nu när jag läst dom andras ;) Åt en god efterlängtad lunch, stekt ägg, oxpytt och skivade rödbetor till. Seriöst var närmare 10år sen jag sist år det. Blir samma lunch imorgon, tar nog ett tag innan jag blir less det. Efter lunchen tog jag en promenad runt byn, ofc började det dugga, men jag smälte inte bort.

Har även varit och handlat med mamma, köpt hårfärg får se om man orkar färga ikväll innan bastun! Sitter och väntar på att våran "gäst" ska fara så vi kan äta middag. Seriöst jag fattar inte, är typ alltid besök här vid middagstid.... hmm, kanske dags för lite hyfs? :P

Idag på min promenad såg jag en skylt vid en affär: "affären är obemmanad, vill du handla kontakt XXXX" haha lite sjukt, bor det bara ärliga människor här i Ötå?

Just ja, efterlyser kålrot! Finns varken på ica eller konsum = helt slut i byn och det är höst. Viktig vara, katastrof ju.. åhh vill ju ha det i våran blandning av ugnsrostade rotfrukter imorgon :(


Jaja kan folket dra nu så jag får ÄTA!!!!!! helvette...

Fit(t)matta.

Finns en historia bakom rubriken haha. Aja ibland ska man inte alltid blanda svenska och engelska :P

Idag hem till byn, känns riktigt jävla skönt om jag får säga det själv!

Nu ska jag iväg å gymma, har hittat till Helex igen, dom hade inte flyttat haha ;)

heavenly..




Min nya favorit:
- turkiskt yoghurt
- krossade valnötter
- flytande honung
(ibland lite färska hallon till.. men behövs inte)

Sååååååååååååååå gott, jag är definitivt beroende.. eller? Äter det 2-3 ggr per dag :)

RSS 2.0