Kan jag bara få njuta lite?

C-uppsatsen är INLÄMNAD!! Och idag ska jag vara HELT ledig från skola och jobb :) trots kommentaren jag fick igår fick från en klasskompis. var ngt i stil med: "Äntligen helg? Du vet väl att examinationen är mån eller tis, hoppas du hinner förbereda dig tills dess och göra powerpoint presentationen"... åh!! Får man bara njuta ett tag över att man iaf har lämnat in C-uppsatsen!?!?!

Vaknade tidigt idag, kl 6 hihi... Jag och Madde ska strax på Willys, tänkte bara låta dom öppna först ;) Sen ska jag försöka tvätta lite tidigare :) Sen staaan! :D La undan en skjorta igår på hm jag ska köpa :) Sen knästrumpor och ett hårband! :) Tänkte försöka hålla i pengarna lite denna månad haha ;)

Nej ska fortsätta samla ihop tvätten nu!
Borde hinna träna innan stan tänkte äta lite gotta ikväll ;) Sen blir det nog en skräckis som skulle gå på 6an, men det beror på om jag får sällskap eller inte.. törs inte se den själv :S

Fettovecka eller?

Laddat för en fettovecka eller?
Willys:
Lösgodis 39,90kr/kg
Naturgodis 99kr/kg
Powerking 3 för 15:-

Ica:
Sia glass 0,5liter 3 för 25:-
Coca Cola 1,5liter 3 flr 30:-

Åååååååhh säger jag bara.. haha var och köpte allt det där igår, eller inte allt, köpte inte glassen, men nog var jag sugen allt ;)

Igår såg jag förresten en riktigt skräckis, fy fan, man sätt på helspänn filmen igenom, Tror inte man fick 5 lugna minuter faktiskt :S The haunting un cennecticut hette den iaf! I slutet, eller efter en timme tyckte jag att vi skulle tända lampan men min "modiga" filmpartner tyckte det skulle förstöra stämningen. Dock i slutet av filmen satt vi båda ihopkurade tillsammans haha.

Var och tränade idag, ett benpass, skulle köra lite kondition efteråt men såklart var alla maskiner upptagna och jag vägrar att cykla! Så jag "tvingade" med Sandra på en runda runt udden, var riktigt skönt väder faktiskt!! Sedan hade vi en mysig fruktstund, vi kan ju inte äta godis varje kväll ;)

Mannen är den som härskar?

Kan ju börja med å säga att vinterjackan söööög, alldeles för lång och dålig passform, usch. Tror nog att jag har min gamla i år faktiskt.

Helgen som var innebar jobb. Fredagkväll hade jag myskväll med Madde, åt lite (bara lite faktiskt ;) godis, kollade idol och bara hade en lugn kväll. Lördagkväll blev jag dock lite sugen på att fixa till sig lite och dissa mjukskläderna för en dag/kväll så jag for ut en sväng på Cleo. Var bara ute lite över en timme eftersom jag skulle börja hyfsat tidigt på söndagen.

Matpaketen mina fortsätter att komma. Igår var det äpplen och spaghetti & köttfärssås på menyn!

C-uppsatsen börjar lida mot sitt slut, känns riktigt skönt! Fredag kl 8.00 är det inlämning, med bra flyt kanske jag t.o.m. hinner lämna in den på torsdagen ;)

Ett litet utdrag från en orginallitteratur som vi även haft som kurslitteratur i ngr kurser, och ja man kan undra vad vi har för lärare som sätter in sådan kurslitteratur, typ tvingar oss att köpa sådana böcker. Läs iaf:

"Mannen är den som råder o härskar, därför att det är han som frambringar släktet och lever i det, medan kvinnan är hans medhjälpare."



Kickar!!

Den senaste tiden, typ sen jag började komma igång med träningen, har det varit nästan pest att träna. Men jag har ändå släpat dit mig, gjort det jag ska för att sedan gå hem och få äta lite :) Idag skedde det jag längtat efter! Fick enorm träningskick efter träningen, såna känslor gillar jag!! Tror det berodde på att jag hade lite nya blandat med fräscha träningskläder på mig. Så med andra ord, nu behövs massa pengar till nya träningskläder... såna är dock ganska dyra ja, får se hur jag ska lösa det ;)

Skulle ha en riktigt effektiv pluggdag idag, visst har jag fått lite gjort, men inte så mkt som jag hade hoppats på, men nya tag imorgon!

Blev lite häng med M, ikväll. Vi tog en tripp till Willys, handlade självklart bara nyttigheter såsom: Pepsi Max, lösgodis, läkerol och en chokladkaka :) Fick en kommentar på Willys då jag stod och plockade lösgodis: "inte är det lördag idag inte?!" Hallå, har folk missat att idag är det faktiskt lillördag ;)

Tror jag hittat min vinterjacka nu som jag vill ha.. men har bara kikat på nätet, så nu återstår det att gå och kika i affären för att se hur den ser ut IRL.. tror dock inte att den kan se annat än bra ut ;)

Kan jag bli tröööött nu så jag får sova tack..


Efter regn kommer solsken?

Helgen gick i lugnets tecken, kollade idol i fredags på varvet, på lördag blev det filmmys med cola och godis! The fighting sågs, Channing Tatum (?) var dock inte så het som jag mindes han som :( Så blev lite av en besvikelse faktiskt. Söndagen gjorde jag inge vettigt alls, eller var och tränade :P

Igår var det total storm inne hos mig, fy fan vilken skit dag. Efter att ha pratat med den bästa och bölat i sådär en halvtimme, började det sakta kännas bättre. Lite jobbigt bara att ögonen var så svällda att jag knappt såg ngt och att det rann okontrollerat från näsan, hmm... Jag börjar bara bli lite less på all den motvind som jag har hela tiden, när kommer jag få ha lite flyt och tur? Blir bara less när ett helvette hela tiden blir avbytt av ett nytt helvette.

Var just nere vid porten och hämtade ett matpaket av min moster. Haft bra leverans på dom där matpaketen på den senaste tiden måste jag säga, jag klagar inte! Dock börjar det märkas på vågen att jag lever lite för gott liv. Förut åt jag typ alltid svinnyttig mat, frukost, lunch och middagen, vilket innebar att jag kunde äta lite godis däremellan utan att d märktes ;) Nu är det typ vitt bröd till frukost, falukorv till lunch, å potatisgratäng eller kycklingklubbor med ngn sås till middag, eller pizza, eller mackor med köttbullar på, eller... ja ni kanske fattar? har inte direkt gått upp,eller ja typ ett halv kilo kanske, men jag går inte ner även om jag ställt in hjärnan på att nu jävlar ska dom sista *kg bort! Aja, på måndag va? yeah yeah.

Ska göra lite plugg, nu sen ska jag och träna kl 15, sen kanske jag kikar förbi varvet men har lite stress med C-uppsatsen som ska vara klar om 1,5vecka :S Sen kommer min mamma och hälsar på mig massa dagar. Igår gick Hanna R med på att byta pass med mig på söndagen (1nov) så att jag även då hinner vara med mor min. Tur att det finns dom som ställer upp och byter annars hade jag.. ja jag vette fan, brytit ihop haha :D


Uh lite minus för underkläderna eller? :S


Motivationslös.

Var visst idag kl 8, man skulle lämna in C-uppsatsen och inte på måndag kl8, men fick lämna in den 3 timmar senare eftersom läraren hade sagt till mig att det var på måndag. Klart jag litar på henne! Tur som bara den att jag steg upp idag när Sandras kl ringde kl 7 och att jag inte gick och la mig sen som jag först tänkte. Du vet vakna, äta frukost, kolla datan, sen sova 1 timme ;) Men icke, jag satt och skrev in alla referenserna och la en massa i bokstavsordning så kunde skicka in utan att skämmas desto mer! Dock hann jag inte alls påbörja på min diskussion men men :)

Igår var jag på gymmet och körde 45min på crosstrainern, hade som mål att jag skulle förbränna 450kcal på den tiden, dock kom jag på det lite sent så fick köra hårt som fan i slutet... och ja brände 449! Haha irriterande eller irriterande. Tränar nu cirka 2-3 ggr i veckan är inte så bra, men jag har riktigt svårt att se glädjen till att gå till gymmet bara :( Är inte lika kul på vintern, kallt att gå dit, kallt att gå hem, äter inte lika rolig mat efter gymmet, massa nackdelar bara :P Har iaf kommit fram till att jag orkar inte börja simma, inge kul att göra det själv. Ville ha ngn att simma med, basta med å ja surra med. Detta är inte lama bortförklaringar utan bara så jag känner. Så får se till att komma upp i 3-5pass på gymmet i veckan istället ;)

Ikväll blir det att besöka familjen Pettersson/Mäki, titta idol och umgås känns skönt :) Blir vita helger nu fram till halloween. Kommer jobba både lör och sön nästa helg, gav bytte med Satta, så att hon jobbar åt mig den 31 okt, perfekt! Är nämligen tentaröj den 30 som jag gäääärna vill gå på, kanske blir mitt sista? + att mamma kommer till mig då och inte så kul att jobba 12-21.15 en lördag när man har besök :(

Borde egentligen göra plugg nu men motivationen är dålig där med :P

Sjukt besviken på en person också, folk tycker väl egentligen bara att jag är dum som ens förväntade mig ngt, men va fan... that's me :P och jag överlever detta, som sagt bara lite besviken :P


Panik.

Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Madde påpekade idag att C-uppsatsen ska vara klar på måndag!! Jag trodde att vi hade 2v till på oss typ... aj aj, aja tur att jag är ledig helgen iaf!!

Pappa har varit förbi för ett tag sen och borrat upp min skohylla som jag fått låna av Annie, blev mkt bättre såhära :)

Nu sitter jag och väntar på bussen, ska till skolan.. kanske borde förbereda ngr frågor tills dess? Ah det får jag göra i bussen hinner som inte nu riktigt :P

Igår vad jag och hälsade på familjen Mäki/Pettersson, gillade deras tillökning myyycket. Grymt söt var Noah :) Vill egentligen fara till dom igen ikväll och hälsa på, men låter dom få lite tid för sig själva och sen har jag som sagt en del plugg att göra. Träning är iaf bokad 19.30 idag, blir förhoppningsvis (beroende på om maskinerna är lediga) en del kondition, kanske lite armar och axlar på det?

Nej nu packa väskan och fara till skolan!


RSS 2.0