Hääärliga helg!

Slö dag jag haft, men riktigt skönt!!
Sussa har sovit hos mig inatt + att vi fick en liten fyllis som ramla in vid halv fem.
På morgonen fick vi höra allt vi hört igår av "fyllisen" sen blev det frukost på Sub. En sväng på stan, hittade inget igen, braaaaaaaa!! Bolaget och sen for vi hem och sov 3 tim :D Färgat håret nu, sitter med turban än på skallen så vet inte riktigt hur det blev, men nog duger d :P

Ikväll blir det Stuk. Ska till Linda först på förfest! Känns lite tidigt att börja fixa mig nu redan, men samtidigt så har jag inget annat att göra... hmm??


oboy med mjöl yeah!!!

Var till barnmorskan idag, (nej jag är inte gravid!!  :P).. fick vänta en kvar sen blev jag less.. Nee hon har bokat in dig den 24mars inte 24 feb... haha vad fan är det med dessa datum?? Men nu visste jag att detta inte kunde stämma, tar en spruta var 3e månad och 24 mars fatta jag själv att d skulle vara för lång tid emellan. Iaf var dom som hade bokat fel. Men seriöst dom där datumen hahahah.. jaja :P

Dricker oboy med mjöl just nu.. smakar som det iaf, fi fan.. Aja bara tänka på Wanna, så går d nog haha.
Ska till skolan strax, sen efter det ska jag hämta ut mina klänningar. sussa skulle komma efter jobbet hit så då har jag en som kan zipmeup också, perfekt!! Sen blir det biooo kväll då...

Later!!!


Virrpanna!!

Haft en bra å effektiv dag idag.Fått bort lite måsten, + gjort roliga saker :)

Mitt hem å alla mina kläder är iaf rena. Mina toppar är ej längre kluvna (hur länge då återstår att se, det roliga är att alla frisörer säger att mitt hår itne är risigt + att d är bra kvalla på det).. aja..

Lunchat idag på MatoPrat, gooott, med Sussa.. sen har vi varit effektiva å städat, som vi sen belönade oss med bio. Benjamin Buttons otroliga liv (tror den heter så?).. se den säger jag iaf!! Men lite sorglig ändå, rann iaf en tår nerför kinden...åhh..... :)

Finns inget jag vill köpa från stan heller, det är bra!!! Imorgon kommer nog mina nellyklänningar, lägger upp dom eller den eller ingen i värsta fall som jag behåller..

Imorgon blir det bio igen, ska på förhandsvisningen med jobbet, Män som hatar kvinnor.

Haha just ja angående min rubrik, trodde jag hade läkartid imorgon på sunderbyn, men såg nu att det var 24mars inte 24 feb hih. tur som fan att jag märkte det annars vet jag en som varit i eld och lågor när hon varit där i onödan!!

men nu tvätta bort sminket, sen se high school musical 3 <3!!




well, inte hade jag gett han dissen iaf!!!!!!!!! :D

Rädda Wanna.

Just startat ett nytt projekt här, Rädda den strandade blåvalen Wanna. Hon är fast på en strand, för stor och klumpig för att kunna röra sig eller få ngt sele eller liknande på sig. Haha, nu pratar jag lite i gåtor men så får det bli ;)

Håller på att storhandla, handlat nu i 4omgångar, resulterat i 1100kr.. Har väl 3ggr kvar att handla. Nej det är inte lätt när man ingen bil har samt armar som är som spaghetti.. hade dessutom helt tomt = allt måste fyllas på!!! USCH. Aja bra med mat sen och kommer kännas sköööönt sen när jag har handlat klart!!

Helgen har varit svin lugn, kom tillbaks till luleå på lördag morgon kl 9. Sov en timme, sen packade jag upp och sånt. sen jobb 12-21.15. Kvällen tillbringades med Annie och Madde. Lugnt men trevligt. Idag jobb 9.30-15 sen hem packa upp varorna, glo tv, sova, sen handling med Madde = BÄRHJÄLP!! = TAAAAACK :D lovely!! sen har vi inte gjort så mkt, druckit te och hängt bara.

morgondagensschema:
- lunch på asian kitchen
- klippning (vet inte vad d är med mitt hår, klipper mig oftare än en med kort hår!!)
- tvättning
- bio
- boka ny massage
+ annat jag inte orkar skriva här...
Skulle även behöva lägga ut en massa auktioner på tradera, hinna plugga, och stor städa. Kanske ska ha fest i helgen sååå.. Utgång blir det nog iaf!
Usch fick magknip nu över denna lista.........

Idag har min Annie lämnat mig, ingen snuttefilt fick jag heller.. aja får väl klara mig!! :S :( 2v ska hon vara borta. Long time, men tiden brukar ju gå snabbt. När hon kommer hem börjar träningen igen!

Hämtade ut mitt hmpaket idag, behöll inte mkt.. 750 av 1600 ungefär. Känns som att jag fick nada också för pengarna. men tur att man har bonuscheckar.. = typ gratis haha.

var förbi lindex idag och inhandlade denna söta kjol:


= ge mig sommar nu, eller en resa!!

heaven

vill ha min blogg fixad nu.. vill få ngn design på den..ah men den som väntar på ngt gott??

tänkte tipsa er om den gooodaste marmeladen som finns:

Moments of mys :P

Sitter nu och slösurfar, kollar lite Oprah. Pappa har gjort eld i öppna spisen. Vaknade halv tolv idag. Skönt och mys. Skickade in intervjuuppgiften igår i alla fall. Var en lätt uppgift, men ändå svin svår för min del. Hörde typ 1/10 ord som jag sa på bandet. Jävla mummel unge säger jag bara. Måste nog boka tid hos en logoped tror jag haha för det var illa!! aja all credits till mina vänner som hör vad jag säger, nu vet jag iaf vad ni genomlider.. allt för att vara min vän ;*

Pär är i boden idag, har psyk + fys tester han måste göra för att se om han tar sig in på militärhögskolan i halmstad. Sitter här och håller tummarna.. nyfiken för hur d gick för honom!!

Imorgon blir det IKEA, sen på kvällen blir det lite semlor mamma ska göra. Gott!! :) Har inget jag behöver från IKEA, kanske servetter? Hmm.. ska fundera vidare på det. Förresten ingen som ska elelr vet ngn som ska från Ötå till Luleå antingen fredagkväll eller lördagmorgon? :) Vill gärna slippa bussen :P

Nu ska jag och hämta mor min från jobbet.. Anna ska köra ojoj hahahahaha




good day, bad day.

så är mina dagar. ibland går det verkligen upp och ner. Vissa svackor kan jag analysera fram orsaken till, t.ex. som den jag haft nu. Att utesluta vissa saker i ens liv, gör att man mår mindre bra på kort sikt, men är väl den långa man ska tänka på. Inte lätt bara i alla stunder :P

Har ett stort sug efter cola zero just nu,men bror vägrar komma med mig till Ica eller OK. Så får vänta, ska på ica sen med mamma och handla så. Måste komma igång med plugget idag, renskriva min intervju som jag gjorde igår + tentaplugga lite skulle inte skada.

har beslutsångest... boka massage + porrengöring, eller massage x2?? Ngn som testat porrengöring.. emma säkert måste fråga om d är svammel eller hjälper!!

när jag kommer tillbaks till stan blir d jobb som gäller, sen söndagkväll tänkte jag kanske sätta igång affärerna så pengarna börjar rulla in igen :P

Ötå.

Är hemma i Ötå nu, åkte helikopter hit på måndag. Var nice, gick snabbt :)
har inte gjort mkt vettigt... tänkte starta imorgon om jag orkar. är skönt att bara vara och inget göra + stiga upp 12 och fundera om man orkar eller ska somna om igen.

var och inhandlade naturdiet idag, 50påsar haha blir nog bra. men ska först sätta igång när jag kommer till luleå. varför nu när jag är hemma, har gratis mat + inte vilken mat som helst utan mammas mat. nej så dum är inte ens jag. Start i luleå, antingen lör eller mån. vi ser ju, tippar att d blir på måndag :P haha.

nee vid vidare eftertanke.. fortsätter nog imorgon med att inte göra ett skit, gillar faktiskt läget.. yes.

hooome.

blev fest och utgång igår var trevligt, men nu blir d nyktert till löningshelgen iaf!
sitter hos stina nu hon är och jobbar, ska åka in till stan på 30min träffa emelie och äta på burger king sen mot arlanda
ska bli skönt att komma hem.borta bra men hemma bäst ;)

skandal.

gårdagen kan beskrivas:
- massa tårar
- vilse
- svarttaxi
- sova utanför dörren --> sova hos stinas granne haha
- massa sms:ande
- sturec

var skandal igår iaf.
nya tag idag!


Stockholm.

Sådär då är man i Sthlm då. Kom hit i tisdagskväll. Emelie hämtade upp mig på cityterminalen, sen for vi till Stina och surrade ikapp om vad som skett o.s.v.

Igår var det stan i cirka 5-6 timmar. Lite slut var vi. Men sen på kvällen for vi iväg för att umgås lite. Blev lite vattenpipa, norrlandsskämt och biljard. Trevligt  trevligt.

Idag är planerna att först och främst ta en dusch och fixa sig, sen ta sig in till gamla stan och sen stan. Bolaget måste vi också till, sen har vi ngr butiker att gå i som vi antingen missade igår eller inte orkade med. Handlade en hel del igår, är rätt nöjd får se om d blir att köpa ngt mer.

Aja nu säger stina att jag måste in i duschen!!


Suckar...

det är vad jag gör idag.... Jobbhelgen är iaf över. Känns skönt att vara ledig en helg, efter att ha jobbat 3 i rad. men men självvalt....

Vet inte fick en "snefylla" utan alkohol just. Glädjs inte ens att jag ska till Sthlm. Orka vara bakis, orka shoppa, orka med alla människor.. Men orka träffa stina?? + emelie? nåå jooooooooooooooo ;)

Aja ska nog bli bra det där iaf.. måste tvätta och packa imorgon, efter det kanske saker och ting känns bättre..

min kyl + frys gapar tomma.......handla? behövs, men orkar inte. ska börja leva på godis inte massa mat, är ändå inte gott.... (jag kan laga mat!)

nee ska väl sova nu snart hära.. bara jag orkar :P

har ett förslag/idé/plan som jag skulle vilja göra. men törs inte fråga, kommer ändå få ett nej tillbaks.......hmmmm




Lugnt x 2.

Hade myskväll med Bm igår + mitt ovälkomna gäst, som verkligen gick mig på nerverna. Rätt åt honom att håret brann lite grann i mitt ljus haha. Nej när man är som ett damp barn och fattar noll, låter värre än den hemskaste väckarklockan + går i min säng 5ggr när man luktar apa. = inte ok dvs inte välkommen!! Fast tar tillbaks, hade myskväll med mig själv, räknar inte med den ovälkomne gästen och inte Bm heller för hon sov ju igenom hela kvällen. kl 1 blev jag less henne, väckte henne och skickade hem henne. Vad gäller den ovälkomne gästen var ju Bms så den hängde på henne såklart. Men hörde att hon gjort sig av med honom idag!


Idag har jag jobbat. Gick bra. Tog på mig ett längre pass imorgon, mer timmar = mer pengar. + att jag får SOVA 1,5TIM LÄNGRE!! det är ju d bästa :) Gillar som att sova ut på helgerna, vem gör inte det??


Ikväll har jag tagit d chill med min pastill. Sa att somnar man på soffan så är man död. Ok, eller inte ens det, en kväll, men att en sover på min soffa 2 kvällar i rad nej d funkar som inte. Speciellt när jag själv inte vill sova :P


Kvällens skratt står ju Madde för. haha

Efter Sthlm och lön blir det pulverdiet, ska chocka Annie å vara fit å tight som fan när hon kommer hem!! :P hihi.


Ligga?

Fredag idag, blev ingen skola jag och Emelie satt hos mig ett tag, sen for vi vidare till Kvantum. Ett litet tips från Emelie: ställ dig aldrig i kön bakom en som är från Samhall :P haha!

Idag blir det en lugn kväll hemma, någon eller några är påväg hit? Saker blev lite komplicerade just så jag vet som inte.. Aja vi ser ju sen :P

Hoppas det är varmare imorgon när jag ska gå till jobbet. Snö är en sak (så länge d inte stormar dvs) men kyla nej det tål jag inte!!

Snart är det dags för Sthlm. Då ska jag träffa Stina och Emelie, ha mys och festkvällar med dom :)! Blir skönt att komma bort lite från stan iaf. Jag behöver det!

Fick ett sms för 1-2v sen, där stod det: "Ligga?" Mitt svar var: Ligg, sitt eller stå. Inte behöver du fråga mig vad du ska göra. Haha jag tyckte d var lite kul, eller?  Men vet inte tror inte personen som skickade det tyckte det. Fick inge svar och inte fått ngr fler sms hihi :)

Ne tror min potatis har kokat klart nu. Ha en mysig fredagskväll ;)

Frossa.

Idag är en dag som man ska stanna hemma ligga i sängen eller varva den med mys i soffan. Men icke, jag och Emelie tog oss till skolan. Sen blev det middag på porsön. Där bjöds det på kräftstjärtsgryta med ris, sedan åkerbärsparfait. Hann just ta mig hem så kom Annie hit... å jag har ätit, haha ont i magen nu usch. Lite kul att jag satt på bussen och emot mig satt en 130kg + och så såg jag en ostbågspåse i hans icapåse. Aha jaha konstigt tänkte jag. Vem var det som hade 4st 100gr chokladkakor + 2 portioner mat i sin väska och som har ätit som en gris :S idag.. = inte rätt person att döma ngn kanske. Men idag var ju bara en liten svacka ;) haha. Förresten min moster hade vunnit 2kg choklad, därav all choklad jag hade i väskan.

Helg imorgon? Planer....??? Jobb, men måste göra ngt mer annars bli man ju depp.. :S

Just ja ids inte lägga upp ngn bild på naglarna dom ser ut som den jag la upp tidigare, men här kommer bilden iaf på jag + linserna!!


To cool for school.

Så idag har man varit och gjort naglarna. Alltså: håret, check. Linser: check. Resa: check. Vad fattas? En fin bränna, ett par blekta tänder och komma igång med träningen.

Är hos Annie nu så kan varken lägga upp ngn bild på naglarna eller de nya ögonen, men LOVAR imorgon. Du vet den som väntar på ngt gott ;) Förresten Bm, din gott och blandat påse är ett minne blott! hihi. Aja gott var d så länge den nu varade.

Drog iväg ett sms tidigare i veckan, jag vet inte. Gillar inte att vara "ovän" med ngn eller att känna obehag att träffa vissa personer. Responsen jag fick var positiv, vet dock inte än om det låg en viss ironi i smsen eller inte?? Aja återstår nog att se inom ngr dagar, Luleå är ju litet = tar inte länge innan man träffar på folk.

Varit på skolan idag, slutade med att jag och Emelie började webcama och flumma, så vi bestämde oss för att vi var klara och tog en fika istället. Imorgon + fre blir det också skola. Förr trodde jag att jag var to cool for school, men insett nu att jag är en tönt och att jag hör hemma i bibblan. Men jag gillar läget faktiskt :) Känns riktigt bra med skolan nu, måste bara fixa nästa tentor så man inte hamnar i en omtentaperiod igen. Lathet har jag iaf konstaterat att det handlar om, inte dumhet. Och det är ju illa!!

Annars idag då? Annie kom till mig efter skolan och sedan kom ett till besök (nämner inga namn) och sen Bm. Nice med lite surr iaf och uppdateringar. Men jag kan iaf garantera en sak: Min bror håller inte på med ngr skumheter!! :) haha.

Jaja nu ska vi snart börja rulla mot skeppsbrogatan igen... nu måste jag assistera åt annie här så vi tar oss iväg!

Mission dax.

Jag blir bättre att lägga i linserna, ska lägga upp en bild imorgon på hur d ser ut :P Fick en kommentar idag från en jag inte hade en aning om läste min blogg, så tänkte för att hon ska kunna följa mig till max ska jag slänga upp en bild. Men orkar inte fixa den nu ikväll. I alla fall, blev glad av kommentaren, jag ska komma!! Snart. jobb 3 helger nu i rad, sen sthlm, sen jobb igen. Är bara det att jag inte har så många fria helger :S Skulle vara skönt att bara jobba var 3e eller 4e helg, blir kanske till hösten det!

Imorgon ska jag på manikyyyr, eller ska göra nagelförlängning. Måste nog in en snabb på Gina efter det för att se om dom fått in tröjan jag vill ha, sen blir det skola! I ny tröjan då ofc :P


Äh fick ett uppdrag nu, har inte tid med detta :D




Blev ingen lugn lördag...

Sen sist då?
Ja jag hoppade in i duschen, men sen blev d fix och Stuk. Usch, borde stannat hemma och varit skötsam ist :P Skyller allt på Johan haha :P Var väl inte sådär jätte kul att jobba igår om jag säger så. Men verkar iaf ha överlevt???

Idag ska jag på massage :D Bokat naglarna på onsdag oxå. Ska bli nice :)

Somnade på soffan igår vid 20, gick över till sängen vid 3 tiden och sovit till 9 ungefär då telefonen ringde. Skönt, visst börjar jag piggna till men inte känner jag min än som vanliga Anna.. imorgon kanske? Börjar bli gammal, orkar inte festa nå mer. Helgen som kommer nu blir iaf LUGN!!

Nej ska röja upp i läggan lite, sen ta en dusch så man ser normal ut igen iaf, sen hur man känner sig är ju en annan sak :P


RSS 2.0