Det tog sig tillslut!

Nu har jag fått veta alla tentorna :) Det blev 21,1p som jag klarade, och 1,6p kugg. Men gjorde aldrig 5,3 p. Så har 6,9p än som är U alltså som jag måste greja nästa tentaperiod + klara den tentan som är då :) Jag är iaf sjukt nöjd, trots 2 kugg och ngt ogjort!! :D

Idag har det gått riktigt bra på sunderbyn, iaf om du frågar mig. Guu vad det finns gulliga å fina människor. Älskar att träffa människor. Dock inte när jag sitter i kassan. Det är som på två olika sätt så det går som inte alls att jämföra!!

Har även hunnit med Åhléns efter att jag slutat. Blev spraytorrschampo, en liten hårborste, heat skydd till håret samt lite hårklämmor och självklart ett puder! Nu sitter jag och väntar på att bussen ska gå och föra mig till Ötå. Måste hinna diska, bädda sängen, gå med soporna = då kommer allt vara fint och trevligt sen när jag kommer tillbaks på söndag.
Ska lämna datorn hemma, orkar inte ta med den. Ska försöka ha så gott som en datafri helg, pluggfri och jobbfri. Ska bara vila upp mig, sen blir det IKEA, promenader, umgås med familjen och äta gott. Sen bara måste jag ta en eller två bastu oxå, längtat som den efter det! Är det bara i mina öron som det låter heeeeeeelt underbart?! :D Ska iaf bli grymt skönt, ingen alkohol eller ngt av det som jag nämnde ovanför!!

Så.. kanske hör av mig en snabbis i helgen, annars återkommer jag på söndagkväll! Ha en skön helg för det ska jag iaf ha!

 

Kommentarer
Postat av: Emma K

Jag vill oxå bada bastu! Ska jag verkligen göra när jag åker hem!

2008-09-25 @ 23:16:56
URL: http://ejmk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0