Valbooorg.

- Hemtentan är inlämnad
- öreläsningen är gjord (ok slumrad till 2 ggr, men inte mitt fel att jag har sån skön säng;)
och hör å häpna kom igång med träningen igår igen.. yeeah!! Ska gå igen å gymma lite på en timme, sen blir det dusch å fix till kvällen. Blir lite grill och sånt på Porsön, blir bra. Inge alkohol för min del. Nej fick nog i Sthlm + att jag måste skärpa mig angående kosten å träningen :P

Har inte så farligt träningsvärk ändå, lite på baksida av låren (?).. jaja de räcker. I dont like pain, kvitta varifrån den kommer.

Haft min konstigaste natt ever, iaf på länge. Vaknade upp av att jag var sjöblöt, både i svett och tårar :(

nej ska lägga kycklingfilén i marinad nu sen börja byta om till träningen!

Drick inte för mkt idag nu, är en dag imorgon också ;)


Tillbaka blick.

Onsdagkväll landade jag i Sthlm. Torsdag var det stan sen bio, 17 again. Fjortisfilm, ja, bra? Ja.. Zac är så het haha, tror inte han kan göra en dålig film :P

Fredagen var det dags för kryssningen och riktig fest. Började kring 15 tiden och gav upp ngn gång under lördag morgon, blev ingen sömn den natten om jag säger så. Väl tillbaka i Sthlm var det dags för nästa fest. Dock var jag så risig å sliten från fredagen att jag bara ville lägga mig ner och dö gråtandes. Men jag lyckades ta mig en dusch å öppna vinet. Hade ju lovat att gå ut så ;) Och denna kväll var det inte jag heller som var fullast haha ;)

Söndagen ville jag inte åka hem, Luleå är lite tråkigt jämfört med Sthlm. Sen om det beror på att i Sthlm slipper man vardagen eller om staden är bättre är en annan sak. Hade iaf en hemtenta som skulle vara inne idag ons kl 8 så var bara att sätta sig på planet hem.

Måndagen och tisdagen har jag bara suttit å skrivit hemtentan men nu är den inlämnad och jag är LEEEEEEEDIG fram till måndagen, förutom jobb lör och sön, men spela roll ingen skola iaf :D

Valborg imorgon och jag har världens beslutsångest....................... :(

Bjuder på en bild från kryssningen, dom flesta är det censur på :P



dagens lärdom/läxa

ska blogga bättre skriver bara ett snabbt inlägg nu.

Kryssningen var igår. Lärde mig 2 saker:
1. Försök inte göra saker som du inte kan göra när du är nykter
2. Känn inte med fingrarna på plattången om den är varm

Nu fix sen ut å göra stan ;)

Pluggpaus.

Tjejerna är duktiga och sitter och läser och jag pillar naveln ungefär. Vi sitter i alla fall och väntar på att "Färjan" ska börja, kl 20.00 på 5an! Dagens avsnitt ska handla om singelkryssning och eftersom vi själva ska på en (fre-lör) kan det vara intressant att se på. Kan dock tillägga att jag inte har ngr förhoppningar alls om att hitta "den rätta" för livet eller ens för kvällen. Nej det hela ska bara bli en förhoppningsvis rolig och minnesvärd resa! Eftersom t.ex. inte jag har råd att göra ngn utlandsresa så tar vi en kryssning istället :)!!


Dags att komma ut igen.

Min idetid vill jag inte prata om,´gick inte att sova så bra iaf. Är nog för ljust för att gå i ide nu!!

Måste bara skryta lite:

Underkända resultat

Du är inte underkänd på någon tentamen.

Yeee. har fått veta nu 2/4 tentor som jag skrev, och dom klarade jag vilket känns såååå skönt. Var 2 gamla omtentor som jag dragit lite på men nu är dom borta!!

Helgen har varit riktigt lugn, i fredags var det mys med film. I lördags sov jag hos Sussa. Bortsett från detta har jag jobbat.
Sthlmsresan närmar sig, på onsdag bär det iväg!!

Har inhandlat dessa sötingar förresten:


Ide.

Efter att ha varit i skogen i ngr dagar har jag beslutat mig för att gå i ide.
Ngn dag? Ngn vecka? Vem vet? Överlever nog ngn månad eller två har sett till att förbereda mig för att äta precis som en björn gör!!

tack och godnatt.


Kerstin versting.

Sådär äntligen har jag fått fixat naglarna, det behövdes!! Nu har jag en deal med Maria, jag har iaf lovat att bli duktig på att använda oljan :) Tjänar ju själv på det så tänkte börja använda den seriöst nu.

Håret ja.. det var en lång historia igår. Tog väl sådär totalt 12 timmar :P Men nu är jag iaf klar, för denna gång, sen får man se vad man hittar på nästa gång!!

Just ja bilder på håret. Till min hemliga beundrare på Vänorstvägen, "Andreas", du vet, fick inga bra bilder på håret. ljuset blev så konstigt så jag kommer tyvärr inte att lägga upp ngr, hoppas du överlever iaf!! ;)

Ska plocka undan lite sen skriva en uppgift så man får det där påsklovet oxå!!


Mirakel.

sitter nu och hoppas på ett mirakel eller 100, haha.
Har kletat in håret i hopp om att få det ljusare, hur det blir återstår att se. Hoppas hoppas hoppas det blir bra iaf, har iaf en färgningstid hos frissan imorgon som backup. Var in till dom idag, dom rekommenderade en avfärgning!! Eh trodde de var d sista man rekommenderade som frisör, kanske bara om man var svarthårig, så nej tänkte att jag mixar själv. Dom kan ändå inge :P haha. Blir det bra ska jag lägga i lite ljusa slingor, och blir det kasst får jag färga d mörkare igen.
men som sagt vill ha d ljusare inte bli så blond som jag var tidigare!

Nej ska sitta å hålla tummarna nu!!!

Home sweet home?

Åkte till Armas efter jobbet i söndags. Mamma kom och hämtade mig = slapp bussen yeah!! Inte gjort så mkt hemma, typ nada. Har iaf fått åka lite skoter, sett på när bror visat hur man ska fiska och såklart badat riktig bastu! Idag fyllde pappa iaf 60år = ätit en massa. 1:a smörgåstårtbiten var god resten hade jag nog klarat mig utan :P

Jaha skönt att vara hemma, slipper gå ut och frysa häcken av mig varje gång jag ska på toa iaf. Längtade som tillbaks till min lägenhet när jag var i Armas, men nu när jag är här vill jag tillbaks.. aja på torsdag åker jag tillbaks iaf. Då kanske det blir utgång? en tur i slalombacken? haha, vi ser ju. Blev lite "sur" när jag fick kommentaren, nå anna kan iaf sola. Jag KAN faktiskt åka slalom sådeså :P Har bara inte kvar ngn utrustning :P

Nej ska packa upp nu................


Blubb blubb..

Sitter nu på vad jag tror är en av den skönaste soffan jag suttit på på länge! Är på hemligt bostadsområde i Luleå, ska bubbla lite, sen får vi se om jag orkar ta den där body scruben, men den doftade gott iaf :) Nej nu ropar min söt att vattnet är klart så nu ska jag hoppa i och bubbla!!!

ibland är livet häääärligt ;)

En för alla, alla för en!!

Hihi... Ska inte avslöja vad, men ngt jag Emelie och Madde gjort idag :P

Emma är hos mig nu, duschar. Jag sitter å väntar på min tur så tänkte snabb blogga lite.
Varit på en prom runt Gultza och sjön idag, först med Emelie sen med Emma.
Middag hos Annie idag. Tacosen i halsen har just börjat vandra ner mot magsäcken, den blev som full, fanns inte plats åt allt :P Men gott var det :D

Fredag imorgon och det innebär heeelg :D Fast inte riktigt, jobbar. Sen söndagen blir det att åka hem. Farsan fyller 60år på tisdag, åker hem sen på kvällen. Tur att bussen tar tung last :) Praktik på sunderbyn på onsdag, sen hets skriva en uppgift, sen åker jag hem på torsdagen igen och stannar till måndagen. Har jag kanske skrivit detta redan?? Hmm.. kanske minns inte, ibland är mitt minne som sagt som en guldfisk om inte värre....................

Imorgon lämna in mobilen, har en mobil nu, men batteriet är cp så bara viktiga sms och telefonsamtal får skickas/ringas till mig ;)

Bokat tid för färgning nu, blev den 21a tror jag det var.. funderar nu på att kanske boka tidigare, vet inte om jag kan vänta så länge????



Cant sleep.

Irriterande yes. Tror jag grubblar för mkt.
Blir i alla fall ingen fjällen, åker hem istället. Hade först tänkt stanna i Luleå och gå på Emelies fest, men har inte pengar att vara i stan + att jag vill hem till mami å papi å lillebror (nog för att man aldrig typ ser skymten av han :P).

Ska ringa imorgon eller fre och boka tid för färgning i Sthlm. Hittade en bra frisör där som har 40% i studentrabatt, låter bra. Ska färga ett mellanting av de jag är nu och jag som blondin. Lär nog kosta en del fastän den där rabatten, men får minska på shoppingen då bara. Fick ganska mkt nytt av mina bonuscheckar från H&M så jag klarar mig nog ett tag iaf!!

Just kokat ägg idag till frukosten imorgon, nu kokar jag potatis, Tänkte göra falukorv + potatis imorgon, blev sugen på det när Sussa gjorde det idag!

Jag vet inte om de är mig det är fel på eller andra? Har en lite "stör period", känns som att ingen bryr sig typ förutom om sig själv, aja är väl så det ska vara? men blir less när folk blir elaka. Fattar inte att vissa behandlar mig (andra) exakt så som dom själva hatar att själva bli behandlade.

Skolkade som sagt från skolan idag, orkade inte träffa folk kände jag. Men imorgon blir det skola, sen tacosmiddag hos Annie. Sen promenad med Emma, hon ska sova hos mig :)


Ungefär som Beyonces hårfärg skulle jag kunna tänka mig men med lite mer blonda slingor i, vad tror du??

Livet är heeeeeeeeelt...

åt skogen idag.

Fått klagomål att jag är dålig på att uppdatera bloggen, har inte uppdaterat p.g.a. att allt går åt skogen.
I alla fall idag :P
Dagen börjar med äcklig havregrynsgröt som jag tänkte piffa upp med lite blåbärssylt.
När burken väl är öppnad har man skärsår från skit gaffeln jag behövde använda för att få upp syltburken. Blir less och går och lägger mig igen, orkade inte med skola idag. Vaknar igen, då är mobilen paj, yeah, sen nu verkar det som att hemtelefonen oxå är cp. Jaaa visst är livet helt underbart, mmmmmmmmmm...

Jaja fått låna en mobil, men batteriet dött och på ngt konstigt sätt passar inte min laddare dit fastän den ska göra de??


Så det jag nu behöver:
- en stark man som kan öppna mina burkar på morgonen.
- en insättning på kontot så jag kan köpa en ny mobil.


RSS 2.0