26 år fyllda idag!

Sådär då har jag hunnit vara ngr dagar i stan, men på ngn timme blir det att åka till stugan igen. Är marknad i byn ihelgen. Packade just om väskan tror jag hittat rätt kläder nu att ha med mig!

Så vad har jag gjort i stan? Not muuch... Ätit godis, druckit cola, fått lite sol, sett lite film, läst, gått på stan.. :P
På måndag börjar jag jobba igen och ska försöka kicka igång träningen igen då även! kosten kommer iaf att läggas om. Mer mat mindre gotta :P Annars kommer jag aldrig orka jobba det är ett som är säkert! Är liiite orolig hur det kommer att gå. From idag har jag kastat ena kryckan, så är nu efter exakt 8v krycklös. ÄNTLIGEN!! Får dock inte än på mig annat än mina sandaler. Foten är så stel, kan inte böja på stortån nästan alls :(

Idag är det 14e juli och jag har fyllt 26 nu. Ska göra ngt riktigt bra av mitt 26åriga år :) Eftersom jag levt ett tag vet jag vad som får en att må bra respektive dåligt nu gäller det att verkställa teorin man har i praktiken!

Nu ska jag steka mig en burgare så jag kan gå med soporna och sen måste jag iväg och posta ett paket! Affärerna (tradera) börjar äntligen lida mot sitt slut för denna gång ;)

Ska bli spännande att se vad mamma bakat åt mig när jag kommer hem.. Smörgåstårta? Cheesecake? Vet inte hon vägrar avslöja!!

En bild på mig och Linda tagen för 4 år sen...



En ny bild på mig, tagen för ngr dagar sen.
 

Så gör åren mig sliten eller gott? :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0